Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anam bizimkide 16 bin tl koptum bizimkilerde adını zeynep koyduu anaam bukadarda tesadüf olamazz kızz senin abla benim yengemi dicem de benim yengenin kız kardeşi yok bitane abisi var ahahahahss

Kuzum ama muayenehane icin muayene ucretini indirimli veremiyorsun tabiki acibadem bunyesinden ayrildigi icin dimi gene sana eksisi olmus bu durumun yani .. napican saglk olsun da yani dogumun olana dek acibademde kalaydi eyiydi
Ben hastahaneye sadece muayenelerde ücret ediyorum. Doğum için vesaire hastahaneye ödeme yapmıcam o parayı sigortaya ödüyoruz 1 senedir.
Şuana kadar 3 bin ödedik sigortaya. Hastahaneyede gebeliğe kadar muayene başına 300 ödedik gebelikle birlikte 53 ödedik.
Şimdi mayısta doğumu kapsayan limitsiz sigortaya geçiş yapacağız fiyatını henüz bilmiyoruz ama geçen sene 8. 5 binmiş. Şimdi olsa olsa 10 bin olmuştur diyoruz. Epidural hatta sezaryen dahi içinde. Ne hastahaneye ne de doktora ekstra ücret ödemicem. Sadece bebeğin tahlilleri için 2 bin gibi bir ödeme yapıcaz hastahaneye.
Muayene ve tahlilleri saymazsak 13 bin gibi bir ücrete denk geliyor ödeme kısacası. Sigortalı olduğum için bu fiyat. Sigortasız haliyle inanılmaz büyük rakamlar olduğunu biliyorum. Taksitle ödediğimiz için çok koymadı. Bizim canımızı aksine tahliller çok yaktı kanamalardan dolayı beni pek araştırdıkları için inanılmaz büyük tahlil ücretleri ödedik. Bir doğum kadar gitmiştir tahlillere sırf.
Evet çayım benim doktor acıbademden ayrılınca onun muayene ücretini ekstra ödicez. Doğum için bıçak parasını sigorta karşılıyor o konuda bir değişiklik olmadı. Aman zaten kaldı 4 ayım. Ayda 1 artık kontroller. Ödicez napalım. Doktorumuz uğruna başa gelen çekilir diyoruz
Esmer bombam çok geçmiş olsun hastahaneye sen götürme bence hastalık kapma hastahaneden bide

Bu halde bile normal duzeye gore baya yuksek rakamlar odemis ve odeyeceksiniz cici ama acibadem normalde cok cok daha yuksek fiyatlar biliyorum o fiyatlari dusununce sizin bu sekli dusuk kaliyor tabiki ... son ay iki haftada bir ve haftada bir e dusuyor doguma yaklastikca ama olsn Allah guc kuvvet versin herkesin kendi kesesine gore yasantisi Allah saglkla kucagina almayi nasip etsin insallahh... en onemlisi bu

Bicak parasi dedigin ne kiz oyle bisey var mi su anda hala ben hic oyle bisey duymadim kendimde filan

İyi bak istediğin gibi olmuş yaa şanslısııın Heeeee ben o yöntemi duymamıştım hiiç
Kuru sac kesim diye yaz da bak ya buyuk makasla dumduz sak sak kesiyorlar ya da erkeklern sac kesme makinesiyle ... esim makasla kesmeyi tercih etti uclari suan saglkli gorunuyor ya uclar cilizlasmisti iyice sari boya da vardi uclarda biraz

B Brunello Cicinelli tahlillerde de gecerli olmuyor mu cnm sigorta sade muayene ve dogum icin mi gecerli merak ediyorum sigortadan sigortaya anlasmaya gire degisiklik gisterir elbet de ileride normal duzeyde hani acibadem de yapamam heralde de normal duzeyde ozel hastanelerde gecerli olacak kdr bj saglik sigortasi yaptirmak istiyorum bi dha gebelik dusunursem

İşte benim de içim rahat değil, ama kayınvalidem de diyor sen gitme biz gideriz onunla diye bakalımm ballı hardalım akşam düşüneceğiz onu, ama büyük ihtimal dediğin gibi gitmem herhalde..

Senin 13 bin sigortalı olmana rağmen çokmuş yahu ablam sigorta olmadığı halde 16 vermişti gerçi o son 1-2 ayında acıbademe geçiş yaptı 7 aylıktı.. son 2 ay ve doğum .. o kontrollerde ne verdi blmiyorum tabi onun da 20yi görmüştür herhalde diye tahmin ediyorumm aşkımm
Ateş pahası valla her şey..

Kuru sac kesim diye yaz da bak ya buyuk makasla dumduz sak sak kesiyorlar ya da erkeklern sac kesme makinesiyle ... esim makasla kesmeyi tercih etti uclari suan saglkli gorunuyor ya uclar cilizlasmisti iyice sari boya da vardi uclarda biraz
Zaten uçlardan alınca iyi oluyor çayım ama kuaförler o uçlardan alma olayını azıcık abartıyorlarrr

ben senelerdir kendi saçmı kendim keserim kışa girerken kuaföre gittim bitek kısa çene hizası bob kestirdim 60 tl verdim eve geldim dokunsalar ağlicam çok içime oturdu çünkü eve gelince kesimi beğenmedim hele yıkadın fönü bozuldu saçmasalak bi saç görüntüsü çıktı ortaya bide ben takıntılıyımdır eşit dümdüz olacak orantısızlıklar çok var saçımda ya anlatamam saçımın içine mıçtı.. tövbe ettim geçen ay biraz uzamıştı düzelttim kendim birazcık az biraz toparlandı şuan küt gibi duruyor saçım ama hala orantısızlık var uzadıkça kendim kesiyorum düzeltiyorum bidahamı tövbee gitmemm kuaföre kendi işimi kendim görüyorum ben

Günaydın kuzu
Kuzu gene sen iyisin
Ben ne yapayım ben rüyalarımda direk eşimi aldatıyorum şahısların kim olduğunu bilmiyorum
Bu adam benle boks yapmasın da ne yapsın

Ben onun sigortadan sigortaya değiştiğini biliyorum; mesela ablam 2 doğumunda yapmıştı onu,
birinde muayene dahil hiç para vermemişken başka sigoırtadan yaptırdğnda hastane %80ini falan karşılıyordu kalanı gene ablam ödüyordu.. ama net bilgi sahibi değilim tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…