Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy allah Sabırlar versn bize cidden seninki daha hareketli kız iki dakika oturtmuyir seni
Erkek kardeşin falan var mi hani erkek sayıya derler ya

Ahhahajaaj anladm senden harika bir kaynana olacak

Ayyy allah Sabırlar versn bize cidden seninki daha hareketli kız iki dakika oturtmuyir seni
Erkek kardeşin falan var mi hani erkek sayıya derler ya

Ahhahajaaj anladm senden harika bir kaynana olacak

iki tane erkek kardeşim var büyüğü acayip hareketliydi şimdi tam ağır abi

benim gelin bdv ye çok konu açar rosss kaynanam bize mal birakmiyo sürekli para harciyo. torununa bakmak yerine yurtdışından selfi atiyo hep gezilerde falan diye

ben bu oglandan sonra çocuğa cesaret edebilir miyim bilmiyorum anca bi kaza kurşunu falan denk gelecekte

Ahahahhaha
Bende büyük konuşmayayım ama torun bakmam sanirm
Gezilerde mi olurum yoksa akros bni gömer mi orası da kestirmiorm Allah sönümü hayreylesin bnm

Domdom kursunu lazım sana ikinci çocuk için ;D

Ahahahhaha
Bende büyük konuşmayayım ama torun bakmam sanirm
Gezilerde mi olurum yoksa akros bni gömer mi orası da kestirmiorm Allah sönümü hayreylesin bnm

Domdom kursunu lazım sana ikinci çocuk için ;D

sen akrosu bosver bende sinirimi geren yayi atiyim. gel biz senle bahamalara yerlesek herkeslerden uzak aç kalirsak senle bahamalarda tarhana işine gireriz

çok paramiz olursa da sürekli dünyayı gezeriz

okyanus manzaralı evimizin havuzunda kokteyl iceriz tavla oynarız kk da takılırız sana isildakli bastun bilem alırım ben

Canım cookk geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ya, herşey olabilirmiş o an Allah korumuş yine şükür, çocuklar çok hareketli oluyorlar yaa,özellikle yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla kuzum anlık başını başka tarafa çevirsen hemen yapacaklarını yapıyorlar valla,senin ayağın iyi mi şimdi çok mu kesilmiss

Hahahaha evet erkekler genelde daha mantıksal çözüm bulabiliyorlar bazen bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir hesbai
Ahaha çok doğru dedin bak
Ayy çok geçmiş olsun, acayip korkarım ben düdüklüden
Saol efo artık bende korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Ben de düdüklüden çok korkarım. Allah beterinden korusun
Amin hizuranim saol valla aynen,beterinden korusun rabbim
Çok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakan varmış
Saol limonsuzum aynen eşime dedim bende çocuk sevindirelim diye ya,şükür bişey yok iste

sağol canım Allah razı olsun
iyiyim canim damarlara denk geldi heralde kesikler kötü değil de evi baya kana buladim

cidden çocuk çok büyük sorumluluk ya. kimseye emanet edemiyorum bu yüzden. nolur nolmaz. ben bile gözümün önünde bunlari yaşıyorum. bi an dalgınlıkla neler olur düşünemiyorum

Ahhahahah cicimiz de gelsin hepberaber yerlesek yaa canima tak etti artik ya al götür beni buralardan ya da oldir koy mezara samdanm Ahhahahahaha

Ahhahahah cicimiz de gelsin hepberaber yerlesek yaa canima tak etti artik ya al götür beni buralardan ya da oldir koy mezara samdanm
Ahhahahahaha

kız cici arada ziyarete gelir. geyşasini birakir mi he ama nasılsa adam eve gelmiyo hep işte diye canına tak ederse bağrına taş basıp gelebilir

sen her bişey dediğinde aklıma bi şarkı sözü geliyo ama benim

Hahahahaha adam yokki biz nereye cici oraya
Görüntülü konuşurlar

Allah semi yaaaa ne güzel şarkılar geliyor aklına senin oyleeee

Gidelimmmm kalk kız gitmeyen nossssun

Hahahahaha adam yokki biz nereye cici oraya
Görüntülü konuşurlar

Allah semi yaaaa ne güzel şarkılar geliyor aklına senin oyleeee

Gidelimmmm kalk kız gitmeyen nossssun

gitmeyenin takma disleri tuvalete düşsün tukururken (bu kadar da iğrenç bi insanim)

tamam o zaman ciciyi kaciririz zorla götürürüz olmazsa

Bahamalara ben de gelmek istiyem. Dördümüz okey oynarız hem

olur valla ama pattis falan getirmek yok tropikal takilcaz orda hizuran
Okey takımı da alak giderken orda yoktur

Yaslandiktan sonra gitmiyor muyduk zaten. Pattis evlenmiş olur. Okey takımı bende

doğru diyosun kuzu
ben de isildakli bastunlari alacam.
bide hayalim aysel gürel gibi saçlarımı boyatmak boyatmasak bile renkli peruklar alalim olmaz mi

Yaaaa senin içinden nasıl bir canavar çıkıyor yaaaa o minnos ağzın neler diyor senin öyle hahahahahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…