- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.141
Çay çok gizemli takıldı samdanimÇine çekirge ihraç etcez bu sene bence
ben kocami da tercih etmedim ama kacirdim yine de
100-120 TL sütyeni napiyim ben bee
Napioo özelliği ne büyültme küçültme ozelligimi var dikleştirmemi estetik mi yapıyor
Ta bı sütyeni çıkarınca aynı tas aynı hamam
Hele incecik olan bir modeli var incecik yani desteksiz ama toparlayıcı özelliği var harikaaaaa harikaaaaa baktım 50 tl hemen aldımm geneee şamdanım gerçekten çok kaliteliben çok rahat ediyorum Pentiyke yacup ve beden seçeneği çok güzel
Çay çok gizemli takıldı samdanimüç bes kere koydum yazmış ona bile şok dün ben bi defalık denk geldim
cok haklisin samdanimmbenim açımdan sorun yok kuzum. ama gereksiz insanlar için boşa vakit harcamak da üzücü benceboşver yasanmasi gerekiyodur bitti de geç
inşallah herşey gönlünce olur
Hele incecik olan bir modeli var incecik yani desteksiz ama toparlayıcı özelliği var harikaaaaa harikaaaaa baktım 50 tl hemen aldımm geneee şamdanım gerçekten çok kaliteli
Patiliyi görmedin mi samdanimaynen kuzum ben herkesi kaçırdım kimseyi yakalayamadim hele
seni dilosu Mehlika yi gördüm
buny gordum limitim doldu alamadim hem de 50₺ ya pofFırsat Köşesi | Penti Online Alışveriş
İndirimli Penti ürünleri penti.com'da online satışta! Fırsat köşesindeki indirimli çorap, iç giyim, ev giyim ürünlerini ve kampanyaları hemen inceleyin.www.penti.com
Mal miyim ben de bana bele yapionussssDiloşa anlat şu sütyenleri
Asker yolu beklemis biri olarak kesjnlikle arar o zaman ama olmyacj biriyse o dustugu bosluk ve yalnizliktan arayacaktir karsilik verme derim cnmooo askere mi gidiyor orda bol bol düşünmeye vakti olur aypericik hiç merak etmeama boşluktan bile de yazabilir, merak ediyorum cidden öyle Bi dönüş yapacak mıı tüülaayy nolur geri dön modunda. Bize de yaz.
Ama bu daha çocuk. Sen olgunsun hem de iyi kalplisin. Çok iyi insanlar çıkacak daha karşına ohoooo
Patiliyi görmedin mi samdanimo çok sık koyuyordu bi ara
Tabikiii samdanıım parti düzen, tertibini size bırakıyorumatanınca partinin organizatörü ben olcam nur
evde net yok ki film izleyemiyoruz
belki dvd alırız ya da internet cafeden usb ye attiririz:)
bos zamanlarimizda ev bakıyoruz bu sıralar
Diloşum 50-60 ideal diyorsunMal miyim ben de bana bele yapionussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?