Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah canım insallah ağzın bal yesin görüşmek üzere

Benim kavak 3 nolu kardesinide everdi. Hala öküz gibi durumlarima bakiyo. Insan benide davet eder çufçuuuuf diye gecerdim önlerinden

Benim kavak 3 nolu kardesinide everdi. Hala öküz gibi durumlarima bakiyo. Insan benide davet eder çufçuuuuf diye gecerdim önlerinden

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Seni özleyeceğiz.

Kuzum noldi yaa birden bire hayırdır ins
Hasta mi çocuk sen mi Hastasın
Neler.oluyor

Gitmeseydin keşke sana alışmıştık
Hakkimiz varsa helal olsun strateji yzmanimz sensz 8000lern 10000 lern hic anlamı olmayacak

Öğretmenim canım. Eşimin çok izni yok. Anneler özlüyor ne yapalım. Uzulmelerine kıyamıyorum. Başka kimse için değil sadece anneler ve kardeşler içi boş bir de babam.

Kuzum noldi yaa birden bire hayırdır ins
Hasta mi çocuk sen mi Hastasın
Neler.oluyor

Gitmeseydin keşke sana alışmıştık
Hakkimiz varsa helal olsun strateji yzmanimz sensz 8000lern 10000 lern hic anlamı olmayacak
Benim çoçuğum yok 2 yıldır da olmuyo 2 kayıbım var sadece sadece burada takıldığımda bebek fikri cok aklımda oluyo ve stres yapıyorum diyorum belki uzaklaşsam faydası dokunur.. bi umut çırpınıyorum işte...

Artık o ödülleri siz alırsınız Beni de unutmazsınız insallah

kuzum nere gidiyosun ya.
bak en azından 2 kere tutmuş.hiç tutmayanlar var be gülüm.sıkma canını.her nasip vaktine emirdir demişler.Vaktini bekliyodur
Kafanı toplamak için git ama arayı çok açma gel hemen

kuzum nere gidiyosun ya.
bak en azından 2 kere tutmuş.hiç tutmayanlar var be gülüm.sıkma canını.her nasip vaktine emirdir demişler.Vaktini bekliyodur
Kafanı toplamak için git ama arayı çok açma gel hemen
Biri dış biri kimyasal gebelik ne kadar tutmus denilirse artık..

Evet canım oyle insallah en kısa sürede ben de gelmek istiyorum mucizemle beraber

Biri dış biri kimyasal gebelik ne kadar tutmus denilirse artık..

Evet canım oyle insallah en kısa sürede ben de gelmek istiyorum mucizemle beraber
olsun bak o da bi umut .bak bende de bi ara bişey düşürdüm ama ne düştü bilmiyom,test falan da yapmamıştım kanıtlayamıyom da ,kime desem olur öyle şeyler diyo
Allah en hayırlı zamanda nasip edecek inşallah üzülme emi

Giderken beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün İyi geceler malim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…