- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.661
Kiz size bahane lazim hava soguk gel sarilak hava sicak gel atesim var gibi gibiKardeşine güç kuvvet versin rabbim inşallah hakları ödenmez bu sağlık çalışanlarının şimdi
Bende bilerek uyumadım canım istemedi feci kar yağıyor burda,yollar filan kapanmış açmaya calisiyolar camdan dışarıyı izliyorum öyle,kahvaltı yaparım birazdan da.
Valla tam biz ucuslardayken belli oluyo ikidir bu vaka sayısı artık ara verelim biraz özleyelim birbirimizi diyorum aradaoda senin gibi duygusal bu ara üstüme düştü benim anlamadim,şimdi daha çok kenetlenmeliyiz diyor koala gibi sarılıyor
Amin canım rabbim korusun cümlemiziKiz size bahane lazim hava soguk gel sarilak hava sicak gel atesim var gibi gibibeynim o derece uyusukki ben gece o haberleri izleynce pert oluyorum endiseleniyorum uyurken kizima bakiyorum gidip esime sarilip kokluyorum
Rabbim acisin bizlere biz O na layik kul olamadik olamiyoruz malesef
Kardesim acil de bankoda calisiyor surekli supheyle gelen oluyormus o yuzden para kredi karti temasi olanilir diye korkuyorum ama babam ve esim de ise gidiyorlar kalabaliga karisiyorlar hepsi birer risk korkuyorum Allah korktugumuza ugratmasin ne desem napsam bilrmiyorum
Hee smdi anladim aman yok hicte oyle demiyorum yaaevde tikiliyken dha cok mutfakta bisey yapasim ve de yiyesm geliyor senin durumLr nasil
Ya kafa dengi derken benm iyi komsuluk var fakat bu yastan sonra yeni biriyle arkadas edinip ona guvenip can ciger olamiyorum gecmisten beri gelen guvendgm 2 3 dostum disinda oyle anca cay kahve gjnluk sohbet tarznda takilabiliyorum .
Bi skntim olsa da anlatamiyorum guvenemiyorum kimseye yaa ya da onLr mi o guveni vermiyor blmiyorum sorun hangi tarafta da bence bende
Kayseri'ye gelme fikrin bile heyecanlandırdı beni be samdanimAllah gönlünüze göre,mutlu huzurlu olacağınız,sizin için hayırlı olan yeri nasip etsin inşallah
Evet ya abartmakta zararlı gerçekten, en başta ruh sağlığımiz için abartmamak gerekiyor işte bende o yüzden temizliği normale bindiricem artık
Hastaneler zaten fena gitsen bı türlü gitmesen başka bı türlüsağlık çalışanlarının hakları ödenmez valla Allah razı olsun hepsinden
Biliyorumm kiz odunuz kopuyo kavga bile etmiyonuz biseyden mahrum kaliriz diye dedmya sana gecen aksamAmin canım rabbim korusun cümlemizi
Kardeşin eldiven filan kullanmıyor mu? Eşim işyerinde atesimizi ölçen alet var girerken maske eldiven dezenfektan filan herşey veriyorlar diyor, bende arabayla git ise servise de binme diyorum ama dinlemiyor beni
Aynen biz özellikle ben küsmeye bile korkuyorm sarilamam temas kuramam filan diye
Cilvelim yaa yerim ben seni inşallah tez vakitte gerçekleşir gönlüne gore versin RabbimGünaydın ❤
Rüyamda kese gördüm bugün hamileymişim,burda da gebelik takvimi oluşturmuşum ya nasıl güzeldiiibilinçaltı nasıl biseysin bilinçaltııığğ
İstanbul çok büyük samdanim dediğin gibi özeller bile çok kalabalık olur o şehirde kaldı ki devlet hastanelerieşim ankara ve civarındaki illeri yazar büyük ihtimalle :) Kayseri de yazar tabiamin canım İnşallah Allah razı olsun :)
valla sorma kuzum hastane işi çok sıkıntı. hele burda devlet hastanelerini görsen korkarsinankara böyle değildi istanbul çok berbat. özel bile kalabalık çoğu zaman kendini çok kaptirirsan takıntı olarak kalır bence de yavaş yavaş normal rutinine dön:)
Amiinn imzosum Allah razı olsunCilvelim yaa yerim ben seni inşallah tez vakitte gerçekleşir gönlüne gore versin Rabbim
Oyy kuzum benim gonlunden gecenlerin en güzelleri senin olsunAmiinn imzosum Allah razı olsun
Aynen geçen sende demiştin bunuBiliyorumm kiz odunuz kopuyo kavga bile etmiyonuz biseyden mahrum kaliriz diye dedmya sana gecen aksam
Tabikide kullaniyor eldiven vs gerekli seklde onlemler alinmis ayni sekilde esimin isyerinde de dezenfekte ediliyor surekli ama insan gene de tedirgin oluyor iste 20 kere filan yikiyorum ellerimi belkide dedi dun aksam esim
İstanbul çok büyük samdanim dediğin gibi özeller bile çok kalabalık olur o şehirde kaldı ki devlet hastaneleriAllah düşürmesin tabi hiç kimseyi oralara
Kuzum çok üzüldüm ya kıyamam sanaHerkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin)
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için
Eki Görüntüle 2606709
Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyorİşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldıeğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburumyerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Bu gece de tekim çişim gelecek diye aklım çıkıyor.
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
@Negoo
Ah be samdanim ben böyle kaç rüya görüyorum bilsenamin canım
ama rüyasını gördüğüne göre senin özel muayenehaneye düşmen yakindirtikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?