Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz size bahane lazim hava soguk gel sarilak hava sicak gel atesim var gibi gibi beynim o derece uyusukki ben gece o haberleri izleynce pert oluyorum endiseleniyorum uyurken kizima bakiyorum gidip esime sarilip kokluyorum
Rabbim acisin bizlere biz O na layik kul olamadik olamiyoruz malesef

Kardesim acil de bankoda calisiyor surekli supheyle gelen oluyormus o yuzden para kredi karti temasi olanilir diye korkuyorum ama babam ve esim de ise gidiyorlar kalabaliga karisiyorlar hepsi birer risk korkuyorum Allah korktugumuza ugratmasin ne desem napsam bilrmiyorum

Amin canım rabbim korusun cümlemizi
Kardeşin eldiven filan kullanmıyor mu? Eşim işyerinde atesimizi ölçen alet var girerken maske eldiven dezenfektan filan herşey veriyorlar diyor, bende arabayla git ise servise de binme diyorum ama dinlemiyor beni

Aynen biz özellikle ben küsmeye bile korkuyorm sarilamam temas kuramam filan diye

ben yapmıyorum hala çay zaten oğlan da durmuyo sağolsun yemek öğün falan atliyorum. iste daha cok yiyodum:)

senle ilgisi yok bence belli bi yaştan sonra insan kimseyle samimi olacak kadar güç bulamıyo kendinde:) çok nadir yani. anca sosyallik ihtiyacını giderecek kadar :) neyseki burası var da sıkıntıdan patlamiyoruz

eşim ankara ve civarındaki illeri yazar büyük ihtimalle :) Kayseri de yazar tabi amin canım İnşallah Allah razı olsun :)

valla sorma kuzum hastane işi çok sıkıntı. hele burda devlet hastanelerini görsen korkarsin ankara böyle değildi istanbul çok berbat. özel bile kalabalık çoğu zaman kendini çok kaptirirsan takıntı olarak kalır bence de yavaş yavaş normal rutinine dön:)

Biliyorumm kiz odunuz kopuyo kavga bile etmiyonuz biseyden mahrum kaliriz diye dedmya sana gecen aksam

Tabikide kullaniyor eldiven vs gerekli seklde onlemler alinmis ayni sekilde esimin isyerinde de dezenfekte ediliyor surekli ama insan gene de tedirgin oluyor iste 20 kere filan yikiyorum ellerimi belkide dedi dun aksam esim

Günaydın ❤
Rüyamda kese gördüm bugün hamileymişim,burda da gebelik takvimi oluşturmuşum ya nasıl güzeldiii bilinçaltı nasıl biseysin bilinçaltııığğ
Cilvelim yaa yerim ben seni inşallah tez vakitte gerçekleşir gönlüne gore versin Rabbim

İstanbul çok büyük samdanim dediğin gibi özeller bile çok kalabalık olur o şehirde kaldı ki devlet hastaneleri Allah düşürmesin tabi hiç kimseyi oralara

Aynen geçen sende demiştin bunu

Artık herkes paranoya derecesine gelicek ya,tam temiz olduğundan hiç bı zmn emin olamıyoruz bulundugumuz ortamın

İstanbul çok büyük samdanim dediğin gibi özeller bile çok kalabalık olur o şehirde kaldı ki devlet hastaneleri Allah düşürmesin tabi hiç kimseyi oralara

amin canım
ama rüyasını gördüğüne göre senin özel muayenehaneye düşmen yakindir tikkatli ol

Kuzum çok üzüldüm ya kıyamam sana sende skolyoz mu var o zaman? Burada bi üyede de vardı ama onunki belliymiş. Beterin beteri var
Ne yapılır ne iyi gelir hiç bilmiyorum canım keşke yardımcı olabilsem inşAllah ağrılarına doktorun çözüm bulur kuzum. Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah ağrılarını dindirsin
Geyşa konusuna girmek istemiyorum aslında. Aranızdaki sorunları aşacağınıza inanıyorum. Sadece zamana ihtiyacınız var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…