- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.321
yaa bayıldımAyyy evet seni alintilamisti unuttum daha yeni saaapabiliyorm
Hüma olacak kuuzm
Bende buzluga manti attim cok kolay oldu ciktik evdrn gittik yufkaciya aldik geldik buzdolabina attikk nasiiiAhahah yaa tam uydu valla cilvelinim demek
Hoşgeldin cicim bu tatil sayesin de en azından seni burda sık görme ümitlerim var vallabebisin büyüyor annesi maşallah
Benim de kayınvalidem geldi şimdi canım ondan yetişemiyorum msjlaramantı yapicaz yarın buzluğa insallah öyle işte yarın hiç giremem pazar günü de belki
Hüma ve Mete KağanAyyy evet seni alintilamisti unuttum daha yeni saaapabiliyorm
Hüma olacak kuuzm
ahahahass
Her akşam yatmadan önce Corona orana burana korum ha 99 defa şöyle diyanetten kesin bilgi
Yaaaaa yerm seniyaa bayıldım
ismi gibi bahtıda ömrüde güzel olsun inşallah gülom
Valla yaaa noldu oldu soylari soylansn boyları boylansin deriz artıkHüma ve Mete Kağan
İkiside böyle soylu osmanlı gibi oldu sanki
Oldu oldu beğendimmmm
Adı ile yaşasın gelinimmmmm
Oyyy busum çok teşekkür ederm
Sooorda bir yer var uzakta orda saaparmaayyy keşke göstersen aldıklarını
Beniii şaaapmadan geçmeeeSooorda bir yer var uzakta orda saaparm
Eringeç avrat işi deriz biz burda o durumaBende buzluga manti attim cok kolay oldu ciktik evdrn gittik yufkaciya aldik geldik buzdolabina attikk nasiii
İsmi gibi güzel bir kız gelecek resmen çok az kaldı yaOyyy busum çok teşekkür ederm
Hüma isminin bende anlamı çok daha başka oldu o yüzden çok sevdm
Valla gecenlerde issizlik rahatliktan kalktim yaptim aksam esime bi tane bi tane al kasiga mantilari filan dedm amma dinlemedi hunharca yedikk pekte guzeldi ama ugrasamam oyle yapip buzluga filan koymaya gerenkkk yok yufkacimin mantisi el mantisi harikaa.... bide sen gbi kaynvaldem yakinimda yok benim yardim etsin hihhhhEringeç avrat işi deriz biz burda o duruma
Hahahahahaha tamamHüma Sultan ve
Beniii şaaapmadan geçmeee
seversinnn şaaapmayı
Kıyafetleri cicili biçimli şeyleri gördükten sonra iyiki olmuş diyirm busummİsmi gibi güzel bir kız gelecek resmen çok az kaldı yanasıl hissediyosun kuzum 2 erkekten sonra
Ama saaapp yanii gülomSooorda bir yer var uzakta orda saaparm
Amin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyoroy oyy yerim o cicibebenin ayişkolarını
çok güzeldi tabirim ayişko
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cicim çok güzel duygular bunlar insan özlüyor sonrasında hep
Valla daha koranalanmadık inşallah da uğramaz bize hçbirimize uğraşamasın inşallah çok amin
Ayy noldu yasnazım. Ateşin var mı acile git bence hamilesin çok tehlikeliBende hastaa salya sumuk yatistayim 2 gündürhic keyfim yok hic
Tatillendik kutsişimYa ben senin cici bebenin tekmelerini yiyemmmbende tatile çıkmış bulunmaktayım tamda sınıfa 3 tane dezenfektan almışken
neyse bu tatil bayağı iyi oldu mutluyum çünkü yorgunum
Ayparem eve gtmek için otobüse neyin bineceksin hiç gerek yok bence risklicicim ben cok gerekmedikce çıkmıyorum,simdi sebze kuruyemiş falan almaya cikicam gitmişken de manikür seti, daha da cikmam uzun sure. bizim okul da 3 hafta tatil,eve donsem mi dönmesem mi ikilemde kaldim bu hafta biletler full dolu , evde olursam belki ders calisamam çünkü vize final pespese yapacaklar sanirim bir yandan da zor bir donem olacak. senin evde olmana gerçekten sevindim amaayerim o cici bebeyiii
Hiç mi atmadı esmer bombam
Yaaa yesin cici teyzesi o hareketli bacaklarıCicimmm bende hamile olarak artık kamu kurumlarında hamileler içinde bi karar çıkmasını bekliyorum açıkçası, bizim iş yerine ilçeden giden 2 servis vardı bazı durumlardan teke düşürmüşler ikiside tıkış tıkış gidiyordu zaten şimdi herkes tek serviste nasıl olacak bilmiyorum tez zamanda bakanlardan en azından hamileler için bir öncelik bekliyorum
Cici bebeyide yerimm maşallah hareketli kuzucukk ❤ Bizde bugün gittik cicim doktorum resmen söylemek istemedi, daha çok küçük falan dedi, ama görsen bi o yana bi bu yana hiç durmadı bacakları sürekli hareket halindeydi görmemiş olması mümkün değil çok garantici bir adam ama sıktı artıkİkra ile geçen hafta videolardan ekran alıp erkek diye tahminde bulunmuştuk ama o zaman şey demişti tam hareket halinde ekran alıyoruz emin değilim demişti, bugünkü videoda kız dedi bakalım ne çıkacak 3 nisanı bekliyorum, benimde ayrıntılım 24 nisanda gün saymaya başlayacağım bende cicim ❤
Hoşbuldum pamuğumAhahah yaa tam uydu valla cilvelinim demek
Hoşgeldin cicim bu tatil sayesin de en azından seni burda sık görme ümitlerim var vallabebisin büyüyor annesi maşallah
Benim de kayınvalidem geldi şimdi canım ondan yetişemiyorum msjlaramantı yapicaz yarın buzluğa insallah öyle işte yarın hiç giremem pazar günü de belki
Gülom ne kaldı doğuma ya çok az kaldıCanm çıktı benim yaaaaa offf ne ciciler aldim ne ciciler
İnsn kendine geliyor alışveriş yapınca
Son tünele girdim gün sayicam bende artık :)
Onun hareketlerini ayakalrini yerm ben teyzesinin birtanesi ooo
Amin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Ayy noldu yasnazım. Ateşin var mı acile git bence hamilesin çok tehlikeli
Tatillendik kutsişim
15 gün camış gibi yatalım
Ayparem eve gtmek için otobüse neyin bineceksin hiç gerek yok bence riskli
Ama bir yandan da az bir süre değil ananı özlemişsindir. Zor bir karar
Ben 15 gün malak gibi yatacağım
Yani nadir mi atıyor yoksa henüz hissetmedin mi hiç?
Yaaa yesin cici teyzesi o hareketli bacakları
Son ultrasonu at bana bende bir tahmin yapmaya çalışayım büşom.
Bu garanticilik beni de uyuz ederdi az buz değil ki senin haftan
11 de ben ilk tahmini aldım 14 de kesin söylicem dedi doktorum. 14 de de kesin olarak öğrendim.
O gün bugündür her muayenede hala kız dimi diyorum doktor da evet hala kız diyor
Hoşbuldum pamuğum
Vallahi tatilde buradayım. Misafir de kabul etmiyorum zaten. Bir yere de çıkmam. Topiğime bakım yapayım, cilalıyım, dezenfekte edeyim, dalları budayayım, oyunlar kurayım barin
Kv mi geldi. Bu bende olumlu bir duygu oluşturmuyor Allah kurtarsın duası istersen ses et
Gülom ne kaldı doğuma ya çok az kaldı
Nisanda bir arkadaşım doğum yapacak mayısta da sen. İçim kıpır kıpır
Bir yandan sen doğurcan ben hala hamile olcam diye üzülüyorm
Valla çok az kaldı günler su gbi akıp gidiyorAmin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Ayy noldu yasnazım. Ateşin var mı acile git bence hamilesin çok tehlikeli
Tatillendik kutsişim
15 gün camış gibi yatalım
Ayparem eve gtmek için otobüse neyin bineceksin hiç gerek yok bence riskli
Ama bir yandan da az bir süre değil ananı özlemişsindir. Zor bir karar
Ben 15 gün malak gibi yatacağım
Yani nadir mi atıyor yoksa henüz hissetmedin mi hiç?
Yaaa yesin cici teyzesi o hareketli bacakları
Son ultrasonu at bana bende bir tahmin yapmaya çalışayım büşom.
Bu garanticilik beni de uyuz ederdi az buz değil ki senin haftan
11 de ben ilk tahmini aldım 14 de kesin söylicem dedi doktorum. 14 de de kesin olarak öğrendim.
O gün bugündür her muayenede hala kız dimi diyorum doktor da evet hala kız diyor
Hoşbuldum pamuğum
Vallahi tatilde buradayım. Misafir de kabul etmiyorum zaten. Bir yere de çıkmam. Topiğime bakım yapayım, cilalıyım, dezenfekte edeyim, dalları budayayım, oyunlar kurayım barin
Kv mi geldi. Bu bende olumlu bir duygu oluşturmuyor Allah kurtarsın duası istersen ses et
Gülom ne kaldı doğuma ya çok az kaldı
Nisanda bir arkadaşım doğum yapacak mayısta da sen. İçim kıpır kıpır
Bir yandan sen doğurcan ben hala hamile olcam diye üzülüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?