Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne guzell yaa Rabbim saglikla kucaģina nasip etsin. Lastik gibi uzatti gevşettj karnindaki contalari
Corona da neymis. Aklima bile gelmiyor.

Aynsn yogurtla sosla yee atilirmi ya bozulmasiyda.. ben kesinlkle degerlendirirrim afiyet olsun
Yok bozulmadi hayretki bu sefer 3.gune kaldi artik eskisi kadr sevmiyomuyuz ne bende anlamadim baska yemekler de olunca bitiremedik oyle yapayim yagsiz kiyma kavurup sarimsakli yogurtLa yiyelm sag olasin

Yok canm ates yok grip bugun daha iyim dune gore

yaa iste ailemi cok ozledim ama suan durum belli degil tatil uzayabilir degisebilir suresi diye de bir bilgi var bi yandan okullar tatil olunca herkes bilet almaya basladi

Yerim ben o minnoş bıcırı ya cicili bicili kıyafetlerini yediğim
Cicim ultrason fotoğrafını ekleyeyim ters dönmüş bu hafta bebişim ama dedğin gibi 14. Haftam bitiyor yarın 15 e giriyorum bu garanticiliği biraz baydı beni
az önce aile ve sosyal bilmem ney bakanı twitterde bişey paylaşmış ama virgülü öyle bir yerde koymuş ki büyük ihtimalle bizde tatiliz ya bakalım müdürüme attım

Eklentiler

• 6EC68B05-8AC2-4B9C-A0CB-741162C2DBB6.webp
    19 KB · Görüntüleme: 23
  • E72CF948-4A7F-413B-9F5F-ADA39D2C04D9.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 23
Ye
Doğusunda hepimiz yiyelim

Ozleniyo cicim hele doğuyor çabucak buyuyorlar ya küçük hallerini ozluyosun zaman çok çabuk geçiyor her anın tadını çıkarın cicim ❤❤

Valla çok az kaldı günler su gbi akıp gidiyor
Gerçekten
Ne ara doğum yaklaştı anlamadm bile
Bnmde nisanin son haftası olur cicim sezeryana döner büyük ihtimal :)
Senin de hallern bnm smdiki hallern gbi olacak :)
20 nisana kadar doğsa da koç olsa keşke gülom

Kizlar ya salcali makarna var yemekte atmakta istemiyorumm napilabilir kiyma kavurup sarimsakli yogurt doksem ustune gideri olurmu ki
Olur çayım.
Bende de dünden ton balıklı makarna vardı. Zeytinyağ ile yeniden kavurup yedim vallahi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…