- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.261
Ayy çok merak ettimAz önce instada baktım Türk yok olan bi kaç tane var oda erkek
Nerdeydin bakim sen nerelere gittin
bana da tatil
Hayatta söylememAyy çok merak ettim
Yani çocuk olunca işler daha çok sarpasarıyo canım ya bu tempoda maşallah gene sana da :)kendini ele veren çakal zepra
sabah kosa kosa evden çıkıyorum. mesai içinde bakabilsem de yazmam zor oluyo. çıkıp eve gidiyorum yemekti suydu buydu çocuğu uyuturken ben de yatiyorum zaten:)
zaman kalmiyo buraya girmeye. eşim evdeyse zaten telefonu alamıyorum elime hemen trip atiyo
ben gündüz uyuyamam pek ama sabah biraz daha yatmak iyi geldi:) eşim haftasonu olmuyo evde. olsa ben de dinlenirim ama 7 gün tempolu dinlenemeden geciyo:)
Zebra özelden yazsana sözzz kimseye demicem, bak KPSS hazırlanıyorum napiim çalışırken aklıma gelsin meraktan çatliyim miHayatta söylemem
Olmaz olmazzz olamazzzzZebra özelden yazsana sözzz kimseye demicem, bak KPSS hazırlanıyorum napiim çalışırken aklıma gelsin meraktan çatliyim mi
Oyle kuzum gun dogmadan neler dogar bakalim gorecegzya sokağa çıkma yasağı gelecek sanırım çay. eve yiyecek stoklamak zorunda kalicaz. ama bu ne ki diye düşünüyorum ben halacidden kıtlık ve sıkıntı bekliyorum ben bu sene. kısa kadar inşallah aşı bulunur
ev için de dur bakalım gün doğmadan neler doğar çaysenin kız okula başlasin da :) part time bile yapılır biseyler. herşey ateş pahası zaten geçim artık çok çok zor Allah yardımcımız olsun nasıl rahat etcekseniz öyle yapın tabi
Bu ih ih ne oliyyy bi aciklasana gayseriliii hatunKız valla nasıl bı enercim varsa benim artıkbilemiyorum yaağnii
Gayseri ıh ııhh
Şaka yapıyormm zebramAma söylersem olmaz ki
Burdaysan özele ışınlanıyorum hemenKayseri’de yok kız benim hafi özele gidelim
Yaa valla mi şamdanimvalla bilemedim kuzum nasıl bi enerciyavaş yavaş kocam da enercik olmaya basladi ama insanların bı ortası olmalı diye düşünüyorum
Hahah güldürdün beni kızBu ih ih ne oliyyy bi aciklasana gayseriliii hatun
BurdayımmmmBurdaysan özele ışınlanıyorum hemen
Yaa valla mi şamdanimsokaga çıkma yasağı olursa evde daha çok enerjiklenir hele du bakalım bizi gelişmelerden haberdar et
Hahah güldürdün beni kız
Hani köyden indim şehire de, kardeşler altın ararken kazıp kazıp en son futbol sahasına cikiyolarda Kayseri de maç yapiyo oluyoryaonlarda Kayserili olduklarından destekliyorlar akillari sıra gayseri ıh iihh gayseri ıh ihh
Sagol yaa onu biliyoruzzz heraldeee delii anlamaza mi geldin bilemedjm ben smdiBurdaysan özele ışınlanıyorum hemen
Yaa valla mi şamdanimsokaga çıkma yasağı olursa evde daha çok enerjiklenir hele du bakalım bizi gelişmelerden haberdar et
Hahah güldürdün beni kız
Hani köyden indim şehire de, kardeşler altın ararken kazıp kazıp en son futbol sahasına cikiyolarda Kayseri de maç yapiyo oluyoryaonlarda Kayserili olduklarından destekliyorlar akillari sıra gayseri ıh iihh gayseri ıh ihh
AjsjasbaksnksksmzSagol yaa onu biliyoruzzz heraldeee delii anlamaza mi geldin bilemedjm ben smdifilmde oyle geciyor ki var boyle bisey o ne demek didim
Ajsjasbaksnksksmzyemin ederim bilmiyorsun sandım ulan kendimi kandırılmış gibi hissettim ne biliyim işte ihh ihh anlamı ne olabilir kii
Ay evet evet haydi bastır gibi bişi tabi biliyorum yaağnii dee
Haydi bastir gibi bise herhall gayserili olrak bilmen gerekirdi ayip
Sen varya sennn eşin haklı cazibene kapılmakta
Otur sifir ... bilemedinnnAy evet evet haydi bastır gibi bişi tabi biliyorum yaağnii deesen boyke birden sorunca heyecan yaptım heralde yoksa biliyodum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?