Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşaallah cici bebene ya

Hosgeldin ciciskoo
Henuz iyiyiz Allah imm insallah yayilmadan cogalmadan bu beladan kurtarsin ulkemizi ve dunyamizi diyeyim ...

Cay iciyorum kizimla kurabisss yaptikk oyle iste cicim ya iyiyz de bilincaltmiz huzursuz iste hepimizin oldgu gbi

oy oyy yerim o cicibebenin ayişkolarını
çok güzeldi tabirim ayişko
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cicim çok güzel duygular bunlar insan özlüyor sonrasında hep
Valla daha koranalanmadık inşallah da uğramaz bize hçbirimize uğraşamasın inşallah çok amin

Bende hastaa salya sumuk yatistayim 2 gündür hic keyfim yok hic

Hosgeldin ciciskoo
Henuz iyiyiz Allah imm insallah yayilmadan cogalmadan bu beladan kurtarsin ulkemizi ve dunyamizi diyeyim ...

Cay iciyorum kizimla kurabisss yaptikk oyle iste cicim ya iyiyz de bilincaltmiz huzursuz iste hepimizin oldgu gbi
Nasıl kurtulacağız bilmiyorum çayım. Sıcakta yaşamıyor lafı tam bir fiyasko. Arabistanda bile yaşıyor, avusturyada ne işi var sıcakta yaşamıyorsa.. Biz yaz aylarında bile oradaki mevsim normallerinin sıcaklığını yaşamıyoruz..

Ya ben senin cici bebenin tekmelerini yiyemmm bende tatile çıkmış bulunmaktayım tamda sınıfa 3 tane dezenfektan almışken

neyse bu tatil bayağı iyi oldu mutluyum çünkü yorgunum

cicim ben cok gerekmedikce çıkmıyorum,simdi sebze kuruyemiş falan almaya cikicam gitmişken de manikür seti, daha da cikmam uzun sure. bizim okul da 3 hafta tatil,eve donsem mi dönmesem mi ikilemde kaldim bu hafta biletler full dolu , evde olursam belki ders calisamam çünkü vize final pespese yapacaklar sanirim bir yandan da zor bir donem olacak. senin evde olmana gerçekten sevindim amaa yerim o cici bebeyiii

Cicimmm bende hamile olarak artık kamu kurumlarında hamileler içinde bi karar çıkmasını bekliyorum açıkçası, bizim iş yerine ilçeden giden 2 servis vardı bazı durumlardan teke düşürmüşler ikiside tıkış tıkış gidiyordu zaten şimdi herkes tek serviste nasıl olacak bilmiyorum tez zamanda bakanlardan en azından hamileler için bir öncelik bekliyorum
Cici bebeyide yerimm maşallah hareketli kuzucukk Bizde bugün gittik cicim doktorum resmen söylemek istemedi, daha çok küçük falan dedi, ama görsen bi o yana bi bu yana hiç durmadı bacakları sürekli hareket halindeydi görmemiş olması mümkün değil çok garantici bir adam ama sıktı artık İkra ile geçen hafta videolardan ekran alıp erkek diye tahminde bulunmuştuk ama o zaman şey demişti tam hareket halinde ekran alıyoruz emin değilim demişti, bugünkü videoda kız dedi bakalım ne çıkacak 3 nisanı bekliyorum, benimde ayrıntılım 24 nisanda gün saymaya başlayacağım bende cicim

aayyy şimdi sen öyle diyince şahikanın şahını alıp cavadzadenin de zadesini alsam şahzade oluyo oda erkek çocuklara deniliyodu oda olmuyoo dur ben sana cilvelimm diyim bu daha iyi oldu cuk oturdu sana cilvelimm benim
Ahahah yaa tam uydu valla cilvelinim demek
Hoşgeldin cicim bu tatil sayesin de en azından seni burda sık görme ümitlerim var valla bebisin büyüyor annesi maşallah
Benim de kayınvalidem geldi şimdi canım ondan yetişemiyorum msjlara mantı yapicaz yarın buzluğa insallah öyle işte yarın hiç giremem pazar günü de belki

Canm çıktı benim yaaaaa offf ne ciciler aldim ne ciciler
İnsn kendine geliyor alışveriş yapınca
Son tünele girdim gün sayicam bende artık :)

Onun hareketlerini ayakalrini yerm ben teyzesinin birtanesi ooo

evet cilvelimsin artık böle dicem sana

Canm çıktı benim yaaaaa offf ne ciciler aldim ne ciciler
İnsn kendine geliyor alışveriş yapınca
Son tünele girdim gün sayicam bende artık :)

Onun hareketlerini ayakalrini yerm ben teyzesinin birtanesi ooo
Gelinimin adını sordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…