- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.281
Bugün çeşit çeşit şekillerde elmalı kurabiye yaptımOtur sifir ... bilemedinnn
Kizz yok beeSen varya sennn eşin haklı cazibene kapılmakta
Kalbimi kazanmayi da bilirrrBugün çeşit çeşit şekillerde elmalı kurabiye yaptımeşliğinde çay içiyorum simdi ,olaydın yer içerdik
Adam yilmis artik anlattklarina goreKizz yok beearsizlikla zorla kaptirtiyorum bakma
Bizi de kimse cagirmadi kendimiz geldikBuradasınız ve beni cagirmionussszzzzz yaziklarrrrrrr olsunnnnnnn
Cevizli un kurabiyesi miKalbimi kazanmayi da bilirrr
Cokkk tsk ederim ne de guzel olurduuu .
Bende cevizli un kurabiyesi yapmistim dha bitmedi canim ama cay icmedik bu aksam esim ckk yrgndu sutlu kayfe ictik yatti o kizimi uyutuyorum bende smdi . Sonra da kofte yoguracagm yarina dinlensin
Yılamaz yılmamalıAdam yilmis artik anlattklarina gore
Canimcim yatmaya gidicem şimdiBuradasınız ve beni cagirmionussszzzzz yaziklarrrrrrr olsunnnnnnn
Ehhhb iyimm .Canimcim yatmaya gidicem şimdiondan önce bı hal hatır soram,nassin eysin
Dilos çok mübarek bir insansın
Gittiler dilosumm, test yapmışlar hemen, negatif şükür soğuk algınlığı 4 gün raporlu hafta sonuna kadar
Çok sevindim kuuzm deidm ya mevsimel yada soğuk algınlığı diye çok geçmiş olsun kuzumGittiler dilosumm, test yapmışlar hemen, negatif şükür soğuk algınlığı 4 gün raporlu hafta sonuna kadar
Allahimmm mübarek insnamisimDilos çok mübarek bir insansıngerçekten şu an kanaat getirdim
Geldim canım
Cinsellik bölümünde dolaşırkenAllahimmm mübarek insnamisim
Elhamdülillah çok şükür
Hoşgeldin nihalim napionnn ❤❤
Senin de ellerine saglik ceviz iyidirr de benim esim ya cevizi ayrica yiyecek oyle seviyor bisey icinde sevmiyor pek . Bende kizim icin de besleyici olsn diye cevizlo yaptim cok guzel olduuCevizli un kurabiyesi mieline sağlık bende boolll cevizli yaptım ki yiğidim aslanım yesin de enerci toplasın diye
Yılamaz yılmamalıniye cevizi fındığı dayiyorum ben bu adama o zmn
Gecms olsun cnm iyi bari ama test sonuclsri hemen ckmiyor diyorlsrdi cikiyormuymusGittiler dilosumm, test yapmışlar hemen, negatif şükür soğuk algınlığı 4 gün raporlu hafta sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?