- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.041
damardan alıyosun demekk serummu gülommGrip değilm de.iste çocuklardan geçiyor bir şekilde :)
İcmiyirm damardan aliyormkakansnsnsn
Ooo kolay gelsin ne yapiyirsun
Ahhaahha burnum. Küçüldu kız çeke çeke
Anam kız ben şokkkkkgörmedim ponçiğim yaaavv görsem dememmii hiçç geceyle ponçiğii gördüm ben bal suratlarını yediğim
bekliyorumm ponçiğimmAnam kız ben şokkkkk
şok şok şok şookinggg yaniiiii
dur pcde ki resimelrden atam da gör
Diloşuuu gördüümBen sayıyorum valla hıhhhhh
1)brommm, canımmm ballı hardalımı gördümmmmama tabi bir takım testlerden geçtim
2)gülommmm damla çikolatalı kurabiyemiii tabisiii gördümmmm
3)diloşumu zatennn görmesem olmazdı
4)imzoşumu tabisiii gördümmmm çünkü benim imzoşum
5)aypareyiii yani artemiscimiii tabisiiii kiiii gördümmmmm
6)canım poğaça yanaklım cavadzademiii şahikayıı gördümmm
herhalde bu kadar
nescafe çok iyi bi ağrı kesicidir gülom en güzelii nefis nefiss:d
Nescafe
Başımın ağrısı geçti vallanescafe çok iyi bi ağrı kesicidir gülom en güzelii nefis nefiss
uykunun en güzel halinde uyandın bidaha da uyuyamadın aah aah gülom benim kıyamam sana benn nescafe tek çare doğru yoldasınBaşımın ağrısı geçti valla
Sabah ne güzel rüya goruyordum hatrlamiyirm.ama guluyirdum rüyamda
6 da zil akros geldi sonra rüyam puf oldu hatırlayamıyorum da uyuyamadm da çatlıyor yaniiii
oof offf taş mübarekk sen nekadaann güzel bi hatunsun yaavv
O senin taşlığınnnnnoof offf taş mübarekk sen nekadaann güzel bi hatunsun yaavv
Tam içim geçmiş uyucam oğlan geldi anne yanında yatabilir miyim diyeuykunun en güzel halinde uyandın bidaha da uyuyamadın aah aah gülom benim kıyamam sana benn nescafe tek çare doğru yoldasın
yok ponçiğimm inan görmedimm ozaman çıkmış olabilirim belki topikten hiç görmemiştim seni aay sana kanımın ısındığı kadar varmışsın vallaO senin taşlığınnnnn
Ya ama imzoşum ben neden beni gördüğünü hatırlıyorummm, biz en son eşimle Yurtışına gittik, o zaman sen vardın topikte resim atıyordum falan.. mümkün değil
Annemle ablam olduğunu da anladın heeee
Damar yoluyla demek alıyorsunGrip değilm de.iste çocuklardan geçiyor bir şekilde :)
İcmiyirm damardan aliyormkakansnsnsn
Ooo kolay gelsin ne yapiyirsun
ben o minik prensesi yiyimmm o pelerin içinde görmek istiyorum gülom yaa inş görmek nasip olur banaTam içim geçmiş uyucam oğlan geldi anne yanında yatabilir miyim diye
Öksürük aldı başını gitti o oksurdukce ben uyuyamadm zaten gece de bir beş defa uyandım
Smdiden alistirma yaptırıyor minik prenses
Sen gormedin demekki tenhalarda 3 4 kere koydum ben resmimiBizde senin gül cemalini göremedikk canısıı
anlamammıı büyük anne melek ve kızlarını görmek nail oldu bana cidden maşallah çok beğendim siziiAnnemle ablam olduğunu da anladın heeee
1 kere daha hayran kaldım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?