Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyimm ponçiğimmmm ❤
Neler yapıyorsun bakalım, hastane odası da çok şık duruyor gerçekten, bir kere oluyor yap gitsiiinn
Çalışıyorum teletabikim ne yapayım hep aynı be , iş güç :)
İşe gidiyorum eve geliyorum, sonra eve gidiyorum sonra tekrar işe geliyorum öyle işteee

sen neler yapıyorsun

Çalışıyorum teletabikim ne yapayım hep aynı be , iş güç :)
İşe gidiyorum eve geliyorum, sonra eve gidiyorum sonra tekrar işe geliyorum öyle işteee

sen neler yapıyorsun
Dur şimdi ben yazayım

Kutu kadar odam, uyanıyorum hayatın anlamını sorgulama faslından sonra kahvaltı yapıyorum, tekrar kutu kadar odamda masa başına geçiyorum arada yorulup 3 adım atıp yatağa geçiyorum arada balkona çıkıyorum kahve içiyorum bu ara bol bol geziyorum Korona çıktı gezmeye başladım benm de böyle patilim

Değişik bir aktivite
Neyse hemen hemen benzer şeyler yaşıyoruz telatabikim

Çalışıyorummm
Hee doyurdum koca bir tabakkk mantı yedimmm
Midem bayram etti bayrammmmm

sen napıyorsun diloşumm
Afiyet olsun
Mantı heeee
Yemek yapıyorum kuzum
Bir tavuğa 24 TL verdim de dana ciğeri fln aldım sonra onu yapicam
Tavuğu pişiriyorum yanına da lö mercimek
Pilav ve salata yapicam kuzum

Çayım tahlillerde de indirim oluyor ama bizim ilk yaptırdığımız sigorta sınırlı ve limitliydi. Yenileyeceğimiz zaman limitsize geçeceğiz. Limiti muayenelere yettirmek için tahlillerde pek kullanmamaya çalıştık sigorta limitini. Bazen hastahane dışında özel labaratuarda falan da tahlillere girdim. Benim riskli gebelik olduğu için böyle çok tahlil gerekti normal olsa tahliller sorun açmayacaktı. Verilen limit hem muayeneye hem tahlillere rahat yeterdi. Bak hiç yoktan yere geçen hafta su çiçeği testi yaptırmak zorunda kaldım. Sınıfta salgın başlayınca doktor koş hemen teste dedi. Limit mi yeter bitti zaten senin öyle olmaz inşallah ben istisnai bir durumum. Sigorta gerçekten güzel indirim sağlıyor.
Doktorumun 4 bin TL bıçak parası varmış sanırım onu da ödüyor sigorta. 13 ün o da içinde.
Ponçiğim ablanın doğum yaptığı yıl ne zamandı bilmiyorum ama çok sık zam geliyor. Geçen sene bile fiyatlar böyle değildi. Muhtemelen o dışarıdan geçiş yaptığı için 16 bin sadece doğum parası ödemiştir. Şuan fiyatlar o şekilde değil. Benim zamanlarımda doğum yapacak olsa 16 olmazdı o para. 13 bin yüksek olsa da normal ücrete göre az kalıyor içinde tahlil indirimleri de var ilaç alırken bile indirim yapılıyor çok yerde indirim geçiyor o yüzden avantajı yüksek. Bir de epidural ya da sezeryan olsa dahi ekstra ödememiz olmayacak.
Bu arada bide tabi 13 bin benim tahminim. Mayısta belli olacak bakalım. 13 den az olma ihtimal var ama çok olma ihtimali yok. Göreceğiz

Günaydın kuzu
Kuzu gene sen iyisin
Ben ne yapayım ben rüyalarımda direk eşimi aldatıyorum şahısların kim olduğunu bilmiyorum
Bu adam benle boks yapmasın da ne yapsın
Hiç umursamadım bile nedense diloşum. Herşeyden vazgeçmiş haldeyim depresyona girdim sanırım

Afiyet olsun
Mantı heeee
Yemek yapıyorum kuzum
Bir tavuğa 24 TL verdim de dana ciğeri fln aldım sonra onu yapicam
Tavuğu pişiriyorum yanına da lö mercimek
Pilav ve salata yapicam kuzum
Ben akşam kayganamdayım yemek derdim yokkk hıııııı
Eline sağlık şimdiden diloşumm

Ben akşam kayganamdayım yemek derdim yokkk hıııııı
Eline sağlık şimdiden diloşumm
Teşekkür ederim güzelim
Ohh neguzel benim kaynana da üst katımda her gün gel yemek yiyelim diyor bana kilo aldırıp eve indiriyor
Seni Protesto ediyorum dedim gelmicem hem orda yedirip hemde eve elim kolum dolu dolu yollamanin anlamı yok dedim anaciğimmm

Zaten uçlardan alınca iyi oluyor çayım ama kuaförler o uçlardan alma olayını azıcık abartıyorlarrr
Aynen dun gosterirken esime dedim zaten bak bu kadar keseceksin kuafore bu kadar diyoruz bunun iki kati kesiyor diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…