Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasılsın canım sen şanslı azınlıktansın özel sektör tatili yapan olarak biz malesef çalışmaya devam :) ama allahtan ilçem küçük ortamım az insan buna şükür diyorum
Diloyum benim izin yapmam gerçekten gerekiyordu, İstanbul gibi bir yer,
250 tane ofisin olduğu 44 katlı bir plaza.. her ofiste 5-10 kişinin çalıştığını düşünsene :) kii daha fazla..

Aslında izin vermesini beklemiyordum, burada benim üstüm direkt firma sahibi yani öyle ay ben gideyim diyemiyorsun adama :) patron yani adam
Sabah 8:30 da geldim ofise, odama geldi, siz aslında 1 hafta evde dinlenin isterseniz çok sağlıklı olmaz sanırım şu şartlarda plazaya giriş çıkışınız dedi :) benim haricimde 2 tane daha hamile var onlara da izin verdi.. biz de kamuda ki gibi idari izin falan olmadığı için ben paramdan kesilsin istemem tabi kesmeyeceğiz gidip dinlenin deyince bu şansı kaçırmak istemedim, öğlene kadar işlerimi toparlayıp çıkacağım inşallah :)

darısı sana

benim okadar sıkıntı değil canım firmada 350 kişi çalışıyor ama giriş çıkışlarımız farklı yerlerden odada 2 kişiyiz muhattap olduğum 5 kişi ben izine çıkarsam yıllık iznimden düşücek bende onu istemiyorum çünkü doğum iznimin sonuna eklemeyi düşünüyorum. Ayy varya şu son bikaç gündür zaten stresliyim ara ara gece kanamalarım oluyo ctesi dr ye gittim yarım cm açılmam olmuş şimdi erken doğurcam diye ondan da korkuyorum şu haziran gelsede rahatlasam

Aman diyeyim heee sakın, sakin kal diloyumm.. geçecek inşallah sabredelim . Az kaldıı inşallah hadi çoğu gitti :)

Benimde kalan 17 gün iznim var, ama bende onu kullanmak istemiyorum, ne iznimden gitsin ne paradan kafasındaydım valla .. bende sorun olmazsa doğuma 1-2 hafta kalaya kadar çalışmak istiyorum yani Temmuz başına kadar .. ondan sonra 4 ay iznin üzerine 17 günü daha ekleteceğim inşallah bakalım

sakin kalmaya çalışıyorum canım şimdilik planım benimde 37 ye kadar çalışmak 15 hazirana kadar yani sonra izine çıkıp rapor sonuna 30 gün iznim var onun 3 haftasını eklemek 1 hafta bırkırım kenardda nolur nolmaz lazım olur şimdilik planım o yönde ama benim Ali paşam erken gelmeye kalkarsa ozaman işler değişir tabi

Aynen diloyum 36-37 gibi bende bırakacağım bir sorun çıkmazsa tabi net bir şey diyemiyorum
Ben izni sıfırlıyorum tamamen ama izn konusunda sıkıntım yok Allahtan istediğim zaman gene alıyorum kullanıyorum cok sorun olmuyor.. sen 6 ay ücretsiz izin kullanacak mısın ?
Ben kullanmayacağım yani benim departmanın 10 ay boş kalması mümkün değil...

O zaten hafta başına kadar raporlu şamdanım, dün rapor vermişler ona :)

Bana da patronum firma sahibimiz izin verdi, gelme bu halde, 1 hafta dinlen evde dedi maaştan kesmicez korkma diyo

ooooo maaşlı izin şaka bi yana zaten çok çabuk yayıldığı için yakinda izin zorunlu olcak sanirim

ayni zamanda influenza salgını da var inşallah çabuk toparlar eşin patilim. sen kendini eşinden izole ettin demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…