- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.341
Saaaptim saaparsnAma saaapp yanii gülom
Değişirse diye korkuyor insan. Alışverişler yapıyoruz sonuçta çayımher kontrolde bende sorardim hala kiz dimi diye
Ne guzell yaa Rabbim saglikla kucaģina nasip etsin. Lastik gibi uzatti gevşettj karnindaki contalariEki Görüntüle 2604585
Selam limonlu kolonyalarım
Ucu bucağı belli olmayan, tünelin başı belli sonu karanlık bir tatile çıkmış bulunuyoruz. İnşallah yurdum insanları tatile girdik oh deyip avm lere ve kalabalık ortamlara girmeye kalkmazlar yoksa alınan tüm önlemler boşa gidecek, umarım herkes bu durumun tatil değil olağanüstü bir hal olduğunu idrak edebilir
Şahsım adına hem buruk hem mutluyum. Mutluyum çünkü hamile halimle bu riski alıp çalışmamam gerekiyor buruğum çünkü çalışmak istiyorumbu 15 gün kendimi dinleyip sağlık durumuma göre ayrılma ya da dönüşte birkaç hafta daha çalışma kararı alacağım bakalım...
Kuzularım Cici bebem artık öyle hareketli kidün tekmeleri karnımın üstünden gözle bile izlendi. Annem ve geyşam şok oldu. Bende şok oldum tabi. Tekme attıkça karnımın derisi titriyor ayağını sürdükçe karnımda çıkıntı oluşuyor sonra o çıkıntı hareket ediyor falan, inanılmazdı
Yesin anası o cennet kokulu ayakları yarabbim
Ayrıntılı ultrasona da kaldı 7 gün, 33 gün kaladan beri say say say bitmedi çıldırıcam
Sizler nasılsınız, koronolanmadınız di mi
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
@Negoo
Aynsn yogurtla sosla yee atilirmi ya bozulmasiyda.. ben kesinlkle degerlendirirrim afiyet olsunKizlar ya salcali makarna var yemekte atmakta istemiyorummnapilabilir kiyma kavurup sarimsakli yogurt doksem ustune gideri olurmu ki
Yok bozulmadi hayretki bu sefer 3.gune kaldi artik eskisi kadr sevmiyomuyuz ne bende anlamadim baska yemekler de olunca bitiremedik oyle yapayim yagsiz kiyma kavurup sarimsakli yogurtLa yiyelm sag olasinAynsn yogurtla sosla yee atilirmi ya bozulmasiyda.. ben kesinlkle degerlendirirrim afiyet olsun
Dilos ne ara gittin ne ara geldin canimYaaaa az yavaş konuşun yaaaa offf yaaaaa aaaaaagggagagagaga
Yok canm ates yok grip bugun daha iyim dune goreAmin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Ayy noldu yasnazım. Ateşin var mı acile git bence hamilesin çok tehlikeli
Tatillendik kutsişim
15 gün camış gibi yatalım
Ayparem eve gtmek için otobüse neyin bineceksin hiç gerek yok bence riskli
Ama bir yandan da az bir süre değil ananı özlemişsindir. Zor bir karar
Ben 15 gün malak gibi yatacağım
Hiç mi atmadı esmer bombam
Yani nadir mi atıyor yoksa henüz hissetmedin mi hiç?
Yaaa yesin cici teyzesi o hareketli bacakları
Son ultrasonu at bana bende bir tahmin yapmaya çalışayım büşom.
Bu garanticilik beni de uyuz ederdi az buz değil ki senin haftan
11 de ben ilk tahmini aldım 14 de kesin söylicem dedi doktorum. 14 de de kesin olarak öğrendim.
O gün bugündür her muayenede hala kız dimi diyorum doktor da evet hala kız diyor
Hoşbuldum pamuğum
Vallahi tatilde buradayım. Misafir de kabul etmiyorum zaten. Bir yere de çıkmam. Topiğime bakım yapayım, cilalıyım, dezenfekte edeyim, dalları budayayım, oyunlar kurayım barin
Kv mi geldi. Bu bende olumlu bir duygu oluşturmuyor Allah kurtarsın duası istersen ses et
Gülom ne kaldı doğuma ya çok az kaldı
Nisanda bir arkadaşım doğum yapacak mayısta da sen. İçim kıpır kıpır
Bir yandan sen doğurcan ben hala hamile olcam diye üzülüyorm
Canim hoşbulduk 4 günlüğüne gittim dün akşam saatlerinde buraya geldim canımDilos ne ara gittin ne ara geldin canim
:) hosgeldingitme gitme kim bık bık konusucak.burda yoksa
yaa iste ailemi cok ozledim ama suan durum belli degil tatil uzayabilir degisebilir suresi diye de bir bilgi var bi yandan okullar tatil olunca herkes bilet almaya basladiAmin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Tatillendik kutsişim
11 de ben ilk tahmini aldım 14 de kesin söylicem dedi doktorum. 14 de de kesin olarak öğrendim.
O gün bugündür her muayenede hala kız dimi diyorum doktor da evet hala kız diyor
Hoşbuldum pamuğum
Vallahi tatilde buradayım. Misafir de kabul etmiyorum zaten. Bir yere de çıkmam. Topiğime bakım yapayım, cilalıyım, dezenfekte edeyim, dalları budayayım, oyunlar kurayım barin
Kv mi geldi. Bu bende olumlu bir duygu oluşturmuyor Allah kurtarsın duası istersen ses et
Yerim ben o minnoş bıcırı yaKıyafetleri cicili biçimli şeyleri gördükten sonra iyiki olmuş diyirm busumm
Gerçekten çok az kaldı
Bugünde alışveriş yapınca sabirszlandim
Dün de bir arkds yeni doğmuş bebeğiyle geldi
Allahimmm Allahım dedm
Cicim ultrason fotoğrafını ekleyeyim ters dönmüş bu hafta bebişimAmin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Tatillendik kutsişim
Hoşbuldum pamuğum
YeYerim ben o minnoş bıcırı yacicili bicili kıyafetlerini yediğim ❤❤
Cicim ultrason fotoğrafını ekleyeyim ters dönmüş bu hafta bebişimama dedğin gibi 14. Haftam bitiyor yarın 15 e giriyorum bu garanticiliği biraz baydı beni
az önce aile ve sosyal bilmem ney bakanı twitterde bişey paylaşmış ama virgülü öyle bir yerde koymuş kibüyük ihtimalle bizde tatiliz ya bakalım müdürüme attım
Ozleniyo cicim hele doğuyor çabucak buyuyorlar ya küçük hallerini ozluyosun zaman çok çabuk geçiyor her anın tadını çıkarın cicimAmin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Tatillendik kutsişim
Hoşbuldum pamuğum
Aaayyy bende cok güzel saaptim gulom bayıldımda bayildimm prensesin cicilerineSaaaptim saaparsn
Yakında bayıla bayıla.ayiltamicaz kız seni kolonyalarda bitti bak demedi demeAaayyy bende cok güzel saaptim gulom bayıldımda bayildimm prensesin cicilerine
20 nisana kadar doğsa da koç olsa keşke gülomValla çok az kaldı günler su gbi akıp gidiyor
Gerçekten
Ne ara doğum yaklaştı anlamadm bile
Bnmde nisanin son haftası olur cicim sezeryana döner büyük ihtimal :)
Senin de hallern bnm smdiki hallern gbi olacak :)
Olur çayım.Kizlar ya salcali makarna var yemekte atmakta istemiyorummnapilabilir kiyma kavurup sarimsakli yogurt doksem ustune gideri olurmu ki
Amin kuzumNe guzell yaa Rabbim saglikla kucaģina nasip etsin. Lastik gibi uzatti gevşettj karnindaki contalari
Corona da neymis. Aklima bile gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?