- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.981
Nasılsın balimmmBalimmmmmm
Burnunu çeke çeke sümüklü haldeyim sen nasılsın cnmmmNasılsın balimmm
Çalışıyorum teletabikim ne yapayım hep aynı be , iş güç :)İyiyimm ponçiğimmmm ❤
Neler yapıyorsun bakalım, hastane odası da çok şık duruyor gerçekten, bir kere oluyor yap gitsiiinn
Geçmiş olsun canım benim ❤Burnunu çeke çeke sümüklü haldeyim sen nasılsın cnmmm
Emin misinbak bir daha sormam
Dur şimdi ben yazayımÇalışıyorum teletabikim ne yapayım hep aynı be , iş güç :)
İşe gidiyorum eve geliyorum, sonra eve gidiyorum sonra tekrar işe geliyorumöyle işteee
sen neler yapıyorsun
Çalışıyorummmnapionnnn karnını doyurdun mu yimeni yidin mi
Değişik bir aktiviteDur şimdi ben yazayım
Kutu kadar odam, uyanıyorum hayatın anlamını sorgulama faslından sonra kahvaltı yapıyorum, tekrar kutu kadar odamda masa başına geçiyorumarada yorulup 3 adım atıp yatağa geçiyorum arada balkona çıkıyorum kahve içiyorum bu ara bol bol geziyorum Korona çıktı gezmeye başladım benm de böyle patilim
Çookkk değişik ponçiğimDeğişik bir aktivite
Neyse hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz telatabikim
Afiyet olsunÇalışıyorummm
Hee doyurdumkoca bir tabakkk mantı yedimmm
Midem bayram etti bayrammmmm
sen napıyorsun diloşumm
Bu halde bile normal duzeye gore baya yuksek rakamlar odemis ve odeyeceksiniz cici ama acibadem normalde cok cok daha yuksek fiyatlar biliyorum o fiyatlari dusununce sizin bu sekli dusuk kaliyor tabiki ... son ay iki haftada bir ve haftada bir e dusuyor doguma yaklastikca ama olsn Allah guc kuvvet versin herkesin kendi kesesine gore yasantisi Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin insallahh... en onemlisi bu
Bicak parasi dedigin ne kiz oyle bisey var mi su anda hala ben hic oyle bisey duymadim kendimde filan
B Brunello Cicinelli tahlillerde de gecerli olmuyor mu cnm sigorta sade muayene ve dogum icin mi gecerli merak ediyorum sigortadan sigortaya anlasmaya gire degisiklik gisterir elbet de ileride normal duzeyde hani acibadem de yapamam heralde de normal duzeyde ozel hastanelerde gecerli olacak kdr bj saglik sigortasi yaptirmak istiyorum bi dha gebelik dusunursem
Çayım tahlillerde de indirim oluyor ama bizim ilk yaptırdığımız sigorta sınırlı ve limitliydi. Yenileyeceğimiz zaman limitsize geçeceğiz. Limiti muayenelere yettirmek için tahlillerde pek kullanmamaya çalıştık sigorta limitini. Bazen hastahane dışında özel labaratuarda falan da tahlillere girdim. Benim riskli gebelik olduğu için böyle çok tahlil gerekti normal olsa tahliller sorun açmayacaktı. Verilen limit hem muayeneye hem tahlillere rahat yeterdi. Bak hiç yoktan yere geçen hafta su çiçeği testi yaptırmak zorunda kaldım. Sınıfta salgın başlayınca doktor koş hemen teste dedi. Limit mi yeter bitti zatenİşte benim de içim rahat değil, ama kayınvalidem de diyor sen gitme biz gideriz onunla diye bakalımm ballı hardalım akşam düşüneceğiz onu, ama büyük ihtimal dediğin gibi gitmem herhalde..
Senin 13 bin sigortalı olmana rağmen çokmuş yahu ablam sigorta olmadığı halde 16 vermişti gerçi o son 1-2 ayında acıbademe geçiş yaptı 7 aylıktı.. son 2 ay ve doğum .. o kontrollerde ne verdi blmiyorum tabi onun da 20yi görmüştür herhalde diye tahmin ediyorumm aşkımm
Ateş pahası valla her şey..
Hiç umursamadım bile nedense diloşum. Herşeyden vazgeçmiş haldeyim depresyona girdim sanırımGünaydın kuzu
Kuzu gene sen iyisin
Ben ne yapayım ben rüyalarımda direk eşimi aldatıyorum şahısların kim olduğunu bilmiyorum
Bu adam benle boks yapmasın da ne yapsın
Ben akşam kayganamdayımAfiyet olsun
Mantı heeee
Yemek yapıyorum kuzum
Bir tavuğa 24 TL verdim de dana ciğeri fln aldım sonra onu yapicam
Tavuğu pişiriyorum yanına da lö mercimek
Pilav ve salata yapicam kuzum
Teşekkür ederim güzelimBen akşam kayganamdayımyemek derdim yokkk hıııııı
Eline sağlık şimdiden diloşumm
Aynen dun gosterirken esime dedim zaten bak bu kadar keseceksin kuafore bu kadar diyoruz bunun iki kati kesiyor diyeZaten uçlardan alınca iyi oluyor çayım ama kuaförler o uçlardan alma olayını azıcık abartıyorlarrr
Artık hep öyle yaparsınız çayımAynen dun gosterirken esime dedim zaten bak bu kadar keseceksin kuafore bu kadar diyoruz bunun iki kati kesiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?