Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bişey diyecem olmayacak
Boşver dilosum bir şey deme sen
Yalnız ben şu kadar söyleyeyim hükümete muhalif biri olarak net söyleyebilirim, sağlık bakanı şuan ki süreci çok iyi yönetiyor, maşallah. Yani şu millet işini gerçekten yapan bir bakan gordu ya daha sirtimiz yere gelmez vallahi helal olsun adama

Duygularıma edepli bir şekilde tercüman oldun poncikim teşekkür ederim
Yoksa ben kısa ve öz minik .......bişey yazicaktım

Duygularıma edepli bir şekilde tercüman oldun poncikim teşekkür ederim❤
Yoksa ben kısa ve öz minik .......bişey yazicaktım
Adamı çok takdir ediyorum, adam uykusuzluktan helak olmus her halinden belli , bu millet bu adamı unutmaz. Gerçekten krizi çok iyi yönetiyor

Şu beyaz plastik olanlar olur mu? Yani onu kastediyorsunuz değil mi?
evet plastik ameliyat eldiveni de diyorlar ya ondan. ben bugün takıp markete gittim, ürünleri falan elime alarak inceledim. Eve geldiğimde nerdeyse kararmıştı parmakları.

Adamı çok takdir ediyorum, adam uykusuzluktan helak olmus her halinden belli , bu millet bu adamı unutmaz. Gerçekten krizi çok iyi yönetiyor
Yazikkkkkkk
Keşke uyusaydı tühhhhn nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm
Bu ülke böyle bir adamı unutur mu haşa

Jawlensky nihalim, aslında beyaz eldiven değil de nitril eldiven bulsan daha iyi mavi siyah olanlar var nitril olarak geçiyor onlar daha iyi
Canım hiç aklıma gelmemişti. teşekkür ederim en kısa zamanda tedarik edeceğim. Bence de onlar daha iyi olur gibime geliyor.

Bu arada gözün aydın canım negatif çıkmış

Canım hiç aklıma gelmemişti. teşekkür ederim ❤ en kısa zamanda tedarik edeceğim. Bence de onlar daha iyi olur gibime geliyor.

Bu arada gözün aydın canım negatif çıkmış ❤
Valla nihalim negatif çıkmış ta benim anlamadığım smdi haberleri.izliuorm İstanbul'da 5-6 hastane saydılar bu testi yapan, benim eşim bambaşka bir yere gitti özele.. neye göre negatif çıkardılar şuan da kafam da deli sorular ben iptal bilemedim, anlamadım ki
Kayınpederim ile beraber gittiler, ben kayinvalidemlerdeym, dünden beri burda kalıyorum.. kp de uyudu, eşim de uyumuş herhalde aradım açmadı, yarın konuşup soracagm nedir bu neyin nesidir

İnşaallah negatiftir gerçekten, o hastanelerden birinde de test yaptırsın,
Ponçigim sen de dikkat et, maske tak mutlaka,kolonya dezenfektan vs bulundur yanında,
Vaka sayısı 47 olmuş ,çok hızlı yayılıyor, Allah sonumuzu hayretsin,
Eşim de çalışıyor ve ben çok endişeleniyorum

Vahim olmamasi icin yapilacaktir bence valla ne iyi olacaksa yapilsin korkuyorummm ...
Ben de çok tırstım ya,eşim her gün işe gidip geliyor, yarın dicem arabayla gidip gelsin, işyeri karşıda, metrobüsle gidip geliyor

Mehlosum ben eşimle aynı evde değilim zaten şuan.. yani negatif çıkmış geri bırakmışlar.. zaten aksi olsa bırakmazlardi diye düşünüyorum ama anlamadığım TV de hastaneleri söylediler 5-6 hastane eğitim araştırma kartal Haseki Samatya ve gibi.. yani kp florence ye gittiklerini söyledi, o zaman orda ne testi yaptılar ona madem orada yok.. yani aksi durum olsa zaten salmazlardi ay ne bilem kafam.karisti

Canım ise gidip geliyorsun ya o yüzden diyorum dikkat et diye,
Eşinin ateşi var mıydı, Florence iyi bir hastane diye biliyorum, testleri doğrudur bence

Valla hemen cikmasina sasirdim bende iste 24 saat diye duydum ben sonuc icjn ama nerden duydgmu bilemiyorum

Canım ise gidip geliyorsun ya o yüzden diyorum dikkat et diye,
Eşinin ateşi var mıydı, Florence iyi bir hastane diye biliyorum, testleri doğrudur bence
Hastane iyi çok.iyi hemde bende o yüzden şaşırdım anlamadım.ki valla
Sabah knusayim bakayım eşimle ne yapmışlar bı anlatsın bana ben anlamadım bişey
Ateş yoktu ya öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…