Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diloşuuu gördüüm aypareyi de görmüştüm hatırladım amaa topikte başka kimseyi görmedim

Ponçiğim senii yolda görsem tanırım parola ponçikhayat123 tamam

nescafe çok iyi bi ağrı kesicidir gülom en güzelii nefis nefiss
Başımın ağrısı geçti valla
Sabah ne güzel rüya goruyordum hatrlamiyirm.ama guluyirdum rüyamda
6 da zil akros geldi sonra rüyam puf oldu hatırlayamıyorum da uyuyamadm da çatlıyor yaniiii

Başımın ağrısı geçti valla
Sabah ne güzel rüya goruyordum hatrlamiyirm.ama guluyirdum rüyamda
6 da zil akros geldi sonra rüyam puf oldu hatırlayamıyorum da uyuyamadm da çatlıyor yaniiii
uykunun en güzel halinde uyandın bidaha da uyuyamadın aah aah gülom benim kıyamam sana benn nescafe tek çare doğru yoldasın

oof offf taş mübarekk sen nekadaann güzel bi hatunsun yaavv
O senin taşlığınnnnn
Ya ama imzoşum ben neden beni gördüğünü hatırlıyorummm, biz en son eşimle Yurtışına gittik, o zaman sen vardın topikte resim atıyordum falan.. mümkün değil

uykunun en güzel halinde uyandın bidaha da uyuyamadın aah aah gülom benim kıyamam sana benn nescafe tek çare doğru yoldasın
Tam içim geçmiş uyucam oğlan geldi anne yanında yatabilir miyim diye
Öksürük aldı başını gitti o oksurdukce ben uyuyamadm zaten gece de bir beş defa uyandım
Smdiden alistirma yaptırıyor minik prenses

O senin taşlığınnnnn
Ya ama imzoşum ben neden beni gördüğünü hatırlıyorummm, biz en son eşimle Yurtışına gittik, o zaman sen vardın topikte resim atıyordum falan.. mümkün değil
yok ponçiğimm inan görmedimm ozaman çıkmış olabilirim belki topikten hiç görmemiştim seni aay sana kanımın ısındığı kadar varmışsın valla

Grip değilm de.iste çocuklardan geçiyor bir şekilde :)
İcmiyirm damardan aliyorm kakansnsnsn
Ooo kolay gelsin ne yapiyirsun
Damar yoluyla demek alıyorsun
Tavuk mercimek çorbası salata ve pilav datlu yokkkk

Tam içim geçmiş uyucam oğlan geldi anne yanında yatabilir miyim diye
Öksürük aldı başını gitti o oksurdukce ben uyuyamadm zaten gece de bir beş defa uyandım
Smdiden alistirma yaptırıyor minik prenses
ben o minik prensesi yiyimmm o pelerin içinde görmek istiyorum gülom yaa inş görmek nasip olur bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…