Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum kuzum bugun 8.gun evde olusumun ... Ama istedgmz zaman disari cikabilmek istedgmz yere gidip gelebilmek bile ne guzel seymis bunu anladik cok sukursuzuz o yuzden bisey demek istemiyorum pek ama sukur yiyecek giyecegmz var esim kizim saglikli ben saglkliyim ailem iyi varsin kotu olmaktansa saglk endisesi yasamaktansa evde takilalim ama elbet zor be skntili bi kere pskolojimiz bozuldu disarida kizima 1000 defa elini cebnden cikarma biyere surme dedim

Hmmm Ayy ne güzel böyle emeklilik için filan sanırım samdanım

Tamammmm

yok bebeğim şark görevi sonrası oturup yerleşmek için:)

çok güzel bi ev buldum. ama fiyatı muazzam

alamam yani imkansız ama bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi

önümüzdeki 3 5 sene içinde alma planimiz var nurum. hatta denk gelirsek yakin zamanda bile alabiliriz:)

Yaa samdanım vallahi sende herşeyin güzelini hak ediyorsun hakikaten inşallah ağız tadıyla oturacağınız gönlüne göre güzel bi evv alırsınıız

aynen patilim. bana bu ay harcamak için 400 tl kaldive buna yemek su param da dahil

kaç aydir ekonomiyi toparlayamadik evde
Bazen bize de öyle oluyor samdanim.. ortmen maaşları ne kadar blmiyorum da illaki zorluk oluyor dur doğru.. polisler için ayaklı 5-6 bin diyorlar ama

olmadi bi süre eldiven taktir cay
aynen kendi kendimizi avutucaz. Allah'tan ben o pis yerden eve mikrop taşımıyorum su an

sen daha iyi bilirsin bizim orayi. kendimden tiksinerek eve geliyodum uzarsa ben de izni uzaticam yazın tatil de hayal oldu sanırım su an

aynen patilim. bana bu ay harcamak için 400 tl kaldive buna yemek su param da dahil

kaç aydir ekonomiyi toparlayamadik evde
Samdanim bizde toparlayamadik
Aldığı maaş belli kredi var kart ödeme var harcıyoruz yiyip üstüne içiyoruz gezip tozuyoruz ay sonu o bana bakıyor ben ona hayat pahalı hayat ayağını yorganına göre uzat diye laf var ya doğru
Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkışları

Yaa samdanım vallahi sende herşeyin güzelini hak ediyorsun hakikaten inşallah ağız tadıyla oturacağınız gönlüne göre güzel bi evv alırsınıız

Allah razı olsun canım benim o senin güzel kalbinden öyle geliyo sana inşallah alırız kuzum ya bulduğum evin ilanini atayim mi sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…