- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.181
Bakıyorum sütyenin 120tl.oldugunu unuttun birandaBana mı gönderecen adresi veriyorum
Yer Ankara Keçiören jdjddksmsbsjenss sokağı no 2 taksimmm 9
Bilmiyorum kuzum bugun 8.gun evde olusumun ... Ama istedgmz zaman disari cikabilmek istedgmz yere gidip gelebilmek bile ne guzel seymis bunu anladik cok sukursuzuz o yuzden bisey demek istemiyorum pek ama sukur yiyecek giyecegmz var esim kizim saglikli ben saglkliyim ailem iyi varsin kotu olmaktansa saglk endisesi yasamaktansa evde takilalim ama elbet zor be skntili bi kere pskolojimiz bozuldu disarida kizima 1000 defa elini cebnden cikarma biyere surme dedimben de marketten geldim ama evde hala bı sürü eksik var cay
benim eşim evde olursa giremeyebilirimlohusanin bebeğine baktığı gibi bakiyo bana bu aralar sürekli dalastigimiz için korkuyo birakcam diye
sen nasıl durcaksin evde
50 TL ye almistin diye hatırlıyorumBakıyorum sütyenin 120tl.oldugunu unuttun biranda
Dilosa bak bana bağırıyorsanki sutyenden sorumlu maliye bakanıyim
Yok la bida size indirim falan söylemek
Tamam 50₺ ama normal fiyatı 100tl sabah beri bagiriyon 100₺ diye50 TL ye almistin diye hatırlıyorum
Hmmm Ayy ne güzel böyle emeklilik için filan sanırım samdanım
Tamammmm
Öldürdun beniiii yaaaTamam 50₺ ama normal fiyatı 100tl sabah beri bagiriyon 100₺ diye
Kız.senin memelerin büyümedi mi.
evet cayim olmicak biriKzuucuk hiç öyle düşünme valla ben başımdan geçenleri şuraya yazsam bunu yaptın mı dersinizama insan böyle böyle anlıyor
80dim şuan 85imKız.senin memelerin büyümedi mi.
Süt olmadı mi
Benim bedeni söylemiyorum uguru kaçmasın diye
Minyon tiplisin ya ondan canım80dim şuan 85im
Çok çok büyük değildi zaten 1 numara büyüdüm ,
O zaman alma samdanim ekonomi önemli
Yaa samdanım vallahi sende herşeyin güzelini hak ediyorsun hakikatenyok bebeğim şark görevi sonrası oturup yerleşmek için:)
çok güzel bi ev buldum. ama fiyatı muazzam
alamam yani imkansızama bakıyorum kedinin ciğere baktığı gibi
önümüzdeki 3 5 sene içinde alma planimiz var nurum. hatta denk gelirsek yakin zamanda bile alabiliriz:)
Bazen bize de öyle oluyor samdanim.. ortmen maaşları ne kadar blmiyorum da illaki zorluk oluyor dur doğru.. polisler için ayaklı 5-6 bin diyorlar amaaynen patilim. bana bu ay harcamak için 400 tl kaldive buna yemek su param da dahil
kaç aydir ekonomiyi toparlayamadik evde
Bilmiyorum kuzum bugun 8.gun evde olusumun ... Ama istedgmz zaman disari cikabilmek istedgmz yere gidip gelebilmek bile ne guzel seymis bunu anladik cok sukursuzuz o yuzden bisey demek istemiyorum pek ama sukur yiyecek giyecegmz var esim kizim saglikli ben saglkliyim ailem iyi varsin kotu olmaktansa saglk endisesi yasamaktansa evde takilalim ama elbet zor be skntili bi kere pskolojimiz bozuldu disarida kizima 1000 defa elini cebnden cikarma biyere surme dedim
Samdanim bizde toparlayamadikaynen patilim. bana bu ay harcamak için 400 tl kaldive buna yemek su param da dahil
kaç aydir ekonomiyi toparlayamadik evde
Yaa samdanım vallahi sende herşeyin güzelini hak ediyorsun hakikateninşallah ağız tadıyla oturacağınız gönlüne göre güzel bi evv alırsınıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?