- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.281
İnsallah canım insallah ağzın bal yesin görüşmek üzerekuzum benim helal olsun ne demek sen de helal et hakkını zepram
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahen önemli olan şey zaten stresten uzak olmak.
sen iyi ol da biz seni hep bekleriz kiAllah tez zamanda kavuştursun seni meleğine inşallah
İnsallah canım insallah ağzın bal yesin görüşmek üzere
Canımsın samdanhoşçakal zepram seni çok ozliceminşallah tez zamanda dön
iyi geceler
Benim kavak 3 nolu kardesinide everdi. Hala öküz gibi durumlarima bakiyo. Insan benide davet eder çufçuuuuf diye gecerdim önlerindenOh vallahi iyi ki geldin mühendis hanım
Seni de topiğin 3.bekarı ilan ediyorum.
fenomen @HayatSevinceGuzeell ve senin başını artık bağlamanın vakti geldi.
Minik kalp0753 evli miydi ya hatırlayamadım neyse
Düğün yok mu ufukta
Benim kavak 3 nolu kardesinide everdi. Hala öküz gibi durumlarima bakiyo. Insan benide davet eder çufçuuuuf diye gecerdim önlerindenOh vallahi iyi ki geldin mühendis hanım
Seni de topiğin 3.bekarı ilan ediyorum.
fenomen @HayatSevinceGuzeell ve senin başını artık bağlamanın vakti geldi.
Minik kalp0753 evli miydi ya hatırlayamadım neyse
Düğün yok mu ufukta
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Seni özleyeceğiz.Selam Canlar size bişey söylemek istiyorum.. bugun bi Karar aldım ne kadar burayı sizleri cok sevsem de çocuk bakımından beni strese soktuğunu düşünüyorum.. bugun saatlerce ağladım elimde olmadan belki diyoru im buraya biraz uzak kalırsam bu stresi kafamdan atabilirim.. suan bu satırları bile ağlayarak yazıyorum gerçekten hiçbirinizi görmemiş olsa da kalbimde cok güzel yerlere sahipsiniz nolur bana cok dua edin .. dönüşüm kısa olsun ve hepinize güzel haberler verebileyim.. hakkınızı helal edin
Canımsın samdan♥
Kuzum noldi yaa birden bire hayırdır insSelam Canlar size bişey söylemek istiyorum.. bugun bi Karar aldım ne kadar burayı sizleri cok sevsem de çocuk bakımından beni strese soktuğunu düşünüyorum.. bugun saatlerce ağladım elimde olmadan belki diyoru im buraya biraz uzak kalırsam bu stresi kafamdan atabilirim.. suan bu satırları bile ağlayarak yazıyorum gerçekten hiçbirinizi görmemiş olsa da kalbimde cok güzel yerlere sahipsiniz nolur bana cok dua edin .. dönüşüm kısa olsun ve hepinize güzel haberler verebileyim.. hakkınızı helal edin
İnsallah canım bende sizi cok özlücemAllah hayırlı evlatlar nasip etsin. Seni özleyeceğiz.
Öğretmenim canım. Eşimin çok izni yok. Anneler özlüyor ne yapalım. Uzulmelerine kıyamıyorum. Başka kimse için değil sadece anneler ve kardeşler içi boşsen öğretmen miydin kuzu :)
biz bayramlarda denk gelse tatile gitcez ama esim polis olduğu için bayramda pek izinli olmuyo. olmadi bi bayramda tatile gidin. ya da bi sefer de memleketlere az gidin kalın.
valla yaşlanınca en çok eşek gibi çalışıp milleti memnun etmeye çalışmama yanacam ben benceahanda buraya yaziyom
İnsallah fenom güzel mucizem ne zaman gelirse bende o zaman geleceğim
Benim çoçuğum yok 2 yıldır da olmuyo 2 kayıbım var sadeceKuzum noldi yaa birden bire hayırdır ins
Hasta mi çocuk sen mi Hastasın
Neler.oluyor
Gitmeseydin keşke sana alışmıştık
Hakkimiz varsa helal olsun strateji yzmanimz sensz 8000lern 10000 lern hic anlamı olmayacak
İnsallah fenom güzel mucizem ne zaman gelirse bende o zaman geleceğim♥♥♥
kuzum nere gidiyosun ya.Benim çoçuğum yok 2 yıldır da olmuyo 2 kayıbım var sadecesadece burada takıldığımda bebek fikri cok aklımda oluyo ve stres yapıyorum diyorum belki uzaklaşsam faydası dokunur.. bi umut çırpınıyorum işte...
Artık o ödülleri siz alırsınız Beni de unutmazsınız insallah ♥♥
İnsallah canım döndüğümde iki canlı dönmek istiyorum aranızaOyyyy bizde dualarla seni bekliyor olacagiz minnakim
Biri dış biri kimyasal gebelik ne kadar tutmus denilirse artık..kuzum nere gidiyosun ya.
bak en azından 2 kere tutmuş.hiç tutmayanlar var be gülüm.sıkma canını.her nasip vaktine emirdir demişler.Vaktini bekliyodur
Kafanı toplamak için git ama arayı çok açma gel hemen
olsun bak o da bi umut .bak bende de bi ara bişey düşürdüm ama ne düştü bilmiyom,test falan da yapmamıştım kanıtlayamıyom daBiri dış biri kimyasal gebelik ne kadar tutmus denilirse artık..
Evet canım oyle insallah en kısa sürede ben de gelmek istiyorum mucizemle beraber
Giderken beni güldürdün Allah’ta seni güldürsünolsun bak o da bi umut .bak bende de bi ara bişey düşürdüm ama ne düştü bilmiyom,test falan da yapmamıştım kanıtlayamıyom da,kime desem olur öyle şeyler diyo
Allah en hayırlı zamanda nasip edecek inşallah üzülme emi
İyi geceler kuzumGiderken beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün ♥ İyi geceler malim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?