Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı şeyi düşünüyorum sorun yaşanan üyelerden biri bence bu .

Sorun yaşanan üyeler Bonus Amecey ve benim zebra başka işimiz gücümüz mü yok prodüksiyon yapıp burayla uğraşacağız? Ayıp yani kimi kime hedef gösteriyorsun? Özellikle de yazdık yani benlik birşey yok diye. Yöneticiler söyler elbet bu arkadaşın kim olduğunu kim olmadığını.

Hiçbir şey anlamadım. Yönetim bu kişiye neden git mesaj yaz desin ki....Özellikle de onları etiketlemis bak yazdım görün diye...
Ben Kazen kardeşimin ve Mune' nin herhangi bir art niyetle buraya gelip bu gruptaki bazı üyelere hadlerini bildirdiklerini düşünmedim.
Onlar görevlerini yaptılar. Çünkü bu matmazel hanım şikayet etti ve şikayet ettiği fotoğraf hassasiyet taşıyordu .
Biz onun ne anlama geldiğini biliyoruz sayın matmatass ama sen bunu anlayamazsın tıpkı Hallac ı Mansur' un " Enel Hak" dediği için asılması gibi. Çünkü Enel Hak ben Allah'ım demek. Kelimelerin içindeki hakikati göremeyenler onu dinsizlikle suçlayıp öldürdüler. Yüreğinde birazcık iyilik olsaydı bu kadar yakından tanıdığım dediğin bu insanların kötü niyetli olmadıklarını da bilirdin.
Siz sayın matmatass bir açık aramak için bu sayfaya gelmiş bulana kadar da azimle o vaktinizi harcamişsiniz. Ama var ya tebrik ederim sizi ne yapıp edip burayı talan ettiniz. Bu konuda sizden ders almak isterim.
Ben bir adım daha ileriye gideceğim olaylardan bir gün önce bir hanım gelmişti buraya bir resimden bahsetti bu bir komplo olabilir mi...biz ona kötü davranacaktik bunu çok iyi kestirmiş olabilirsin çünkü erkek üye gibi davrandı . O üye şikayet edecek arkasından hooop sen sahneye çıkıp geri kalanı biliyorsun zaten....
Gerçeklerin uzun zaman alsa da ortaya çıkma gibi kötü bir huyu var kuzum...ne yapıp edip senin gerçek kimliğini bulacağım. Sonra ne mi yapacağım hiiiiiç . Emeklilikte roman yazmayı düşünüyorum bana kötü huylu karakter lazım.

Sabriniza hayran kaldım.
@Matmatass

Toşya yanlış anladın canım ya siz aklımdan bile geçmediniz ... ben su erkek üye gibi anlaşılan bazen geldiğinde sevilmeyen kişileri kastetmiştim yanlış anlamışsın üzüldüm.

Gulum seni isaret etmiyor zaten bizler sizi taniyoruz ne sen ne amecey ne bonus boyle biseyle ugarasacak bi inssn degil
Zaten atiyorum siz yapsaniz bide gelip isim vererek kendinizj mi ele vereceksiniz youlost size demek istememistir sonucta teee en bastan olan seyleri bile biliyo bu kisi

Beni tanımışsın çayım çok sevindim inan aklımdan bile geçmemişlerdi ...

Yok canim onlari isaret etmedigini onlarin da boyle bisey yapmayacagini cicinin de yaslilar icin vahsi hayvan demedgni cok cok iyi biliyorummm
Ya ben bonusu ameceyi toşyayı çok seviyorum belki kendileri inanmaz ama seviyorum yani kalbi olarak daha bugun amecey aklımdan geçmişti yani ... ama onların bunu yapmış olabileceği asla ama asla aklımdan geçmedi... zaten ikimizde aynı şeyi yazmışız üzüldüm ya böyle anlamasına ama boşver napalım

Ya o gelen zat i muhterem de isimlerini andi diye uzuldu benim tatli alicjam yoksa o da seni bilir suan ortalik karmakarisik noldu boyle yaa dallas a donduk

Bu matmatas denen kişi 1 senelik bir üye . Daha da eski den biri olmalı . Bi plan dogrultusunda mı davrandı bilmiyorum ama ben bile arada gelip takilmama rağmen herşeyden haberdar değilim herşeyi bilmesi takip etmesi ince ayrıntıya kadar ilginç

Yeni uye yaziyo cnm 1 senelk oldgnu nerden gorebildn eminmisin zaten asagi yuksri 1 senelik olayi biliyor

Ya o gelen zat i muhterem de isimlerini andi diye uzuldu benim tatli alicjam yoksa o da seni bilir suan ortalik karmakarisik noldu boyle yaa dallas a donduk
Bilmiyorum ya üzgünüm çayım cici de gelmedi .. kızlar zaten birbiriyle görüşüyor biz burda sadece didiniyoruz ... neyse bişey diyemiyorum keşke cici bi ara bulup yazsaydı bize...

8 Mart 2020 de üye olmuş

Bilmiyorum ya üzgünüm çayım cici de gelmedi .. kızlar zaten birbiriyle görüşüyor biz burda sadece didiniyoruz ... neyse bişey diyemiyorum keşke cici bi ara bulup yazsaydı bize...
Yazacaktir acele etmiyordur uzunca bi yazi bekliyorum ondan ama iyidir insallah sagligi baska bisey olmasin da bende uyumadm gelir diye ama

Biz bu haldeysek ciciyi dusunemiyorum yaa cok uzulmustur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…