Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ettim şamdanım, aynı evde kalmıyoruz ama 1 hafta izinliyim, oda evde ... ne yapsam bilmiyorum.
Yanında olmak istiyorum, kv falan bana bakıyor diye gitmedi onun yanına ama o evde tek

Oh oh size de eğlence çıktıyaptıktan sonra oynamazsa bize at bende iyim canım eşim uyanacak kahvaltı hazırlıycam

aynen en azından basit şeyler ben baya ugrasiyodum

bizden size doğrudan nakliyat

HayatSevinceGuzel kuşum nasılsın ☺
Diktorya Secret çaydaşım nasılsın ☺ herşey yolunda demi Miray nasıl? Gözü ne durumda canım?
çaydaşımm benimm bitanemm yaa
çok şükür iyi ilaçları kullanmaya devam ediyorum pamuğum 6 nisanda kontrolümüz var bakalım doktor nediyecek 1 senedir kullanıyoruz ilacı belki bıraktırabilir fıstığım
sen nasılsın kuzum iyimisin

yok canım bende kullanamıyorum iş yerim izin vermiyor birde biz 5 kişiyiz bölümde birbirimizi idare ettiğimiz diğer bayan arkadaşta hamile hemde aynı haftadayız istesek bu kadar denk gelmezdi ama onun ikiz olduğu için daha erken çıkıcak sanırım izine dahada erken döner ama bikaç hafta fark eder heralde 4 ay ikimizde olmucaz ekstra izin kullanamayız bu yüzden

Ettim şamdanım, aynı evde kalmıyoruz ama 1 hafta izinliyim, oda evde ... ne yapsam bilmiyorum.
Yanında olmak istiyorum, kv falan bana bakıyor diye gitmedi onun yanına ama o evde tek
geçmiş olsun canım eşine de bence de bikaç gün daha birlikte olmamaya dikkat edin annende yada kv de kalmaya devam et haftasonu geçsin en azından allah korusun senin hasta olman daha kötü

kızlar durum vahim baya ciddi cici doğru sölüyo mecbur işe geldim özel arabayla geliyorum toplu taşıma ile olsaydı mümkün mertebe binmezdim evden çıkmazdım. herkes avmlerde geziyor hala görüyorum kafelerde vs oturuyorlar
normal yaşantı içersindeler dikkatli olmamız gerekiyor mümkün mertebe evden çıkmamamız gerekiyor çok gerekmedikçe.. ilerleyen zamanda bu hafta içersinde sokağa çıkma yasağıda gelicek büyük ihtimal çünkü kimse uymuyor kurallara başka çare bırakmıyorlar.. hükümet bunun açıklamasını yapıcak.. rabbim sonumuzu hayır etsin..

malesef kimsenn umru değil canım haklısın hatta akşam bir videoda ümreden gelip karantinaya alınan ümrecilerin karantinaden kaçtıklarını gördüm ne kadar büyük bir tehlike olduğunun farkında değiller sanırım

kimse kimseyi umursamıyor gerçekten gerekmedikçe dışarı çıkmamalıyız durum sandığımızdan da çok vahim italya çok kötü durumda öyle bi ülke o hale geldiyse türkiyeyi düşünemiyorum ben

kaçamadılar benim gordügümde . polisler engel olsu ama baya baya grup halinde kacmaya çalistilar. hic bulastiririz endisesi yok
yazik degil mi bulasacak insanlara

Ben ne kaçırdım ki imzoşum hastane filan görmemişim

ingiltere de yasamis bir arkadasim vardi
klozetlerinde su fişkirtan sey yok demisti.
cok saşırmiş
yani klizetten öylece kalkiyorlarmiş.. ee sonra .iste gunluk dus yaptiklarini iddia ediyirlar demisti

ama japonya da turkler gibi taharet muslugu seysi var.
temizlik önemli

Ben ne kaçırdım ki imzoşum hastane filan görmemişim
fıstığım yeni değil eski bi olay hatta konu bile açtım bu hastalıkla ilgili kızımın gözlerinde marjinal keratit var gözün koyu renk kısmı iris dediğimiz yerde beyaz beyaz lekeler çıkıyor bu lekeler acı batma yanma ve ağrı yapıyor doktor doktor gezdim kaçtane kapı çaldım 1 sene önce anlatamam sana.. gözleri sürekli sulanıyordu şarıl şarıl akıyodu güneşi geç gün ışığında gözlerini açamıyodu evde perdeleri kapatıyodum gözüm acıyo diye ağlıyodu sürekli.. dünyanın en iyi göz doktoru sinan gökeri bile aradım çocuklara bakmıyorum dedi.. dünya göze gittim muayene bile etmeden anestezi vericem dedi.. ama riski var kısmi beyin felci geçirebilir 4 yaşında çünkü dedi 1500 ver dedi.. sinir krizleri geçirdim..herkes işi ticarete dökmüş adam gibi doktor bulamıyorum diye oturdum ağladım.. sonra tanıdık manıdık araştırdık bi doktor bulduk rica minnet oda çocuklara bakmıyor normalde ama benim kızıma baktı profosor doktor sağolsun onun sayesinde rahatladık.. kaç doktora gittim hepsi bi ilaç verdi.. kimisi fayda etti kimisi etmedi ilaçların hepsini çöpe atmamı söyledi bu gittiğimiz doktor ben tedavi edicem dedi.. sağolsun büyük bi dertten kurtardı bizi.. kızım en azından artık gözlerini açabiliyo güneşe çıkabiliyo gözlerim acıyo demiyo lekeler de azaldı sadece 1 tane kaldı o yer etmiş dedi doktor.. en azından gözbebeğinde deiil görmesine engel bi durum yok dedi.. öyle yani boncuğum

aaa çok geçmiş olsun imzoşum. İşte baştaki doktor gibi işin ehli olmayan birine kalsaydınız hasar bile bırakabilirdi Allah korusun. Çok şükür ki iyi bi doktor denk gelmiş de bakmış kızına

Olsun tabi o leke de geçer belki zamanla. Düzelmeyecek hastalık olmasın

kaçamadılar benim gordügümde . polisler engel olsu ama baya baya grup halinde kacmaya çalistilar. hic bulastiririz endisesi yok
yazik degil mi bulasacak insanlara
evet ablacım kaçmaya çalışıyorlardı polis engel oluyodu ama gerçekten yazık milyonlarca insanı tehlikeye atıyolar

canım çok geçmiş olsun göz doktoru konusunda eğer bursaya gelme ihtimalin varsa bir doktor önerebilirim hemde çocuklara bakıyor işinde de gerçekten çok iyi bende 1 yıl önce 3 tane doktora gittim hiç biri fayda etmedi ama murat bey sağolsun verdiği ilaçlarla 2 güne gözüm kendine geldi imkanın olursa iletişim bilgilerini verebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…