Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kiz topikte koydumm baska yerde koymadim ama gece gec saatlerde kismelerrr pek yokken aypara hayatsevinceguzel samdan gordu mehlika gordu beni hatirlamiyorm hepsnu amma
O saatte koyarsan kimse koymaz tabi herkeşler çalışıyor

Beni gordunya sen de bilgisayarm olunca gosteririm dedin hattaa aaaa nasil unutursun kustum hih
Yok çayım görmedim. Bir gün casper, demir leke abla filan fotoğraflarını profil yapmışlardı. Onları da gördüm hee şimdi hatırladım yüzlerini. Senle de konuşmuştuk aynen bilgisayarım olduğunda koyayım fotoğraf demiştim ama sen o zmn profil yapmamıştın kiii ben mi kaçırdım acaba

Yok kiz topikte koydumm baska yerde koymadim ama gece gec saatlerde kismelerrr pek yokken aypara hayatsevinceguzel samdan gordu mehlika gordu beni hatirlamiyorm hepsnu amma
Hee konuştukça kimleri gördüğüm aklıma geliyor mehlikayı da görmüştüm

Ama çayım ben o gece uyudm mu acaba şimdi konuşmaları hatırlıyorum yüzünü niye hatırlayamıyorum

Ya benminyanls hatirliyorum ben koydum iste sen de goster dedm bilgisayar yok olnca koyarm dedn diye hatirliyorum kizimi da gosterdm diye hatirliyorum hatta ama emin degilim iste tabii

Ama çayım ben o gece uyudm mu acaba şimdi konuşmaları hatırlıyorum yüzünü niye hatırlayamıyorum
Kiz Allah seni neeetmesinn bilmem ben gostwrdm diye hatirliyorum kendumuuu saaaagaa

Hee mehloşumu bende gördüm o da ben gibi boyna resim Atıyordu çok seviyom onu
M mehlika nur canım mehloşum

Kiz Allah seni neeetmesinn bilmem ben gostwrdm diye hatirliyorum kendumuuu saaaagaa
Ya benminyanls hatirliyorum ben koydum iste sen de goster dedm bilgisayar yok olnca koyarm dedn diye hatirliyorum kizimi da gosterdm diye hatirliyorum hatta ama emin degilim iste tabii
Hayıırr ben örgülerini gördüm konuşms geçmişti ama o zmn sen koymamıştın kendini çayım. Yoksa unutmam yüzünü Ayy korkutma beni
Mehlika çocuklarını filan paylaşmıştı hatta

Aynen canım, bir fotoyu silmeyi unuttum kaldı topikte,ona hala üzülüyorum ☹
Ben de seni seviyorum
Olsun be mehloşummm herkeşler görsün güzelliğini boşver benim de unuttuğum çokkkkk resim vardır artık paylaşmıyorum paylaşssam da 3 dk içinde siliyorum artık fotoları özelden atıyorum sonra nazarlara geliyorum mehloşummm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…