- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.061
Beni gordunya sen de bilgisayarm olunca gosteririm dedin hattaa aaaa nasil unutursun kustum hihBen de ponçik hariç kimseyi göremedim
Ben hiç görmedim vallaSen gormedin demekki tenhalarda 3 4 kere koydum ben resmimi
Yaaaa imzoşummm teşekkür ederimmmmanlamammıı büyük anne melek ve kızlarını görmek nail oldu bana cidden maşallah çok beğendim sizii
Bencedeee en cesurumuz poncikkk en cok resim koyanimizYok imzoşum senin yanlışın var, mümkün değil beni görmemen
Artık topiklere koymuyorum valla özellerden atıyorummmBencedeee en cesurumuz poncikkk en cok resim koyanimiz
Yok kiz topikte koydumm baska yerde koymadim ama gece gec saatlerde kismelerrr pek yokken aypara hayatsevinceguzel samdan gordu mehlika gordu beni hatirlamiyorm hepsnu ammaBen hiç görmedim valla
Demek ki topikte koymadın
O saatte koyarsan kimse koymaz tabi herkeşler çalışıyorYok kiz topikte koydumm baska yerde koymadim ama gece gec saatlerde kismelerrr pek yokken aypara hayatsevinceguzel samdan gordu mehlika gordu beni hatirlamiyorm hepsnu amma
Yok çayım görmedim. Bir gün casper, demir leke abla filan fotoğraflarını profil yapmışlardı. Onları da gördüm hee şimdi hatırladım yüzlerini. Senle de konuşmuştuk aynen bilgisayarım olduğunda koyayım fotoğraf demiştim ama sen o zmn profil yapmamıştın kiiiBeni gordunya sen de bilgisayarm olunca gosteririm dedin hattaa aaaa nasil unutursun kustum hih
sendee benim biricik ponçiğimsinn iyi ki gördüm seni çook teşekkür ederim patilimmmYaaaa imzoşummm teşekkür ederimmmm
Canımsınnnnn
Kocasini birakip beni tercih edenler beni gorebilirO saatte koyarsan kimse koymaz tabi herkeşler çalışıyor
Hee konuştukça kimleri gördüğüm aklıma geliyor mehlikayı da görmüştümYok kiz topikte koydumm baska yerde koymadim ama gece gec saatlerde kismelerrr pek yokken aypara hayatsevinceguzel samdan gordu mehlika gordu beni hatirlamiyorm hepsnu amma
Ya benminyanls hatirliyorum ben koydum iste sen de goster dedm bilgisayar yok olnca koyarm dedn diye hatirliyorum kizimi da gosterdm diye hatirliyorum hatta ama emin degilim iste tabiiYok çayım görmedim. Bir gün casper, demir leke abla filan fotoğraflarını profil yapmışlardı. Onları da gördüm hee şimdi hatırladım yüzlerini. Senle de konuşmuştuk aynen bilgisayarım olduğunda koyayım fotoğraf demiştim ama sen o zmn profil yapmamıştın kiiiben mi kaçırdım acaba
Biz genelde o tür şeyleri öğle saatkerinde atmayı tercih ediyoruzzzKocasini birakip beni tercih edenler beni gorebilir
Kiz Allah seni neeetmesinnHee konuştukça kimleri gördüğüm aklıma geliyor mehlikayı da görmüştüm
Ama çayım ben o gece uyudm mu acaba şimdi konuşmaları hatırlıyorum yüzünü niye hatırlayamıyorum
Valla bilememmBiz genelde o tür şeyleri öğle saatkerinde atmayı tercih ediyoruzzz
böylelikle kimse eşi ile KK arasında tercih yapma durumuna gelmiyor
Hee mehloşumu bende gördüm o da ben gibi boyna resim Atıyordu çok seviyom onuHee konuştukça kimleri gördüğüm aklıma geliyor mehlikayı da görmüştüm
Ama çayım ben o gece uyudm mu acaba şimdi konuşmaları hatırlıyorum yüzünü niye hatırlayamıyorum
Kiz Allah seni neeetmesinnbilmem ben gostwrdm diye hatirliyorum kendumuuu saaaagaa
Hayıırr ben örgülerini gördümYa benminyanls hatirliyorum ben koydum iste sen de goster dedm bilgisayar yok olnca koyarm dedn diye hatirliyorum kizimi da gosterdm diye hatirliyorum hatta ama emin degilim iste tabii
Aynen canım, bir fotoyu silmeyi unuttum kaldı topikte,ona hala üzülüyorumHee mehloşumu bende gördüm o da ben gibi boyna resim Atıyordu çok seviyom onu
M mehlika nur canım mehloşum
Olsun be mehloşummmAynen canım, bir fotoyu silmeyi unuttum kaldı topikte,ona hala üzülüyorum ☹
Ben de seni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?