Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şimdi çıktı evden cay:)

ne var ne yok napiyonuz hızlı bayanlar. ben yetişemiyorum topige

bu hafta evdeyim bakalım nasıl geçecek:)
Bende gecmisi okuyaym derkene kahvemi tasiriyodum az daha neyse ki yetistim markete ciktim valla korkarak cikmayacaktm ama dun de ciktgmz halde evde eksik btmiyo yoruldm kahvemi icip mutfaga gececegm yemk yapmaya oyle jste kuzum evdeyken burdan brbrmze kenetlenelm ya su surecte

D Dilos06 ben bunları aldım dilomm

Aa cok begendim son iki tanrsini ozellikle nude olani gule gule giyyy reklamlarda gordum sutyen gunlerini bende pentii kalbim seni sevdi

Askimm ben de diom ki 50.60 ideal madem bu fiyatta niye
120 tl fiyata çıkarıp 50 tl ye düşürüyorlar burda şike var
Tamam pentiden aldım
Victoria scret den aldım
Nalet gelsin tamm yaaa sen alda foto at bana arabayla çıkar alır gelirim model yolla bana
Şimdi bostan yere benzin yakmiyim
Zaten su gibi yakioo namıssızzzz

Tabikiii samdanıım parti düzen, tertibini size bırakıyorum masraflar benden

Hmmmm taşınacaksınız demek nasıl bi yer bakıyorsunuz samdanım

ilerde oturmak için bakıyoruz nurum yıllar sonrası için kriter belirliyoruz daha çok:)

sen iyice asıl bakalım derslere

Ulan yılda 1-2 kez yapıyorlar işte 50 tl ye
Normal fiyatları 100 ve üzerii napayım maliye bakanı mıyım ben bana ne bapırıyorsun

adamların müşterisi var 120 tl iken bile herkes alıyor bir de 3 al 2 öde diyor 3 sütyene 240 tl veren kadın ucuza aldık diye geziyoruz ortada ne yapalım

diloş alma allahın aşkına alma ben kendime aldıklarmdan sana gönderecemmmm

Bizimkisi bir ask hikayesii evlilik oncesi 4 koca yil birlikteydik 2 3 yil da esimden bana platonikk bir ask vardi cok guzelldi hersey beni sevmesi cok guzeldi kayitsiz kalamadim
Tabi sizin zamanlar daha güzel zamanlardı çayım ahh ahhh maşallah ne güzel hep küçüklerinize anlatacak güzellikleriniz vvar

ben de marketten geldim ama evde hala bı sürü eksik var cay

benim eşim evde olursa giremeyebilirim lohusanin bebeğine baktığı gibi bakiyo bana bu aralar sürekli dalastigimiz için korkuyo birakcam diye

sen nasıl durcaksin evde

Poncikim en başta ki tam benim tarzım netten sipariş veriyim napiyim ne halt ediyim
Bu ay ki harcamalarım kol gibii ahhhh boyleeeee
Eşim dioo napionn dioo iç çamaşırına mi yatırım yapıyorsun ilerde satiliga çıkartırız dedi banaaa
Dedim ki her hafta 6 tane gömlek alıyorsun ben bişey diyormuyum marka takıntım da yok senin 6 gömleğinin bize maliyeti 1000 TL yuhhhhhhh
Senin gömlekleri saticam dedim kendime hep iç çamaşırı Alicam dedim

Bana mı gönderecen adresi veriyorum
Yer Ankara Keçiören jdjddksmsbsjenss sokağı no 2 taksimmm 9

aynen bu bide dilosa attıkların icinde en alttaki bu iki modelin renklerini kullanıyorum aşırı memnunim

biraz alıp dolabimi siyah ve nude renkten kurtarsam güzel olurdu ama maas günü olmasina rağmen çulsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…