Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla sorma nerden ne yapsam diye kafamda tilkiler halaya durdu

bi hafta daha uzar ama bence en az:)

bu gidisle bir ay falan evde olurum

sen napiyosun nurum nasıl gidiyo çalışmalar
Ahahah ben çok iyi anlıyorum senin kafanı şuan samdanım herşeyi yapmak istiyorsun dimiii neler yapacaksın, oğlunla da bol bol özlem giderirsiniz

Ben de uzar diye düşünüyorum, cemaatle namazlara bile ara verilmiş şimdi gördüm. Korkmuyodum ama ne yalan söyleyim biraz korkmaya başladım. Gelen umrecileri filan dışarıda bi yerde görürsem şikayet etmeyi düşünüyorum

Kardeşlerim geldi benim de samdanım, erkek kardeşim İstanbul dan geldi, onu karantinaya aldık

Bu ara saldım gibi ama hayırlısı

Tabi canım, üzülürsün illaki ama belli bi zmn geçince daha net görüyorsun aslında.
iste o zaman bi gecse hemen bende pişman olduğunu görsem benden köpek gibi özü dilerse içim rahatlicak 1 ay sonta askere de gidiyor kimse yok kuduricak

iste o zaman bi gecse hemen bende pişman olduğunu görsem benden köpek gibi özü dilerse içim rahatlicak 1 ay sonta askere de gidiyor kimse yok kuduricak
ooo askere mi gidiyor orda bol bol düşünmeye vakti olur aypericik hiç merak etme ama boşluktan bile de yazabilir, merak ediyorum cidden öyle Bi dönüş yapacak mıı tüülaayy nolur geri dön modunda. Bize de yaz.
Ama bu daha çocuk. Sen olgunsun hem de iyi kalplisin. Çok iyi insanlar çıkacak daha karşına ohoooo

kız umreden geldiklerini nerden anliyacam kafalarinda hare mi çıkıyo bi metrelik nurla mi kaplanıyolar

arkadaşım otelde çalışıyo oteli kapatmislar hem işsiz kaldı hem virüs korkusu Allah yardımcısı olsun herkesin. annesini de işten çıkarmışlar zaten.

valla dört poset çöp çıkardım evde esim söylenerek götürdü az önce

yavaş yavaş evi elden geçircem. oğlum için bı sürü sey aldim. az az yapıyoruz:) pek ilgilendiği ya da sevindiği söylenemez ama
sabah yorganı açmış merak etme anne. seni kurtardım diyo

parmak boyası kağıtla etkinlik parmak kuklaso vs yapıyoruz, oyun hamuru, puzzle, kek, yemek, lego, kule, saklambaç.... listenin sonu gelmiyor nur

sen bi kendine gel bakalim. hemen tempoya girmelisin bak atanma partisi bekliyo bütün topik

Ahahaha orda anlayamazsın samdanım kafasında bir nur olmadığı sürece ama burda hemen kafadaki takkeden tanıyorum ben amcaları, teyzelerde beyaz başörtü örtüyor yakalarım

İşte onlara çok üzülüyorum daha kaç işyeri ara verir bilinmez Allah yardımcıları olsun.

Ayy Allahım oğlunun bilmiş lafları beni benden alıyor maşallah

Öyle yapmam lazım, silkelenip kendime gelecem inşallah

takke ve başörtü çok mantıklı hakkaten ya. ben niye düşünemedim acaba bunu

arkadaşım Antalya'da yaşıyo. orası hep mevsimlik işçi olarak çalışır otellerde. oteller hep kapanmış inşallah açılır bir iki aya kadar.

kendine program yapıp uymaya çalış nurum az kaldi:)

evet askere gidicek tam 1 ay sonra
haber veririm size durumu
nurum gerçekten cocuk ya. hani hareketler tavırlar, ben cidden salakmisim bi nevi ama yaşadıkça ogreniliyomus cok buyik dersler cikardim.

Senin aklın daha yapacaklarında samdanım bir de yanlış kişileri mimlemeyim de ben

İnşalllah herkes için en az zararın olduğu bir süreç olup geçer gider

Yaptım samdanım zorla zorla devam edecem artık

bırakma çok az kaldı nur

eşim bugün çalışiyo sonra iki üç gün evde olcak. corona olmasa gezerdik

bırakma çok az kaldı nur

eşim bugün çalışiyo sonra iki üç gün evde olcak. corona olmasa gezerdik
Yaa sağol samdanım hep motive edici şeyler söylüyorsun

Korona tüm evlere incir ağacı dikti aman dikkat edin samdanım, evde film günleri filan filan yaparsınız, balkonda piknik yaparsınız ne güzel iyi denk gelmiş bak senin eşinin tatiline senin tatilin

atanınca partinin organizatörü ben olcam nur

evde net yok ki film izleyemiyoruz
belki dvd alırız ya da internet cafeden usb ye attiririz:)

bos zamanlarimizda ev bakıyoruz bu sıralar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…