- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.301
Güleyim mi üzüleyim mi kuzum öyle yerde yazmışsın kiCinsellik bölümünde dolaşırkenyapınca tuhh yakalandım dedim kizin içine mi doğdu naaapti dedim
Napiyim kim ne yazmış ona bakıyorum korona sayfalarında dolaşıyorum. Vakalar artıyor 47 olmuş ve bence bu kadar az değil ,
İşte ben de o durumdayım bir iyi bir kötü. Amin canım aminGüleyim mi üzüleyim mi kuzum öyle yerde yazmışsın ki
Demek cinsellikte dolanıyorsun son görülme kapalı olsa da hissederim ben
Nediyim balım Allah yardımcımiz olsun
İyim kuzum daha tam geçmediİşte ben de o durumdayım bir iyi bir kötü. Amin canım amin❤ sen napiyorusn nasılsın geçti mi sinirin
Yok cikiyor canım devlette durum ne bLmiyorm ama, 1 saatte aldılar sonuçlarıGecms olsun cnm iyi bari ama test sonuclsri hemen ckmiyor diyorlsrdi cikiyormuymus
Iyi ozaman tabiki kisa surede cikmasi bilmiyorum sitede mi okuduydum acaba 24 saatte sonuclaniyor diye filan Allah korusun hepimizi iyice korku sariyor yaaYok cikiyor canım devlette durum ne bLmiyorm ama, 1 saatte aldılar sonuçları
47 ye yukselmis valla sayiIyi ozaman tabiki kisa surede cikmasi bilmiyorum sitede mi okuduydum acaba 24 saatte sonuclaniyor diye filan Allah korusun hepimizi iyice korku sariyor yaa
Sokağa çıkma yasağı da gelicek canım47 ye yukselmis valla sayi
Allahım yardımcımız olsunSokağa çıkma yasağı da gelicek canım
Yarın sağlık ocağına gideceğiz inşallah. Nasıl gideceğimizi düşünüp duruyoruz. Aşı var. Tartacaklar vs . Steril mi değil mi bilmiyorum. Rabbimiz hepimizi korusun. Gittikçe artıyor .Sokağa çıkma yasağı da gelicek canım
Kuzum mümkünse ağzınıza maske ve ellerinize bol kolanya antibakteriyel el sabunu vs şeyler sürün gerekirse büyük ihtimalle öyle olur da hemşirelerin agizlarjdna maske olsun ellerini de sabunla yıkasin hemşire öyle temas olsun uzaktan olsunYarın sağlık ocağına gideceğiz inşallah. Nasıl gideceğimizi düşünüp duruyoruz. Aşı var. Tartacaklar vs . Steril mi değil mi bilmiyorum. Rabbimiz hepimizi korusun. Gittikçe artıyor .
Evet öyle yapacağım eldiven konusunda kararsizdim aslında takmak en iyisiKuzum mümkünse ağzınıza maske ve ellerinize bol kolanya antibakteriyel el sabunu vs şeyler sürün gerekirse büyük ihtimalle öyle olur da hemşirelerin agizlarjdna maske olsun
Ellerinize de eldiven takın hiç bir temas yapmadan eve gelin direk duşa girin cnm
Aynende onu dusunup duruyordum galiba sokaga cikma yasagi olur diye dusunuyorum .Çarşamba gnu cumhurbaskani açıklama yapacakmış ne yapacak çok merak ediyorum
Tak canım tak çok önemli gerçekten cocuklarin var senin sağlığın eşinin sagligi çok önemli bizler önlemimizi alalım canımEvet öyle yapacağım eldiven konusunda kararsizdim aslında takmak en iyisi
Valla benim de aklıma başka bişey gelmiyor acikcasi umarım durum o kadar vahim değildir ,Aynende onu dusunup duruyordum galiba sokaga cikma yasagi olur diye dusunuyorum .
bence de kesin tak. maskeden daha koruyucu.Evet öyle yapacağım eldiven konusunda kararsizdim aslında takmak en iyisi
Tak tabiki ama buyuk kizini yaninda goturme imkanin varsa bebeklere de kendi eldivenlerinden takatsinEvet öyle yapacağım eldiven konusunda kararsizdim aslında takmak en iyisi
Şimdi bişey diyecem olmayacakÇarşamba gnu cumhurbaskani açıklama yapacakmış ne yapacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?