Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın balım. Hepimiz üzgünüzinşAllah ölüm olmadan atlatılabilir ve daha fazla yayılmaz. Bende annemi görmeye gidemiyorum. Ama herkeste ne olacak ya normal grip gibi temizliğini yap ellerini yıka yeter modunda.

Aynen ponçiğim gece ben de senden sonra haberlerde denk geldim sonuçları da bir gün içinde mi ne çıkıyormuş devlette.

Hadi geçmiş ossssuuunnnn

Aynen ponçiğim gece ben de senden sonra haberlerde denk geldim sonuçları da bir gün içinde mi ne çıkıyormuş devlette.

Hadi geçmiş ossssuuunnnn ❤
Aynen kuzucumm devlet 1 günde çıkarıyor, 40 tl ücreti var ama öyle mesela boğazım ağrıyor ya da ne bileyim ateşim var diye herkese test yapmıyorlarmış
Özelde de 1 saat içinde sonuçlar çıkıyor şikayetlerini söylediğinde zaten özel olduğu için maksat para

Aynen öylee ponçiğim gelin bakalım yamacımıza diyiipp hoopppp ama imkanın varsa en iyisi

geçmiş olsun patilim

bide hemen sonuç veriyomus testler. eğer negatifse kesin negatifmis. pozitifse tekrar uzunca bakiliyomus. pozitif çıkarsa kesin pozitif demek değilmiş.

negatifse bence rahatla artık patilim

Allah sonumuzu hayretsin yaa
Off gece gece çok moralim bozuk valla
cicim nolcak bole bilmiyorum insanlar niue bu kadar cahil ben sabah 9da gittim yemek icin biseyler aldimm hemen kiyafetleri attım elleri yikadim ama herkes fink fink geziuo

geçmiş olsun patilim

bide hemen sonuç veriyomus testler. eğer negatifse kesin negatifmis. pozitifse tekrar uzunca bakiliyomus. pozitif çıkarsa kesin pozitif demek değilmiş.

negatifse bence rahatla artık patilim
Evet şamdanım, negatif.
Rahatım artıkk

malesef ben çalışmak zorunda olanlardanım cici çalıştığım ortam allahtan kalablık değil ama ortamda olan hergün evlerine giderken illaki biriyle görüşüyolarlar başta benim eşim sürekli işi dışarıda bir sürü insanla muhattap oluyo biz elimizden geleni yapıyoruz ama bi yerden sonrada allaha emanetiz hem bu korona hemde 6. aydan sonra başlayan gebelik problemlerim beni x2 sterse sokuyo yeminle bir an önce herkesin normal hayatına dönemesini okadar çok istiyorumki anlatamam

eşin izin falan alacak mi peki:)
O zaten hafta başına kadar raporlu şamdanım, dün rapor vermişler ona :)

Bana da patronum firma sahibimiz izin verdi, gelme bu halde, 1 hafta dinlen evde dedi maaştan kesmicez korkma diyo

iyiyim canım ev hanımı mod on

kreş mail atmış etkinlik yapmak için. sagolsunlar onlardan yapıp vakit gecirticez poncige :)
sen nasılsın napiyosun:)
Oh oh size de eğlence çıktıyaptıktan sonra oynamazsa bize at bende iyim canım eşim uyanacak kahvaltı hazırlıycam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…