- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.301
Tövbe bismillahHmmmm hmmmm bilmem sen daha iyi bilirsin
Virüs gelmeden ben ona gideyim dedi heralya böyle bişey yok yaa surda oturuyorum ne güzel horozlar tavuklar bile ikinci uykuya yattı yan komşu açmış Orhan Gencebaydan
vermis sesi son ses damar dinliyor kendini mi kesio acaba
önce diloşa nescafemin yanında ki bilmem neyim dedinTövbe bismillah
Serum sana mı vurdu çayımin şekeri :d
Valla ne yalan söyliyim rossum önce bunların bir oyun olduğunu düşünüyordum ama bende korkmaya başladım eşimin şirketinde birinin akrabasında mı ne çıkınc onları komple gönderdiler tatil oda benle birlikte evden çıkmıyoruz markete bile gitmiyoruz sanal marketten yaptık alışverişleri Allah sonumuzu hayır etsinİyi ve tedirgin canmmm
Evde oturmak istiyorm ama sanki mümkün değil gbi
İyiyim patilim ya olaylar hiç beklemediğim yerlere geldi başlarda oyun olduğunu düşünüyordum şimdi bende korkmaya başladım inşallah daha fazla ilerlemez benim açımdan evden çok çıkan biri değilim tezde yazmam gerekiyor onunla uğraşıyorum iyi oluyor ama bazen gerçekten sıkılıyorum ve diyorum ki ne büyük nimetmiş istediğin zaman istediğini yapabilmekİyiyimm büşümmm sen nasılsınnn, yolunda mı her şey
Sana da çayımin şekeri dedimönce diloşa nescafemin yanında ki bilmem neyim dedin
sonra büşe B BUSR4 mmm dedin
hayır kızlar üstünüze alınmayın kıskanmadım daaaaa
bana neden acaba hiçponcikvegece mmmmmmm demiyorsun diye bir merak saldı beni
Benm kizimn kaderibiz 3 kardeşiz 2 abim var ailenin tek kızıyım ponçiğim
Hmmmmmm onları atlamışımmmm geçmişe bir bakayımmmmSana da çayımin şekeri dedim
Poncikimmm dedim hiç onları görmüyorsun
Benim o.c olacak doğurup atan kadın
evett ama el bebek gül bebek oluyo ne istiyosa oluyo babasının yetmediği yerde abisi koşuyo falan çok iyi oluyo yaniBenm kizimn kaderi
Benm bir de ilaç + doğum şeysi var busummValla ne yalan söyliyim rossum önce bunların bir oyun olduğunu düşünüyordum ama bende korkmaya başladım eşimin şirketinde birinin akrabasında mı ne çıkınc onları komple gönderdiler tatil oda benle birlikte evden çıkmıyoruz markete bile gitmiyoruz sanal marketten yaptık alışverişleri Allah sonumuzu hayır etsin
İyiyim patilim ya olaylar hiç beklemediğim yerlere geldi başlarda oyun olduğunu düşünüyordum şimdi bende korkmaya başladım inşallah daha fazla ilerlemez benim açımdan evden çok çıkan biri değilim tezde yazmam gerekiyor onunla uğraşıyorum iyi oluyor ama bazen gerçekten sıkılıyorum ve diyorum ki ne büyük nimetmiş istediğin zaman istediğini yapabilmek
Diloşum o zaman seni tek çocuk sayıyorumm, babalar ayrı olan öz kardeş olmuyor zaten. Bosver görüşmeBenim o.c olacak doğurup atan kadın
İlk Kocasindan yani benim pezo pederden bir ben varım
İkinci kocasından bir adet kızı var ben 7 yaşındaydım o daha 9 aylık falandı öyle hatırlıyorum şiddet görüyor diye boşandı gerçi bende o pislikten kemerle dayak yiyordum o ayrı evden kaçtık kızını orda bıraktı bir daha hiç görmedi
3 kocadan ise bir kızı daha var ona ölüm eder çok seviyor ben 13 yaşından beri görüşmüyorum öyle iste
Abi candır gerisi heycanevett ama el bebek gül bebek oluyo ne istiyosa oluyo babasının yetmediği yerde abisi koşuyo falan çok iyi oluyo yani
Evet özgürlük kadar güzel bir şey yokmuş gerçektennValla ne yalan söyliyim rossum önce bunların bir oyun olduğunu düşünüyordum ama bende korkmaya başladım eşimin şirketinde birinin akrabasında mı ne çıkınc onları komple gönderdiler tatil oda benle birlikte evden çıkmıyoruz markete bile gitmiyoruz sanal marketten yaptık alışverişleri Allah sonumuzu hayır etsin
İyiyim patilim ya olaylar hiç beklemediğim yerlere geldi başlarda oyun olduğunu düşünüyordum şimdi bende korkmaya başladım inşallah daha fazla ilerlemez benim açımdan evden çok çıkan biri değilim tezde yazmam gerekiyor onunla uğraşıyorum iyi oluyor ama bazen gerçekten sıkılıyorum ve diyorum ki ne büyük nimetmiş istediğin zaman istediğini yapabilmek
Atliyorsun tabiHmmmmmm onları atlamışımmmm geçmişe bir bakayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?