Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kan değerlerim çok düşük dilosum
Doktor beş gün boyunca serum yazdı
Ama olamiyirm gidemiyorum
Canımın içi kıyamam sana keşke yakınında olsaydım benn sana damar yolu açardım serumunu da takardim balım benim

Çok korkuyorum abla tekrar test yapmaya, hiç cesaretim yok. Kendimi kandiriyorumdur yoktur diyorum. Yılmışım iyice
Bu şekilde ikilemde olmaktan daha iyidir emin ol. Hepimiz geçtik buna benzer dönemlerden, anlıyorum. O yüzden yine test yapmalısın diyorum tatlım.

Canımın içi kıyamam sana keşke yakınında olsaydım benn sana damar yolu açardım serumunu da takardim balım benim
İlaç çok agirmis bayilanlar falan oluyormuş sağlık ocağındaki kız öyle söyledi o yuzden burda yapmıyoruz dedi

İsn yoksa hastaneye git

Ki ben kesin bayılırım heralde

Sen hemşire misin kız
Yeri geliyordu kendi iğnelerimi kendi serumları mi kendim yaptım tedaviden dolayı canım
Kardeşim doktor sağolsun o bana gösterdi biraz eğitim verdi öğrendim ama damar yolunu öğrendim bir şekilde

Yeri geliyordu kendi iğnelerimi kendi serumları mi kendim yaptım tedaviden dolayı canım
Kardeşim doktor sağolsun o bana gösterdi biraz eğitim verdi öğrendim ama damar yolunu öğrendim bir şekilde
Vuhuuu becerikli hatun

Dayanabilecek misin ki? Ben senin yerinde olsam 2 tane test alırdım. Birini yarın sabah yapardım.
Eşime hasta oldum dedim. Ikide bi soruyor çünkü. Bari o düşünmesin:/ az sonra da gelecek eve. Alamam yani şuan yakın eczane yok kapanmıştır zaten

Eşime hasta oldum dedim. Ikide bi soruyor çünkü. Bari o düşünmesin:/ az sonra da gelecek eve. Alamam yani şuan yakın eczane yok kapanmıştır zaten
Kızdırıyorsun ya. Neden yalan söyledin. Sorsun ne olacak. Şimdi daha çok kızacak.

Yedim aslnda ama çok da kendime bakamadım acikcasi
Oyy kıyamam ya inşAllah bi çözüm bulursun. Bana da doktor iğne verdi ama sağlık ocağına gidemiyorum
Canım ya ciciden haberin var mı? Çok merak ediyorum konuşmuş mu kocasıyla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…