- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.461
Tabi canım eziyeti sen çek meyvesini el kızı yesinben şimdi anlıyorum kaynanalar niye böyle kafayi kırıyosen anaya cektir cektir karına gül gibi bak. resmen travma
Ayyy allah Sabırlar versn bize cidden seninki daha hareketli kız iki dakika oturtmuyir seniay gülüyorum ross ama sinirdenyağ çozle nasıl oynamislar ona kadar silah yapacak bisey kalmamis mi yaaa
benimki şimdi bi paket susami yere döktü. pilavın suyunu koyarken kuru borulce kapakli kutudaydi nasil actiysa onu acmis saçmis...
ben artık bisey demiyorumoğlan çocuğundan soğuttu beni bu sıpa
var ya herşey olabilirdi orda Allah'tan sadece burnu kızarmış Allah korumuş resmen. Allah sabır versin bütün annelere
Ayyy allah Sabırlar versn bize cidden seninki daha hareketli kız iki dakika oturtmuyir seni
Erkek kardeşin falan var mi hani erkek sayıya derler ya
Ahhahajaaj anladm senden harika bir kaynana olacak
Tabi canım eziyeti sen çek meyvesini el kızı yesin
Ahahahhahaiki tane erkek kardeşim var büyüğü acayip hareketliydişimdi tam ağır abi
benim gelin bdv ye çok konu açar rossskaynanam bize mal birakmiyo sürekli para harciyo. torununa bakmak yerine yurtdışından selfi atiyo hep gezilerde falan diye
ben bu oglandan sonra çocuğa cesaret edebilir miyim bilmiyorumanca bi kaza kurşunu falan denk gelecekte
Ahahahhaha
Bende büyük konuşmayayım ama torun bakmam sanirm
Gezilerde mi olurum yoksa akros bni gömer mi orası da kestirmiorm Allah sönümü hayreylesin bnm
Domdom kursunu lazım sana ikinci çocuk için ;D
Canım cookk geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ya, herşey olabilirmiş o an Allah korumuş yine şükür, çocuklar çok hareketli oluyorlar yaa,özellikle yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla kuzum anlık başını başka tarafa çevirsen hemen yapacaklarını yapıyorlar valla,senin ayağın iyi mi şimdi çok mu kesilmissbu arada kızlar benim oğlan balkonda ayakkabılık vardı üç katli bir buçuk metre falan yüksekliği.
sen onun kapakları aç üzerine çıkmaya çalışdevirmiş üzerine ayakkabılıgi altinda kalmış. ayakkabılıgin üstünde kultablasi saksilar falan vardi.
Allah'ım aklım çıktı onu dolabin altindan alip kucagima alana kadar
sonra agzinin üstünden cam parçası aldim Allah'tan kesmemis. bir de baktim burnun bi tarafi kizarmis hafif şişmiş. kırıldı sandim. önce korkuyla bi agladi bi iki dk geçti sanki bisey olmamis gibi kuduruyobu çocuk benim ömrümü kisaltiyo ya. kalpten gidecm yemin ederim. ya bir dk yalnız birakmiyorum. mutfakta ocagin altını kisana kadar halletmis. resmen kanım çekildi.
sonra bi baktim yerler kan bı ayağımin üstüne basamiyorum. ayaklarimi cam kesmis. tabi ben anlayana kadar çocuktan geliyo sandım aklım çıktı.
işte cicuk bu bi dk da yapar yapacağını dedikleri benim sipam oluyo
Ahaha çok doğru dedin bakHahahaha evet erkekler genelde daha mantıksal çözüm bulabiliyorlar bazen bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir hesbai
Saol efo artık bende korkuyorumAyy çok geçmiş olsun, acayip korkarım ben düdüklüden
Amin hizuranim saol valla aynen,beterinden korusun rabbimGeçmiş olsun canım. Ben de düdüklüden çok korkarım.Allah beterinden korusun
Saol limonsuzum aynen eşime dedim bende çocuk sevindirelim diye ya,şükür bişey yok isteÇok geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakan varmış
Canım cookk geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ya, herşey olabilirmiş o an Allah korumuş yine şükür, çocuklar çok hareketli oluyorlar yaa,özellikle yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla kuzum anlık başını başka tarafa çevirsen hemen yapacaklarını yapıyorlar valla,senin ayağın iyi mi şimdi çok mu kesilmiss
Ahhahahahahasen akrosu bosver bende sinirimi geren yayi atiyim. gel biz senle bahamalara yerlesekherkeslerden uzak aç kalirsak senle bahamalarda tarhana işine gireriz
çok paramiz olursa da sürekli dünyayı gezeriz
okyanus manzaralı evimizin havuzunda kokteyl iceriz tavla oynarızkk da takılırız sana isildakli bastun bilem alırım ben
Ahhahahah cicimiz de gelsin hepberaber yerlesek yaa canima tak etti artik ya al götür beni buralardan ya da oldir koy mezara samdanm
Ahhahahahaha
Hahahahaha adam yokki biz nereye cici orayakız cici arada ziyarete gelir. geyşasini birakir mihe ama nasılsa adam eve gelmiyo hep işte diye canına tak ederse bağrına taş basıp gelebilir
sen her bişey dediğinde aklıma bi şarkı sözü geliyo ama benim
Hahahahaha adam yokki biz nereye cici oraya
Görüntülü konuşurlar
Allah semi yaaaa ne güzel şarkılar geliyor aklına senin oyleeee
Gidelimmmm kalk kızgitmeyen nossssun
Bahamalara ben de gelmek istiyem. Dördümüz okey oynarız hem
Yaslandiktan sonra gitmiyor muyduk zaten. Pattis evlenmiş olur.olur valla ama pattis falan getirmek yoktropikal takilcaz orda hizuran
Okey takımı da alak giderken orda yoktur
Yaslandiktan sonra gitmiyor muyduk zaten. Pattis evlenmiş olur.Okey takımı bende
Ben 101/oynarm ama diğeri sarmiyorYaslandiktan sonra gitmiyor muyduk zaten. Pattis evlenmiş olur.Okey takımı bende
Yaaaa senin içinden nasıl bir canavar çıkıyor yaaaa o minnos ağzın neler diyor senin öylegitmeyenin takma disleri tuvalete düşsün tukururken(bu kadar da iğrenç bi insanim)
tamam o zaman ciciyi kaciririz zorla götürürüz olmazsa
olur valla ama pattis falan getirmek yoktropikal takilcaz orda hizuran
Okey takımı da alak giderken orda yoktur
Bana uyar peruk olmasa da boyatirim rengarenk bastonmla takim yaparm saçlarımı hahahahahahahdoğru diyosun kuzu
ben de isildakli bastunlari alacam.
bide hayalim aysel gürel gibi saçlarımı boyatmakboyatmasak bile renkli peruklar alalim olmaz mi
Ooo bebegimsinBen 101/oynarm ama diğeri sarmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?