Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederiz vermiş olduğun bilgiler için cnm
Morelimiz bozuldu üzgünüz tedirginiz allah yardımcımız olsun

Hosgeldin canim verdigin bilgiler icin sagolasin benmde hic tadim tuzum yok kukumav kusu gbi oturuyorum dusunuyorum oylece sade
Benim de tüm tadım kaçtı cicim.. Umreciler filan da bilemiyorum nasıl önüne geçilecek. İnsanlar çok bilinçsiz yada ciddiye almıyor. Herkes ben iyiyim diye ortalarda geziyor. Bilemiyorum ne olacak
Uykum kaçtı mal gibi oturuyorum. İnanamıyorum ülkenin haline. Okulu dinlenme tatilinde sanıyorlar olağanüstü bir durum olduğunun farkında değiller veliler çocuklar gezme derdinde. Hacılar yurtlardan kaçıyor beğenmeyip çevik kuvvet durduruyor, adamın biri karantinadaki kızını hastahaneden kaçırıyor, camiler hala dolu toplu namaz kılıyorlar muhabir neden gidiyorsunuz diyor adam dinimizi çökertmek için oyun bunlar diyor, diğeri Allah yolunda olana birşey olmaz diyor, diğeri biz korkmuyoruz diyor. Sağlık bakanlığı hacıları 14 gün kurallarına davet eden twit atıyor altına adam kalkıp Kutsal topraklarda hastalık olmaz diyor.
Yemin ederim tiyatro sahnesi mi ülke mi belli değil.

Cici sokaga xikma yasagi olursa esin de gorevli olarak gene de ise gider dmi

Al benden de o kadar cicim.
Hele o kutsal topraklara gidene bişey olur mu diyen. Tabiki hepimiz Müslümanız, dinimiz temizlik dini, güzel tamam ama bunu böyle diyenlerde Allahım şaka mı diyorum ciddiler mi yani neyin kafası. İşte böyle böyle yayılıyor oluyor ne oluyorsa.

Bu umre. Yani aylar öncesinden belli olan bir şey değil. Bu insanlar coronayi biliyordu oraya giderken. bunların olacağını kestirmeleri lazımdı. Biz Ocak ayında hastaneye giderken korkuyorduk. Bunlar Ocak ayında ulkedeydi. Mesela.. Sonra Avrupa ve ABD den gelenler. Hepsi gelir gelmez hoop gezme tozma peşinde. Akraba ziyareti ya da eğlence merkezinde gezdiler. Kimse ciddiye almadı. Sonunda bakanlık evinizde 14 gün izole edin demekten vazgeçerek bunları karantinaya aldı almasa yine gezip aramıza karışacaklardi. Bize bir şey olmaz biz temiziz gibilerinden. Keşke keşke öyle olsaydı ama değil.

Cici sokaga xikma yasagi olursa esin de gorevli olarak gene de ise gider dmi
Hemde öyle bir gider ki.. Sokağa çıkma yasağı gelirse eve dönemem diyor.
Ama bir yandan da bizim ülkeye bu yasak şart çayım. Yoksa kimse takıp evinde durmayacak. Sürekli ve sürekli yayılacak

Hemde öyle bir gider ki.. Sokağa çıkma yasağı gelirse eve dönemem diyor.
Ama bir yandan da bizim ülkeye bu yasak şart çayım. Yoksa kimse takıp evinde durmayacak. Sürekli ve sürekli yayılacak
Senin icin uzgunum cidden evde daha fazla tek kalirsin oyle bindurumda ama ben en bastan beri diyorum c.tesi pazar dha dogrusu iyice anladm yasak olmazsa bizim millete laf anlatilmiyor bu net yasak gelmeli ki gelecektir de bence ..

Ya nasıl diyim miniğim bildiğin kör cahillik. Biz Müslüman değiliz sanki. Fetva verildi camilere gelmeyin dendi ona itibar et bari dimi
Fetva veren adamdan daha mı dini bilgiye sahipsin. Hastalık kapıp yaydığın ve bir sürü insanın ölümüne sebep olduğun zaman hiç sanmıyorum girecek yeri cennet olsun. Kul hakkını öğrenmeden geri kalan herşeyi öğrenmenin sonucu bu.
Bak hacılar karantinada kaldıkları yurtları beğenmeyip kaçıyor. Çevik kuvvet durduruyor. O polisler kapıp eve taşımayacak mı o hastalığı. Bide hacı olmuşsun insan vebaline girmek kadar büyük günah var mı. Nasıl ödeyeceksin ahirette ya. Çıldırıcam

Tam da öyle cicim. İnsanlar bunu oyuncak sanıyor. Biz yarasa bilmem ne yemiyoruz, 5 vakit abdest alıyoruz bize bişey olmaz. Ya bu kadar basit mi. Kaç kişinin hakkına giriyorsun, nerde kaldı umren/haccın. Ben de kyk da kaldım. Yaşamasam görmesem tamam diyecem, adamın video çektiği oda yurt öğrencisinin apar topar bıraktığı oda, ona laf ediyor
İşte bu kafa zaten bizi dibe çekiyor. Namazımı kılıyorum, ibadetim tamam bana bişey olmaz!
Ne bileyim Allah akıl fikir versin herşeyden önce.

Gülparem bunların 14 gün evde durmayacağını bildiği için yurtlarda karantinaya aldılar. Yurttan bile kaçmaya çalışıyorlar ben cidden şok içindeyim. Hacı olmuşsun nasıl insan canına zarar vermenin vebalini alıyorsun? Neymiş yurdu beğenmemişler. Kaçıp kısır gününe yetişmenin derdinde değillerse bende neyim.
Çevik kuvvet bunları durdurmaya çalışıyor. Hastalık kapıp eve taşıyacak o kadar polis.
Neden çünkü dini bütün hacılarımız insan öldürmekten korkmuyor. Kan beynime sıçradı görünce.
Geyşamın da benim de kaçışımız yok ben anladım ya gerçekten anladım.

Senin icin uzgunum cidden evde daha fazla tek kalirsin oyle bindurumda ama ben en bastan beri diyorum c.tesi pazar dha dogrusu iyice anladm yasak olmazsa bizim millete laf anlatilmiyor bu net yasak gelmeli ki gelecektir de bence ..

Çayım yurttan kaçan hacıları durdurmaya çalışan polisleri görünce ben anladım ne geyşamın ne de benim kaçışımız yok. Polisler ve çevreleri ile sağlık çalışanları ve çevreleri şuan en büyük risk grubu. Hastalarla direkt temasa geçmek zorunda kalıyorlar çünkü.
Çok korkuyorum ama gerçekten bu korkumun da olası başıma geleceklerin de hakkımı helal etmiyorum. En başta o çinlilere zaten sevmezdim hiçbirini, sonra da bu kör cahillere.
Türklerin dna sına virüs bulaşmıyor diye inanan var ya. Ülkenin her birşeyi ayrı bir olay.

İşini yapmaya çalışanlara eziyet. Hem kendilerini hem polisleri yakacaklar. 14 gün dişlerini siksalar sonra onlar da rahat edecek ama gel de anlat.

Benim esimde polis istanbulda yasiyorum gercekten sokaga cikma yasagi gelirse ki gelecege benziyor iyi olabilir ama eslerimiz eve gelebilir mi ne zaman gelir orasi muamma. Saglik calisanlari ve emniyet calisanlarinin izin alma luksu olmadigi icin mecbur gorev yapmak zorundalar. Dun istanbulun yogun olan bir yerinde hastaneye gittim otobusler falan yasli amca ve teyzelerle doluydu laf dinlemiyorlar umurlarinda bile degil yani agizlarini kapatmadan oksuruyolar gercekten saka gibiler

Kızlar dün ki test olayına açıklık getiriyorum, dün tv de söylenen tabi ki sadece devlet hastaneleri imiş; eşimle görüştüm testi yaptırmış görüntüsünü de attı covıd19 solunum vs falan yazıyor, bildiğiniz korona için test yani
hepsinin karşısında yazan NEGATİF

Testin özel hastane ücreti ( hastaneden, hastaneye fark illaki gösterir, bu bizim gittiğimiz hastane fiyatı ) 900 TL
Devlet hastaneleri 40 TL ye yapıyormuş sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…