Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tövbe bismillah

Serum sana mı vurdu çayımin şekeri :d
önce diloşa nescafemin yanında ki bilmem neyim dedin
sonra büşe B BUSR4 mmm dedin
hayır kızlar üstünüze alınmayın kıskanmadım daaaaa

bana neden acaba hiç poncikvegece mmmmmmm demiyorsun diye bir merak saldı beni

İyi ve tedirgin canmmm
Evde oturmak istiyorm ama sanki mümkün değil gbi
Valla ne yalan söyliyim rossum önce bunların bir oyun olduğunu düşünüyordum ama bende korkmaya başladım eşimin şirketinde birinin akrabasında mı ne çıkınc onları komple gönderdiler tatil oda benle birlikte evden çıkmıyoruz markete bile gitmiyoruz sanal marketten yaptık alışverişleri Allah sonumuzu hayır etsin

İyiyimm büşümmm sen nasılsınnn, yolunda mı her şey
İyiyim patilim ya olaylar hiç beklemediğim yerlere geldi başlarda oyun olduğunu düşünüyordum şimdi bende korkmaya başladım inşallah daha fazla ilerlemez benim açımdan evden çok çıkan biri değilim tezde yazmam gerekiyor onunla uğraşıyorum iyi oluyor ama bazen gerçekten sıkılıyorum ve diyorum ki ne büyük nimetmiş istediğin zaman istediğini yapabilmek

Sana da çayımin şekeri dedim
Poncikimmm dedim hiç onları görmüyorsun

ByNkoaLa D Dilos06 Diktorya Secret B BUSR4 kaç kardeşsiniz la siz hiç bilmiyom he nedense merak ettim bir anda
Benim o.c olacak doğurup atan kadın
İlk Kocasindan yani benim pezo pederden bir ben varım
İkinci kocasından bir adet kızı var ben 7 yaşındaydım o daha 9 aylık falandı öyle hatırlıyorum şiddet görüyor diye boşandı gerçi bende o pislikten kemerle dayak yiyordum o ayrı evden kaçtık kızını orda bıraktı bir daha hiç görmedi
3 kocadan ise bir kızı daha var ona ölüm eder çok seviyor ben 13 yaşından beri görüşmüyorum öyle iste
Beneen nefret eder seni asla sevmedim sevmeyecigm dedi
Hadi lan ordan sürtük dedim bir. Gün kapıma gelirsin ben oluyorum dersen sana ben bir tekme atacam dedim
Bana hala senden nefret ediyorum seni çocukluğunda da sevmedim büyüdün yine sevmedim dediçok ya tın

Benm bir de ilaç + doğum şeysi var busumm
Valla dışarı çıkmak istemiyirm çocukları da surukluyirm anneme de gel dur diyemiyirm o zaten kalp hastası hiç çıkmaması lazm

Sinir bozukluguyla yasiyirm

Diloşum o zaman seni tek çocuk sayıyorumm, babalar ayrı olan öz kardeş olmuyor zaten. Bosver görüşme

Evet özgürlük kadar güzel bir şey yokmuş gerçektenn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…