Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahahs yaa bende abimin telinden alıyım atıcam sana
Yok valla ben bir doğuma vermem o kadar para.
Gereksiz yani. Ne saçma.
Ben doğumu yapsam, hastane odası süsletsem kendime bir de üstüne bilenzikkk alsam 20 gram gene o kadar para etmiyor düşünn 1-2 milyar üstüne para kalıyor vallaha

Yokkk aşkımm ben Acıbadem de yapmayacağım doğumu, ablam Zeynoşu en son Acıbadem de yaptı.. Söyleyeyim epidural yaptı 16 bin para verdi O yüzden orada yapmaya niyetim yok

Hiç bir özel hastanenın zaten oda süsleme hizmeti yok evet.. Ben ayrı yaptıracağım 1500e anlaşıyorum bir yer ile.. Ben kendi hastanem de yapacağım doğum için geçen gittiğimde fiyat aldım 6000TL dediler bana, bir de süsleme olacak ama onu organizasyon firması ile halledeceğimm

Günaydınnn aşkmmmm

Acıbadem de doğum 6000 lira ise şu an için çok iyi çünkü ben 2017 yılında 5000 lira ödemiştim yanılmıyorsam :) Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah

Acıbadem de doğum 6000 lira ise şu an için çok iyi çünkü ben 2017 yılında 5000 lira ödemiştim yanılmıyorsam :) Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah
Yok yanlış anladınız
6000TL değil
Benim hastanem başka :)

Ablam Acıbadem de yaptı 2019 yılında, prof bir hekim gerçeklştirdi doğumu epidural oldu 16bin :)

Tabi kiiii Bizimkine de geldi fotosunu bulursam paylaşcam sana
saçlar fönlü surat makyajlıı aile çekimleri
dedim bir zahmet bu paraya iyi kötü bir araba alınır yapsınlar o kadar
Keske okdr pata verince bizim yerimize dogursalar gerci bin sukur benim dogumumla ilgili kotu bi anim yok sezeryan olmstm bu arada.

Yok yanlış anladınız
6000TL değil

Ablam Acıbadem de yaptı 2019 yılında, prof bir hekim gerçeklştirdi doğumu epidural oldu 16bin :)
Hele hele acibadem kac yil once sezeryan icin 28 30 binler bahsediliyordu degilki ekstralar

Ağzım açık bakakaldım şu an vay be nasıl uçmuş öyle sadece doğurmak o kadarsa bir de bu çocuğun masrafları günden güne artıyor zaten. Bu zamanda çocuk sahibi olmak daha da zor herhalde. Allah isteyen herkese nasip etsin ama zor be !

Gunaydin cici bende smdi kahvalti yapicam kizima yaptirdim da ben anca aciktim

Aaaa pardon 10.000 tl'Ydi sanırım ya hatırlayamadım şimdi ama hesap yaparken bi 5.000 muhanbbeti geçtiğine çok eminim

poncikvegece geçmiş olsun ponçiğimm. Yaptırın bi test tabi yinede. Belki korkar gitmez eşin işe

Napıyosunuz kızlarrr benim kardeşlerim geldi, 3 hafta filan iyi oldu ya

@aypare- kuzum aslında kalabalıkken gitmemen daha iyi, gördüm terminallerden fotoğraflar, nasıl kalabalıktı. Gidersin inşallah birkaç güne.

Yok yanlış anladınız
6000TL değil

Hele hele acibadem kac yil once sezeryan icin 28 30 binler bahsediliyordu degilki ekstralar
Kuzularım ben acıbademde doğum yapacağım ama acıbadem sigortalı olduğum için biraz daha indirimli. Ama indirimli haliyle bile mal mülk sahibi olurduk diyoruz bazen.
Benim doktorum orda olduğu için farklı bir hastahane alternatifimiz olmadı. Şimdi muayenehane açtı oraya geçti bizde peşinden geçtik ama doğum ve tetkiklerim yine acıbademde devam edecek. Sadece muayenehanede muayene ediyor tüm tetkikler için yine acıbademe gidiyorum.
Bebeler iyi olsun da önemli olan o
Hastahane süsün çok güzel ponçiğim
Biz daha o aşamalara gelemedik

Gülümm doktorun neredeyse orada olacaksın zaten yapacak bir şeyin yok, benim doktorum Florence Nightingale Şişli de idi, ben Ataşehirden kalkıp gidiyordum zor oluyordu benim için.
Şimdi Kadıköy Florence ye geçti benim işim de kolaylaştı ağzımın içine geldi.. Şuanki fiyat için bana normal doğum olarak 6000 TL söyledi sezeryan vs olmak durumunda kalmazsam tabi. Sezeryan da +1000 TL oynuyor hemen hemen.. bakalım nasip. Ama senin sigortan varsa orda olman daha mantıklı tabi, benim ablam keyfe orada yaptı yani doğumu

Süsümü bende çok beğendimm Çok tatlışşş dimiii

Nerelerdesn demişsin, buralardaym kuzum ctesi misafirlerim vardı gece 2:30 da gittiler
Dün de eşim rahatsızlandı baya kötü, beni kayınvalideme gönderdi aynı evde kalmayalım dedi bende tasımı tarağıımı topladım kayganama geldim dünden beri oradayım.. bu akşam hastaneye götüreceğim onu
sen nasılsın ballı hardalımmm

Amin guzelimmm
Ben yüzüne bile bakamadım o ayrı da cidden çok.zor

herzaman böyledir ya büyük başın derdi büyük olur Allah yardımcınız olsun şükür ettikçe çoğalır inanırım :)

Kuzum ama muayenehane icin muayene ucretini indirimli veremiyorsun tabiki acibadem bunyesinden ayrildigi icin dimi gene sana eksisi olmus bu durumun yani .. napican saglk olsun da yani dogumun olana dek acibademde kalaydi eyiydi

valla bencede çok para ponçğimm yengem istiyorum orda yapıcam demiş ikna edememiş abim kontrollore oraya gidiyolardı doğuma gücümüz yetmez ya yok mok diyolardı ama yaptılar bi şekilde şimdi 1 yaşına girdi 2 gün önce prenses ama hala taksidini ödüyolar düşün

Bu arada benim de 4 numara son yeğenimin adı Zeynep :)
İkinci adı da teyzesinin ikinci adı :)
Zeynep Ece :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…