- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.161
Bende gecmisi okuyaym derkene kahvemi tasiriyodum az daha neyse ki yetistim markete ciktim valla korkarak cikmayacaktm ama dun de ciktgmz halde evde eksik btmiyo yoruldm kahvemi icip mutfaga gececegm yemk yapmaya oyle jste kuzum evdeyken burdan brbrmze kenetlenelm ya su surecteşimdi çıktı evden cay:)
ne var ne yok napiyonuz hızlı bayanlar. ben yetişemiyorum topige
bu hafta evdeyim bakalım nasıl geçecek:)
Kzuucuk hiç öyle düşünme valla ben başımdan geçenleri şuraya yazsam bunu yaptın mı dersinizuff kuzum ya kendimi salaak gibi hissediyorumyaptığım hataları simdi daha net görüyorum
Asker yolu beklemis biri olarak kesjnlikle arar o zaman ama olmyacj biriyse o dustugu bosluk ve yalnizliktan arayacaktir karsilik verme derim cnm @aypare-
Sende gidip en kötüsüne bakmışsınponcikvegece bu neee bu mu 100 TL den bu fiyata düşmuş bedava versinler giymem bu ne beee pazarda bile böyle yok bee Eki Görüntüle 2605685
Ayy maşallahh sizeeeIvett460 gun saydikk
Aa cok begendim son iki tanrsini ozellikle nude olani gule gule giyyy reklamlarda gordum sutyen gunlerini bende pentiiSiyah Luna Bralet - Bralet
Siyah Luna Bralet Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Siyah Luna Bralet Online Shopta.www.penti.com
Bordo Wowbra Colors Sütyen - Destekli / Push Up
Bordo Wowbra Colors Sütyen Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Bordo Wowbra Colors Sütyen Online Shopta.www.penti.com
Wowbra Bra PLBAWUAM19SK-NUD - TEN. - Penti
Wowbra Bra PLBAWUAM19SK-NUD - TEN. at Penti. You can quickly buy quality products similar to the Wowbra Bra PLBAWUAM19SK-NUD - TEN. at penti.com.www.penti.com
My Form Black Bra PLMYFOSU16IY-b1 - IYAH1 - Penti
My Form Black Bra PLMYFOSU16IY-b1 - IYAH1 at Penti. You can quickly buy quality products similar to the My Form Black Bra PLMYFOSU16IY-b1 - IYAH1 at penti.com.www.penti.com
D Dilos06 ben bunları aldım dilomm
Bizimkisi bir ask hikayesii evlilik oncesi 4 koca yil birlikteydik 2 3 yil da esimden bana platonikk bir ask vardi cok guzelldi hersey beni sevmesi cok guzeldi kayitsiz kalamadimAyy maşallahh sizeee
Askimm ben de diom ki 50.60 ideal madem bu fiyatta niyeDiloşum 50-60 ideal diyorsun
bende 50 tl diyorum
Normal de 100-120 tl arası oluyor3 al 2 öde kampanyası oluyor, 3 tane alıyorsun mesela 240 tl ödüyorsun gibi
ama sana onu yap demiyoruz suan da 50 tl ihtiyacn varsa al diyoruz
Tabikiii samdanıım parti düzen, tertibini size bırakıyorummasraflar benden
Hmmmm taşınacaksınız demeknasıl bi yer bakıyorsunuz samdanım
Ulan yılda 1-2 kez yapıyorlar işte 50 tl yeAskimm ben de diom ki 50.60 ideal madem bu fiyatta niye
120 tl fiyata çıkarıp 50 tl ye düşürüyorlar burda şike var
Tamam pentiden aldım
Victoria scret den aldım
Nalet gelsin tamm yaaa sen alda foto at banaarabayla çıkar alır gelirim model yolla bana
Şimdi bostan yere benzin yakmiyim
Zaten sugibi yakioo namıssızzzz
Tabi sizin zamanlar daha güzel zamanlardı çayım ahh ahhhBizimkisi bir ask hikayesii evlilik oncesi 4 koca yil birlikteydik 2 3 yil da esimden bana platonikk bir ask vardi cok guzelldi hersey beni sevmesi cok guzeldi kayitsiz kalamadim
Bende gecmisi okuyaym derkene kahvemi tasiriyodum az daha neyse ki yetistim markete ciktim valla korkarak cikmayacaktm ama dun de ciktgmz halde evde eksik btmiyo yoruldm kahvemi icip mutfaga gececegm yemk yapmaya oyle jste kuzum evdeyken burdan brbrmze kenetlenelm ya su surecte
Poncikim en başta ki tam benim tarzım netten sipariş veriyim napiyim ne halt ediyimSiyah Luna Bralet - Bralet
Siyah Luna Bralet Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Siyah Luna Bralet Online Shopta.www.penti.com
Bordo Wowbra Colors Sütyen - Destekli / Push Up
Bordo Wowbra Colors Sütyen Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Bordo Wowbra Colors Sütyen Online Shopta.www.penti.com
Wowbra Bra PLBAWUAM19SK-NUD - TEN. - Penti
Wowbra Bra PLBAWUAM19SK-NUD - TEN. at Penti. You can quickly buy quality products similar to the Wowbra Bra PLBAWUAM19SK-NUD - TEN. at penti.com.www.penti.com
My Form Black Bra PLMYFOSU16IY-b1 - IYAH1 - Penti
My Form Black Bra PLMYFOSU16IY-b1 - IYAH1 at Penti. You can quickly buy quality products similar to the My Form Black Bra PLMYFOSU16IY-b1 - IYAH1 at penti.com.www.penti.com
D Dilos06 ben bunları aldım dilomm
Bana mı gönderecen adresi veriyorumUlan yılda 1-2 kez yapıyorlar işte 50 tl ye
Normal fiyatları 100 ve üzeriinapayım maliye bakanı mıyım ben bana ne bapırıyorsun
adamların müşterisi var120 tl iken bile herkes alıyor bir de 3 al 2 öde diyor 3 sütyene 240 tl veren kadın ucuza aldık diye geziyoruz ortada ne yapalım
diloş almaallahın aşkına alma ben kendime aldıklarmdan sana gönderecemmmm
Hmmm Ayy ne güzel böyle emeklilik için filan sanırım samdanımilerde oturmak için bakıyoruz nurum yıllar sonrası içinkriter belirliyoruz daha çok:)
sen iyice asıl bakalım derslere
kk birinci noteri bahsettiğim bu favorim
Beyaz Light Bra Sütyen - Desteksiz
Beyaz Light Bra Sütyen Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Beyaz Light Bra Sütyen Online Shopta.www.penti.com
O zaman alma samdanim ekonomi önemliaynen bu bide dilosa attıkların icinde en alttaki bu iki modelin renklerini kullanıyorum aşırı memnunim
biraz alıp dolabimi siyah ve nude renkten kurtarsam güzel olurdu ama maas günü olmasina rağmen çulsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?