Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sesss ses bir iki bir iki deneme sesss bir iki iki üç
Öncelikle korona orana burana korumm haaa diyerek konuya giriş yapıyorum
Ben geldim 4 günlüğüne kafa izninine ayrıldım
Neden?
Not-bana kırıldiniz mi kirilmadiniz mi bilmiyorum ama siz bana kirilmazsiniz kiii alt tarafı 4 güncükkk izinnn
Açıklama=Bazen sinirlerime hakim olamıyorum burda bir kaç üye beni deli ediyor agzilarina mala ile vurmamak için zor tuttum kendimi
Sıktılar aşırı derece de göz ardı ettiğim halde kulağıma yine bazgi uyuzluklari geldi neysee
Bir anda sinirlendim
Düşündüm dedim ki gidem ben burdan yoksa ağzıma geleni sayicam uğraş dur bu sefer tüp bebeğe de baslicam dedim uzak kalırsam iyi olur dedim gelirim tedavi bitince
Ani karar aldım açıklama yaptım kızlar sizlere bir anda ortadan kaybolmadim
Ben öyle açıklama yapmadan gitmem hepinize iyi dileklerimi kendi sayfamda da söyledim
Neyse eşim dikkat etmiş kk girmedigimi
-askim neden kk gitmiyorsun ne oldu?
-girmicem
-niye ama niye
-sanane dedim
-bananemiiiiöhhhh
Sinir ediyorlar beni dedim
Boşver gülüm dedi sen orda kafa dağıtıyordun gerek yok bunlara görmezden gel bak bana ben herşeyi görmezden geliyorum umrumda dahil değil beni bilen bilir kimseye de kendimi bildirmeme gerek yok dedi
Orda güzel arkadaşlarin var dedi
Evet var çok mutlu oluyorum orda dedim araya kaynaklar giriyor dedim
Bosver o kaynakları bir kere ayrildiysa kaynak yerinden daha dikiş tutmaz didiii
Öyle mi diosun
Evet
Yok gitmicem dedim
-avrat seni ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatiricam dedi
Beniiöhhhhhh sinörrrr hastahanesine miii yatiracağaoooonnnnn
Delimiyim lann ben dedim
Yok avratdedi delisin dolusun şaka yapıyorum dedi
Düşünmem lagzim deidm
Ulan hepinizi çok özledim sanki sokakta kalmış küçük yavru köpek gibi oldum yanlizdim eksiktim bir yanım tutmuyordu tutmayan yerlerimi yerde arıyordum monta ederim diye
Edemedimmmmm
Sonra düşündüm boşver Dilos dedim
Mutlumu olmak istiyorsun bakış açını değiştir dedim
En iyisi git sevdiklerinin yanına
Mutlu ol dedimmmm
İyi yaptım dimiiiiii
Hepinize benden limon kolonyası haydin icelimmmEki Görüntüle 2604253

Tatlım seviniyorum ama sevindigim için de bir taraftan vicdanen rahatsız oluyorum garip duygular içindeyim... anlatamıyorum
Teşekkür ederim canım.
Yaa abla çok ince çok naif düşüncelisin
Ama şuan herkes için çocuklar için de en sağlıklısı bu olacak gibi, inşallah kısa zamanda atlatırız
Rica ederim

Şuan topluca ihtiyacımız olan şey

Diloşum önemli olan sevdiklerini ozleyip onların hatrina tekrar donme isteğini hissedip gelmen...Geçenlerde ben de seninkine benzer bir şey yaptım kırıcı konuşmaları olan iki üye yüzünden ve onlarin bu yaptıklarına diğerlerinin sessiz kalmalarını sağlıklı dusunemedigimden üyeliğimi iptal ettirdim. Herkes beni banlandim zannetti ama ben kendi ipimi çekmiştim.İlk gün deliler gibi özledim arkadaşlarımı...o kızgınlıkla bir daha gelmem diyordum ama kuyruğumu kistirip tıpış tıpış geldim. Kazen'e mesaj yazdım bir utandım anlatamam....Uyeligimi aktif eder misiniz derken ...Seni çok iyi anlıyorum. İyi ki içindeki sesi dinleyip gelmişsin. Kolonya için teşekkürler.

Yaa abla çok ince çok naif düşüncelisin ❤
Ama şuan herkes için çocuklar için de en sağlıklısı bu olacak gibi, inşallah kısa zamanda atlatırız
Rica ederim ❤❤
Senin sözcüklerin de ismin gibi çok tatlı
Sağlıklı huzurlu aydınlık günlerimiz olsun. Napalim katlanacağiz bu tatile ( dış ses)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…