Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen bize de öyle oluyor samdanim.. ortmen maaşları ne kadar blmiyorum da illaki zorluk oluyor dur doğru.. polisler için ayaklı 5-6 bin diyorlar ama

ben ortmen değilim kız maliyeciyim ben
herkesim korkulu rüyası

ben 5 aliyom esim de 6 civarı aliyo. bide kira geliyo biraz:) biz hala ücretsiz izin kullandığım zamanki borçları ödüyoruz o kadar açılmışiz ki anlatamam sana

Kız ben seni niye ortmen saniyommm
Neyse
Samdanim valla gelen para iyi 11bin yeter otur 3 rekat şükür namazi kıl

valla çıkıyo namussuz ama dilos ne gezdim ne yedim yani ücretsiz izin beni soldurdu ama olsundu

vallahi bi kalıp peynir aliyorum is yerinde buzdolabına koyuyorum bi hafta gidiyo 30 35 tl ayda sadece iş yerimde giden peynir kaç tl oluyo

sizin ne zaman bitiyo dilos krediniz :)

Kız ben seni niye ortmen saniyommm
Neyse
Samdanim valla gelen para iyi 11bin yeter otur 3 rekat şükür namazi kıl

ortmen tipi varsa bende

kız aylik 9 bin tl sabit odememiz var fatura giyim gezme yeme içme hariç

ama çok şükür bin şükür allah bugunumuzu aratmasin:)

Öyle canim hayat pahalı
Biz bu evi 200 TL aldık canım
100 elimizde vardı 100 TL de sıfır faiz ile kredi çektik şuan 4 sene bitti 6 senemiz kaldı cnm

Öyle canim hayat pahalı
Biz bu evi 200 TL aldık canım
100 elimizde vardı 100 TL de sıfır faiz ile kredi çektik şuan 4 sene bitti 6 senemiz kaldı cnm

maşallah dilosum ne güzel evinizi almissiniz :) senin sevmediğin benim aşık olduğum parkeli ev

yarilamissiniz canım borcu da hemen hemen:) Allah bol kazanclar versin ödeme kolaylığı versin inşallah

bizim de 30 ay falan kaldı konut kredisinin bitmesine :)

Amin samdanim
Bizim de krediler bitse iyi olacakta hiç bitmeye niyeti yok

valla bizimde öyle patilim. evin borcu bitmeden arabanın borcu çıktı bide Allah kolaylık versin. çalışıp ödüyoruz çok şükür

Teşekkür ederim güzelim daha iyileri sizlerin olsun seviyorum parkelerimi

Yaaaa sizinde az kalmış canim ne güzel bitmiş bile ondan sonra rahatız erken yaşımızda ev sahibi oluyoruz

Teşekkür ederim güzelim daha iyileri sizlerin olsun seviyorum parkelerimi

Yaaaa sizinde az kalmış canim ne güzel bitmiş bile ondan sonra rahatız erken yaşımızda ev sahibi oluyoruz

biz aldığımız evde oturmicaz dilosum ama çok şükür bi ev sahibi olduk

demek seviyosun parkelerini sev tabi çok güzeller cidden

Dusundum hatta streclemeyi dusundum oylecene vazgectm sonra elini cebinden asla cikarttirmadim bende kolundan tuttum markete ciktik ya 3 gun filan cikmayi dusunmuyorum hic bakalim nolacak gidisat

Evet canim bilirim o kalabalik ortami muhitte zaten istanbulun kalabalik muhitlerinden yani servisle gidip geliyodun ama her turlusu zor yani ki ben markete cikip gelmeyle korkuya bulaniyorum .. Allah yardmcmz olsun insallahh ya kizimda aliskin ya koltugun tepesine oturmus camdan cocuklari izliyor tabi anlatiyorum cok disari cikmamamiz gerekiyor filan diye bak cocuklar cikmis hep arkadaslarim cikmislar anne diyo tabi onun arkadaslari degil de okul tatil tum cocuklar disarda resmen 15 tane filan sokakta oynuyorlar .

Yazin ucretsiz izin alma imkanin olursa o seklde alirsin canim napicaksin baksana su durumda kimin napacagi belli degil sokaga cikma yasagi olacak da deniyor olurmu bilmem o seklde ozel sektor calisana maas filan da vermez kafam beynim dolu yorgnum

Yarım saattir bakıyorum neyi görmüş diye demek herkesi görüp beni görmedin he

kk birinci noteri sizin suan borcu olan ev kaynvaldenlern miydi ya hangi evdrn bahsediyosun sen kiradasin suan onu bliyorum da ..
Bizimde 6 sene bitti kaldi 3 sene 10 ay tam olarak Allah hepimize odeme kolayligi versin 1 + 1 ama oyle zorluklarla elde ettik edecegiz ki bizim icin cok kiymetli ... hatta esimle ilerde cok zengin olsak bile bu evi satmayacagiz diye konustuk zengin olamayacagmizi biliyorzda ondan zaaar

Ee sen herkesi görmüşsün kıızz

Yarım saattir bakıyorum neyi görmüş diye demek herkesi görüp beni görmedin he
Bende seni gormedim yaa insanin goresi geliyo konstklarni dmi ozellikle B Brunello Cicinelli senj gormek istiyorummm yaaa poncik gormus onu bitakim testlerden gecirmissin ben ondan bile onceyim topikte bannane bende jstiyorumm

zaten servis çok şükür ki var. ama gelen mükellef tipi çok sıkıntılı ama tabi o kadar ciddiyse çok kötü cay

arkadaşımın çalıştığı otel kapandi. annesini işten çıkarmışlar etkileri çok büyük oldu bu virüsün.

vallahi millet mi gamsiz anlamadim ki. herkes sokakta cay en iyisi cikmamak tabiki

eşin gidip geliyo degil mi işe

Bende seni gormedim yaa insanin goresi geliyo konstklarni dmi ozellikle B Brunello Cicinelli senj gormek istiyorummm yaaa poncik gormus onu bitakim testlerden gecirmissin ben ondan bile onceyim topikte bannane bende jstiyorumm
Ahahahah aynen ama ben çekiniyorum ya seni göreyim mi diye söylemeye ondan ama benim bi topiğim vardı orda nerdeyse herkesi görmüştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…