Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aralar seni degisik gpruyorum limonsuzummm hiii

Kizlar sana ozelden taktik verdiler galibaa himmm

Ben su sarmalarimi sarmaya gidiyore ele tlf alinca hc bisey yapmadan su gbi geciyo zaman yaa
İçimden geçenleri yazmışsın,ben de ufak çaplı bir şok yaşadım, su süreç herkesi değiştiriyor mu ne

Neymiş o çılgın fantaziler bakem,itiraf etmek ister misin

Ben bu maske yüzünden yolda yürüyemiyorumkafamı yere egince maske değişik bişeye yol alıyor kaldırımı göremiyorum boğünnn ayağımı attım pattt diye düşüyordumm
Ben eşarbı bağlamadan takıyorum,üstüne eşarbı bağlayınca iyice tutuyor sabit kalıyor kış dilosum
Erkek kardeşimde elektrikli sac var annemle birlikte her hafta yapıyorlar, en güzeli ateşte saçın üstünde yapmak hatta kozun üstünde çok güzel oluyor
Oyy ateş üstünde ki sac da olan bambaşka lezzetli bişey olur zaten ah imkan olsa da öyle yapsak bizimki de elektrikli sac

Aklıma gelmişti samdanım hani dün mesele oldu ya ondan sonra cici kazen e güzel bişey yazmıştı. Bundan gider mi acaba diye düşünmüştüm
Yok ay sanmam o an verirdi herhalde cici çok güzel yazdı hem verilecek bir şey yoktu ki . Cicim benim

Bir yerde bir üyeyle kapışacak biri dedegil ki canına yandigim
Üyeliğini filan iptal ettirecek hali de yok zaten noldu ki bi anda?
Kazen brunello Cicinelli neden ban yedi aceba? şaşırdık bı anda gidince de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…