- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.121
Canımın içi kıyamam sana keşke yakınında olsaydım benn sana damar yolu açardım serumunu da takardim balım benimKan değerlerim çok düşük dilosum
Doktor beş gün boyunca serum yazdı
Ama olamiyirm gidemiyorum
Aminnn insÇok geçmiş olsun canım inşaallah hepiniz tüm hamileler sağlıkla kavuşursunuz bebislerinize❤
Bu şekilde ikilemde olmaktan daha iyidir emin ol. Hepimiz geçtik buna benzer dönemlerden, anlıyorum. O yüzden yine test yapmalısın diyorum tatlım.Çok korkuyorum abla tekrar test yapmaya, hiç cesaretim yok. Kendimi kandiriyorumdur yoktur diyorum. Yılmışım iyice
İlaç çok agirmis bayilanlar falan oluyormuş sağlık ocağındaki kız öyle söyledi o yuzden burda yapmıyoruz dediCanımın içi kıyamam sana keşke yakınında olsaydım benn sana damar yolu açardım serumunu da takardim balım benim
Sen hemşire misin kızCanımın içi kıyamam sana keşke yakınında olsaydım benn sana damar yolu açardım serumunu da takardim balım benim
Canımsın dua et. 2 gün bekleyeyim yapicam. Tabi gelmezse beklenmeyen :/Bu şekilde ikilemde olmaktan daha iyidir emin ol. Hepimiz geçtik buna benzer dönemlerden, anlıyorum. O yüzden yine test yapmalısın diyorum tatlım.
Kıyamam kuzum yaKan değerlerim çok düşük dilosum
Doktor beş gün boyunca serum yazdı
Ama olamiyirm gidemiyorum
Yeri geliyordu kendi iğnelerimi kendi serumları mi kendim yaptım tedaviden dolayı canımSen hemşire misin kız
Dayanabilecek misin ki? Ben senin yerinde olsam 2 tane test alırdım. Birini yarın sabah yapardım.Canımsın dua et. 2 gün bekleyeyim yapicam. Tabi gelmezse beklenmeyen :/
Vuhuuu becerikli hatunYeri geliyordu kendi iğnelerimi kendi serumları mi kendim yaptım tedaviden dolayı canım
Kardeşim doktor sağolsun o bana gösterdi biraz eğitim verdi öğrendim ama damar yolunu öğrendim bir şekilde
Eşime hasta oldum dedim. Ikide bi soruyor çünkü. Bari o düşünmesin:/ az sonra da gelecek eve. Alamam yani şuan yakın eczane yokDayanabilecek misin ki? Ben senin yerinde olsam 2 tane test alırdım. Birini yarın sabah yapardım.
Yaaa canım benim ne olcak pekiİlaç çok agirmis bayilanlar falan oluyormuş sağlık ocağındaki kız öyle söyledi o yuzden burda yapmıyoruz dedi
İsn yoksa hastaneye git
Ki ben kesin bayılırım heralde
Yedim aslnda ama çok da kendime bakamadım acikcasiKıyamam kuzum yabenim de düşüktü hatta hastanede yatmıştım. Kan yapan şeyler yemedin mi hiç?
Kızdırıyorsun ya. Neden yalan söyledin. Sorsun ne olacak. Şimdi daha çok kızacak.Eşime hasta oldum dedim. Ikide bi soruyor çünkü. Bari o düşünmesin:/ az sonra da gelecek eve. Alamam yani şuan yakın eczane yokkapanmıştır zaten
Akşam eşimle özel hastaneye gidicez o bakicak eğer az insn varsa gircez kalabalıksa başka özele gidicez özel özel gezicez sanirmYaaa canım benim ne olcak peki
Sürpriz olsun varsada. Yoksada o bari boş yere umitlenmesin dedmKızdırıyorsun ya. Neden yalan söyledin. Sorsun ne olacak. Şimdi daha çok kızacak.
Oyy kıyamam yaYedim aslnda ama çok da kendime bakamadım acikcasi
Peki nasıl almayı düşünüyorsun? Virüs var dışarı çıkma.Sürpriz olsun varsada. Yoksada o bari boş yere umitlenmesin dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?