Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya valla aynen oyle gitmeye korkuyor insan yuz kere diyoruz soyle olacak ama hc bi zaman oyle olmuyor yaaa inan gidesim gelmiyor bide gecenlerde kas aldiemaya gittigmde kasimi aldi sonra sak diye biyigima agda bandini yapistirdi oyle sinirlendimki biyik hic aldirmadim belli belirsiz sari tuyler var sade yanak gibi diyeyim aldirilacak bisry degil cektirmem dedim alinca sonrasi dha beter oluyo belki bi kereden bisey olmazdi ama cekmek zorndaym olmaz dedi cik sen ben halelderim dedm kendm hallettm cekmeden yagla filan cikardim .. oryada pej gtmuyorm hep gttgm yer annemlern orda ayda 1 alsam yetiyo zten . Dumduz kesim icin hele istedgm boyda kesemeyecekti eminim esim kesti bitti ohhh seviyorum ben eglenceli oluyo esle bu tip degsk organizasyonlar

Evet zaten bende dedimya sigortadan sigortaya degisiklik gosterjr elbet diye de kesinlik kazansin diye cici ye sordum

Anladim canimmm acikladgn icin tsk ederim tahmin etmistim ama kesinlik olsun diye sordum birde limit olayini bilmiyordum mesela . Hayirla saglkla al kucagna insallah

Bicak parasi olayni eskiden olan bisey zannediyordum ben canim ben dogum yaptigimda hic oyle bisey duymadim dogum normal su sezeryan bu denildi ekstra bebek icjn tahlil kan uyusmazligi ignesi filan biseyler oldu o cikti okadar .

Ben de kahkül kestirsem mi acaba diyorum ama dmdüz kestirdim en son çok hoşuma gitti. Bakalım
Alnin genisse cok yakisiyor canimm ya kestir benim kizimin alni genis kisa girerken kestirdim zaten 3 yasina kadsr hic saclarini kesmedim beline geliyodu ilk uclarindan dmduz kendim kestim sakladim onu 2 ay sonra da kahkul askiyla yandim cok yakisacagni dusundum ve gidip kestirdik kuaforde cok yakistiii ama cock icin zahmetli oluyo kisa girerken kestrdgm halde cok terledi kahkul cabuk kirlenen ve uzayan bisey bide . Begenmesende cabuk uzuyor canim . Bidaha kisa girerken gene kestircem ben kjzima herkes bayildi bende cok begendm

Oyyy yerim onuu ben de en son lisedeyken kestirmiştim sanırım, cesaret edersem yaptırcaamm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…