- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #86.561
İçimden geçenleri yazmışsın,ben de ufak çaplı bir şok yaşadım, su süreç herkesi değiştiriyor mu neBu aralar seni degisik gpruyorum limonsuzummm hiii
Kizlar sana ozelden taktik verdiler galibaa himmm
Ben su sarmalarimi sarmaya gidiyore ele tlf alinca hc bisey yapmadan su gbi geciyo zaman yaa
Neymiş o çılgın fantaziler bakem,itiraf etmek ister misinMerak etmişsin mirandam ne olacak
Ben çok severdim şarap ve birayı. Alkolik değilim yanlış anlaşılmasın özel günlerde iştebide bazen öyle içip çılgın fantaziler yapardık o zaman tabi geyşamın benden kaçmadığı zamanlar adama dedim bebek yapmadan önce son bir kez vuralım meyin dibine. O aralar sofuya bağladı kocam istemedi (son 1 yıldır ağzına sürmedi bana da sürdürmedi) bundan sonra da emzirme süreci 2 sene desem ortaya şu görüntü çıkıyor
Fişne suyu ♥ Ben
Ben eşarbı bağlamadan takıyorum,üstüne eşarbı bağlayınca iyice tutuyor sabit kalıyor kış dilosumBen bu maske yüzünden yolda yürüyemiyorumkafamı yere egince maske değişik bişeye yol alıyor kaldırımı göremiyorum boğünnn ayağımı attım pattt diye düşüyordumm
Oyy ateş üstünde ki sac da olan bambaşka lezzetli bişey olur zaten ah imkan olsa da öyle yapsakErkek kardeşimde elektrikli sac var annemle birlikte her hafta yapıyorlar, en güzeli ateşte saçın üstünde yapmak hatta kozun üstünde çok güzel oluyor
Sana gerçekten mi, bugün itiraf vardıcici niye ban yedi ya
Yok kız hiçkimse taktik vermediBu aralar seni degisik gpruyorum limonsuzummm hiii
Kizlar sana ozelden taktik verdiler galibaa himmm
Ben su sarmalarimi sarmaya gidiyore ele tlf alinca hc bisey yapmadan su gbi geciyo zaman yaa
Nasıl yacici niye ban yedi ya
Aklıma gelmişti samdanım hani dün mesele oldu ya ondan sonra cici kazen e güzel bişey yazmıştı. Bundan gider mi acaba diye düşünmüştümcici niye ban yedi ya
Yok ay sanmam o an verirdi herhalde cici çok güzel yazdı hem verilecek bir şey yoktu ki . Cicim benimAklıma gelmişti samdanım hani dün mesele oldu ya ondan sonra cici kazen e güzel bişey yazmıştı. Bundan gider mi acaba diye düşünmüştüm
Bir yerde bir üyeyle kapışacak biri dedegil ki canına yandigim
Bilemedim ki GülnihalimYok ay sanmam o an verirdi herhalde cici çok güzel yazdı hem verilecek bir şey yoktu ki . Cicim benim
öyleyse de çok üzücü teletabimBilemedim ki Gülnihalim
Öyle tabii Gülnihalim cicinin hep üslubu düzgün kii. Bide topikten başka bi yere bişey yazmamış hiiçöyleyse de çok üzücü teletabim
Üyeliğini filan iptal ettirecek hali de yok zatenBir yerde bir üyeyle kapışacak biri dedegil ki canına yandigim
Dün hemşire ile polis eşleri kapıştı demişti oraya bir şey mi yazdı acabaÖyle tabii Gülnihalim cicinin hep üslubu düzgün kii. Bide topikten başka bi yere bişey yazmamış hiiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?