- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.081
Ben gördüm ki, tatlis kızını da gördümBen hiç görmedim valla
Demek ki topikte koymadın
Çok güzel olduğumdan değil de, eşimi çocuklarımı çoğu kişi görmüştürOlsun be mehloşummmherkeşler görsün güzelliğini boşver benim de unuttuğum çokkkkk resim vardır artık paylaşmıyorum paylaşssam da 3 dk içinde siliyorum artık fotoları özelden atıyorum sonra nazarlara geliyorum mehloşummm
Bilmiyorum olabilir ben gosterdm diye hatirladim ama yanls ta olabilir btabisiHayıırr ben örgülerini gördümkonuşms geçmişti ama o zmn sen koymamıştın kendini çayım. Yoksa unutmam yüzünü Ayy korkutma beni
Mehlika çocuklarını filan paylaşmıştı hatta
Sagolasinn canimmBen gördüm ki, tatlis kızını da gördüm
Yok çayım bir gün tenhada görüşelimBilmiyorum olabilir ben gosterdm diye hatirladim ama yanls ta olabilir btabisi
YaniiiDamar yoluyla demek alıyorsun
Tavuk mercimek çorbası salata ve pilav datlu yokkkk
bizim millet cahil okul tatil oldu herkes avmdeKızlar sokağa çıkma yasağı olacakmış büyük ihtimalle
oyleee miiii :)
Bu çocuk burda yazdığın çocuk mu kız. Hoş kim olursa olsun ne hali varsa görsünoyleee miiii :)
evt salaklık bende işteBu çocuk burda yazdığın çocuk mu kız. Hoş kim olursa olsun ne hali varsa görsün
Ayy oysa hiç sıkma canını. Sen daha iyi olanlara layıksın. O yüzden kendi yollarına gidiyorlar zaten, ee o yolunu seçmiş saçmasapan şekilde.evt salaklık bende işte
Uzun zaman sonra 1 hafta evde kalmak sana da değişik gelir samdanımşimdi çıktı evden cay:)
ne var ne yok napiyonuz hızlı bayanlar. ben yetişemiyorum topige
bu hafta evdeyim bakalım nasıl geçecek:)
Uzun zaman sonra 1 hafta evde kalmak sana da değişik gelir samdanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?