Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün çeşit çeşit şekillerde elmalı kurabiye yaptım eşliğinde çay içiyorum simdi ,olaydın yer içerdik
Kalbimi kazanmayi da bilirrr

Cokkk tsk ederim ne de guzel olurduuu .
Bende cevizli un kurabiyesi yapmistim dha bitmedi canim ama cay icmedik bu aksam esim ckk yrgndu sutlu kayfe ictik yatti o kizimi uyutuyorum bende smdi . Sonra da kofte yoguracagm yarina dinlensin

Cevizli un kurabiyesi mi eline sağlık bende boolll cevizli yaptım ki yiğidim aslanım yesin de enerci toplasın diye
Adam yilmis artik anlattklarina gore
Yılamaz yılmamalıniye cevizi fındığı dayiyorum ben bu adama o zmn

Allahimmm mübarek insnamisim
Elhamdülillah çok şükür
Hoşgeldin nihalim napionnn ❤❤
Cinsellik bölümünde dolaşırken yapınca tuhh yakalandım dedim kizin içine mi doğdu naaapti dedim
Napiyim kim ne yazmış ona bakıyorum korona sayfalarında dolaşıyorum. Vakalar artıyor 47 olmuş ve bence bu kadar az değil ,

Cevizli un kurabiyesi mi eline sağlık bende boolll cevizli yaptım ki yiğidim aslanım yesin de enerci toplasın diye

Yılamaz yılmamalıniye cevizi fındığı dayiyorum ben bu adama o zmn
Senin de ellerine saglik ceviz iyidirr de benim esim ya cevizi ayrica yiyecek oyle seviyor bisey icinde sevmiyor pek . Bende kizim icin de besleyici olsn diye cevizlo yaptim cok guzel olduu

Bu arada vaka 47 oldu kizlar gordunuzmu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…