- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.101
iste ben kendime yediremiyorum sadece hayal kırıklığıAyy oysa hiç sıkma canını. Sen daha iyi olanlara layıksın. O yüzden kendi yollarına gidiyorlar zaten, ee o yolunu seçmiş saçmasapan şekilde.
Ahahah ben çok iyi anlıyorum senin kafanı şuan samdanımvalla sorma nerden ne yapsam diye kafamda tilkiler halaya durdu
bi hafta daha uzar ama bence en az:)
bu gidisle bir ay falan evde olurum
sen napiyosun nurum nasıl gidiyo çalışmalar
Tabi canım, üzülürsün illaki ama belli bi zmn geçince daha net görüyorsun aslında.iste ben kendime yediremiyorum sadece hayal kırıklığı
iste o zaman bi gecse hemen bende pişman olduğunu görsem benden köpek gibi özü dilerse içim rahatlicak 1 ay sonta askere de gidiyor kimse yok kuduricakTabi canım, üzülürsün illaki ama belli bi zmn geçince daha net görüyorsun aslında.
ooo askere mi gidiyor orda bol bol düşünmeye vakti olur aypericik hiç merak etmeiste o zaman bi gecse hemen bende pişman olduğunu görsem benden köpek gibi özü dilerse içim rahatlicak 1 ay sonta askere de gidiyor kimse yok kuduricak
Ahahah ben çok iyi anlıyorum senin kafanı şuan samdanımherşeyi yapmak istiyorsun dimiii neler yapacaksın, oğlunla da bol bol özlem giderirsiniz
Ben de uzar diye düşünüyorum, cemaatle namazlara bile ara verilmiş şimdi gördüm.Korkmuyodum ama ne yalan söyleyim biraz korkmaya başladım. Gelen umrecileri filan dışarıda bi yerde görürsem şikayet etmeyi düşünüyorum
Kardeşlerim geldi benim de samdanım, erkek kardeşim İstanbul dan geldi, onu karantinaya aldık
Bu ara saldım gibi ama hayırlısı
Ahahahakız umreden geldiklerini nerden anliyacamkafalarinda hare mi çıkıyo bi metrelik nurla mi kaplanıyolar
arkadaşım otelde çalışıyo oteli kapatmislarhem işsiz kaldı hem virüs korkusu Allah yardımcısı olsun herkesin. annesini de işten çıkarmışlar zaten.
valla dört poset çöp çıkardım evdeesim söylenerek götürdü az önce
yavaş yavaş evi elden geçircem. oğlum için bı sürü sey aldim. az az yapıyoruz:) pek ilgilendiği ya da sevindiği söylenemez ama
sabah yorganı açmış merak etme anne. seni kurtardım diyo
parmak boyası kağıtla etkinlik parmak kuklaso vs yapıyoruz, oyun hamuru, puzzle, kek, yemek, lego, kule, saklambaç.... listenin sonu gelmiyor nur
sen bi kendine gel bakalim. hemen tempoya girmelisinbak atanma partisi bekliyo bütün topik
Ahahahaorda anlayamazsın samdanım kafasında bir nur olmadığı sürece ama burda hemen kafadaki takkeden tanıyorum ben amcaları, teyzelerde beyaz başörtü örtüyor yakalarım
İşte onlara çok üzülüyorum daha kaç işyeri ara verir bilinmezAllah yardımcıları olsun.
Ayy Allahım oğlunun bilmiş lafları beni benden alıyor maşallah
Öyle yapmam lazım, silkelenip kendime gelecem inşallah
evet askere gidicek tam 1 ay sonraooo askere mi gidiyor orda bol bol düşünmeye vakti olur aypericik hiç merak etmeama boşluktan bile de yazabilir, merak ediyorum cidden öyle Bi dönüş yapacak mıı tüülaayy nolur geri dön modunda. Bize de yaz.
Ama bu daha çocuk. Sen olgunsun hem de iyi kalplisin. Çok iyi insanlar çıkacak daha karşına ohoooo
takke ve başörtü çok mantıklı hakkaten ya. ben niye düşünemedim acaba bunu
arkadaşım Antalya'da yaşıyo. orası hep mevsimlik işçi olarak çalışır otellerde. oteller hep kapanmışinşallah açılır bir iki aya kadar.
kendine program yapıp uymaya çalış nurum az kaldi:)
İşte bunlar hep tecrübe kuzucukevet askere gidicek tam 1 ay sonra
haber veririm size durumu
nurum gerçekten cocuk ya. hani hareketler tavırlar, ben cidden salakmisim bi nevi ama yaşadıkça ogreniliyomus cok buyik dersler cikardim.
Senin aklın daha yapacaklarında samdanımbir de yanlış kişileri mimlemeyim de ben
İnşalllah herkes için en az zararın olduğu bir süreç olup geçer gider
Yaptım samdanım zorla zorla devam edecem artık
Yaa sağol samdanım hep motive edici şeyler söylüyorsunbırakma çok az kaldı nur
eşim bugün çalışiyo sonra iki üç gün evde olcak. corona olmasa gezerdik
haklisin can sıkıcı tecrübelerİşte bunlar hep tecrübe kuzucuk
Hayır kuzucuk ilerde doğru adamı şıp diye gözünden tanımak için tecrübeler öyle düşünhaklisin can sıkıcı tecrübeler
Yaa sağol samdanım hep motive edici şeyler söylüyorsun
Korona tüm evlere incir ağacı diktiaman dikkat edin samdanım, evde film günleri filan filan yaparsınız, balkonda piknik yaparsınız ne güzel iyi denk gelmiş bak senin eşinin tatiline senin tatilin
uff kuzum ya kendimi salaak gibi hissediyorumHayır kuzucuk ilerde doğru adamı şıp diye gözünden tanımak için tecrübeler öyle düşün
haklisin can sıkıcı tecrübeler
ay çöreği cok severimmm :) afiyet olsunn1 tane ay çöreği yedimmmm
fırından çıkmış sıcacık, taptzeee hmmmm hmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?