Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani çocuk olunca işler daha çok sarpasarıyo canım ya bu tempoda maşallah gene sana da :)

Oyle kuzum gun dogmadan neler dogar bakalim gorecegz
Ya insallah en kisa zamandan felaketlerden kurtuluruz ama zor sususzlukta yolda

Kayseri’de yok kız benim hafi özele gidelim
Burdaysan özele ışınlanıyorum hemen
valla bilemedim kuzum nasıl bi enerci yavaş yavaş kocam da enercik olmaya basladi ama insanların bı ortası olmalı diye düşünüyorum
Yaa valla mi şamdanim sokaga çıkma yasağı olursa evde daha çok enerjiklenir hele du bakalım bizi gelişmelerden haberdar et
Bu ih ih ne oliyyy bi aciklasana gayseriliii hatun
Hahah güldürdün beni kız
Hani köyden indim şehire de, kardeşler altın ararken kazıp kazıp en son futbol sahasına cikiyolarda Kayseri de maç yapiyo oluyorya onlarda Kayserili olduklarından destekliyorlar akillari sıra gayseri ıh iihh gayseri ıh ihh

Burdayımmmm

Sagol yaa onu biliyoruzzz heraldeee delii anlamaza mi geldin bilemedjm ben smdi filmde oyle geciyor ki var boyle bisey o ne demek didim

Sagol yaa onu biliyoruzzz heraldeee delii anlamaza mi geldin bilemedjm ben smdi filmde oyle geciyor ki var boyle bisey o ne demek didim
Ajsjasbaksnksksmz yemin ederim bilmiyorsun sandım ulan kendimi kandırılmış gibi hissettim ne biliyim işte ihh ihh anlamı ne olabilir kii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…