- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.001
Merak ediyürürrrrrrponcigim seninle özelden bisey konuşabilir miyiz :/
Ya valla aynen oyle gitmeye korkuyor insan yuz kere diyoruz soyle olacak ama hc bi zaman oyle olmuyor yaaa inan gidesim gelmiyor bide gecenlerde kas aldiemaya gittigmde kasimi aldi sonra sak diye biyigima agda bandini yapistirdi oyle sinirlendimki biyik hic aldirmadim belli belirsiz sari tuyler var sade yanak gibi diyeyim aldirilacak bisry degil cektirmem dedim alinca sonrasi dha beter oluyo belki bi kereden bisey olmazdi ama cekmek zorndaym olmaz dedi cik sen ben halelderim dedm kendm hallettm cekmeden yagla filan cikardim .. oryada pej gtmuyorm hep gttgm yer annemlern orda ayda 1 alsam yetiyo zten . Dumduz kesim icin hele istedgm boyda kesemeyecekti eminim esim kesti bitti ohhhben senelerdir kendi saçmı kendim keserimkışa girerken kuaföre gittim bitek kısa çene hizası bob kestirdim 60 tl verdim eve geldim dokunsalar ağlicam çok içime oturdu çünkü eve gelince kesimi beğenmedim hele yıkadın fönü bozuldu saçmasalak bi saç görüntüsü çıktı ortaya bide ben takıntılıyımdır eşit dümdüz olacak orantısızlıklar çok var saçımda ya anlatamam saçımın içine mıçtı.. tövbe ettim geçen ay biraz uzamıştı düzelttim kendim birazcık az biraz toparlandı şuan küt gibi duruyor saçım ama hala orantısızlık var uzadıkça kendim kesiyorum düzeltiyorum bidahamı tövbee gitmemm kuaföre kendi işimi kendim görüyorum ben
Hep duz kestirmem de duz kestirecegmde esime kestiririmArtık hep öyle yaparsınız çayımAllah bizi kuaför gazabından korusun
Ben de kahkül kestirsem mi acaba diyorum ama dmdüz kestirdim en son çok hoşuma gitti. BakalımHep duz kestirmem de duz kestirecegmde esime kestiririm
Evet zaten bende dedimya sigortadan sigortaya degisiklik gosterjr elbet diye de kesinlik kazansin diye cici ye sordumBen onun sigortadan sigortaya değiştiğini biliyorum; mesela ablam 2 doğumunda yapmıştı onu,
birinde muayene dahil hiç para vermemişken başka sigoırtadan yaptırdğnda hastane %80ini falan karşılıyordu kalanı gene ablam ödüyordu.. ama net bilgi sahibi değilim tabi
of dilosum derbeder oldum 2 gunde canim yaniyor sadece zaman gecsin istiyorum hizllicaMerak ediyürürrrrrr
Anladim canimmm acikladgn icin tsk ederim tahmin etmistim ama kesinlik olsun diye sordum birde limit olayini bilmiyordum mesela . Hayirla saglkla al kucagna insallahÇayım tahlillerde de indirim oluyor ama bizim ilk yaptırdığımız sigorta sınırlı ve limitliydi. Yenileyeceğimiz zaman limitsize geçeceğiz. Limiti muayenelere yettirmek için tahlillerde pek kullanmamaya çalıştık sigorta limitini. Bazen hastahane dışında özel labaratuarda falan da tahlillere girdim. Benim riskli gebelik olduğu için böyle çok tahlil gerekti normal olsa tahliller sorun açmayacaktı. Verilen limit hem muayeneye hem tahlillere rahat yeterdi. Bak hiç yoktan yere geçen hafta su çiçeği testi yaptırmak zorunda kaldım. Sınıfta salgın başlayınca doktor koş hemen teste dedi. Limit mi yeter bitti zatensenin öyle olmaz inşallah ben istisnai bir durumum. Sigorta gerçekten güzel indirim sağlıyor.
Doktorumun 4 bin TL bıçak parası varmış sanırım onu da ödüyor sigorta. 13 ün o da içinde.
Ponçiğim ablanın doğum yaptığı yıl ne zamandı bilmiyorum ama çok sık zam geliyor. Geçen sene bile fiyatlar böyle değildi. Muhtemelen o dışarıdan geçiş yaptığı için 16 bin sadece doğum parası ödemiştir. Şuan fiyatlar o şekilde değil. Benim zamanlarımda doğum yapacak olsa 16 olmazdı o para. 13 bin yüksek olsa da normal ücrete göre az kalıyor içinde tahlil indirimleri de var ilaç alırken bile indirim yapılıyor çok yerde indirim geçiyor o yüzden avantajı yüksek. Bir de epidural ya da sezeryan olsa dahi ekstra ödememiz olmayacak.
Bu arada bide tabi 13 bin benim tahminim. Mayısta belli olacak bakalım. 13 den az olma ihtimal var ama çok olma ihtimali yok. Göreceğiz
oy gülom çok geçmiş olsunBurnunu çeke çeke sümüklü haldeyim sen nasılsın cnmmm
Kuzu sevgili durumumuof dilosum derbeder oldum 2 gunde canim yaniyor sadece zaman gecsin istiyorum hizllica
Alnin genisse cok yakisiyor canimm ya kestir benim kizimin alni genis kisa girerken kestirdim zaten 3 yasina kadsr hic saclarini kesmedim beline geliyodu ilk uclarindan dmduz kendim kestim sakladim onuBen de kahkül kestirsem mi acaba diyorum ama dmdüz kestirdim en son çok hoşuma gitti. Bakalım
diloşum görmedimm nerde sordun
evet doğru bildin:/Kuzu sevgili durumumu
Başka sorun mu var üzme kendini canım benim ❤
Sabah sordum aşkım etiket yapmıştım yaaa hani seniidiloşum görmedimm nerde sordun
kıyamam aşkilopum yedim yememmii hiç
Sıkma canını içeriğini bilmiyorumm ama belli ki sen çok üzülmüşsun seni de kimsenin üzmeye hakkı dahil yokevet doğru bildin:/
Oyyy yerim onuuAlnin genisse cok yakisiyor canimm ya kestir benim kizimin alni genis kisa girerken kestirdim zaten 3 yasina kadsr hic saclarini kesmedim beline geliyodu ilk uclarindan dmduz kendim kestim sakladim onu2 ay sonra da kahkul askiyla yandim cok yakisacagni dusundum ve gidip kestirdik kuaforde cok yakistiii ama cock icin zahmetli oluyo kisa girerken kestrdgm halde cok terledi kahkul cabuk kirlenen ve uzayan bisey bide . Begenmesende cabuk uzuyor canim . Bidaha kisa girerken gene kestircem ben kjzima herkes bayildi bende cok begendm
aşkilopummm ben bunu görmemişimm ççok özüürr
Yaptir gitsinn yaa genismi alnin acik miOyyy yerim onuuben de en son lisedeyken kestirmiştim sanırım, cesaret edersem yaptırcaamm
geçmişe gittim buldum aşkilopumm ben seni yirimm yiriimmmSabah sordum aşkım etiket yapmıştım yaaa hani senii
Afiyet olsun kuzummm❤❤
ben sadeve hayal kırıklığı yasiyprum cok büyük hayal kırıklığı ve inanamiyoruim ondan boyleyimSıkma canını içeriğini bilmiyorumm ama belli ki sen çok üzülmüşsun seni de kimsenin üzmeye hakkı dahil yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?