- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #86.921
Yönetimle konuşuyor olabilirBenim msjimi da begenmis ama cevap yok
Blmiyorum uykm var yatamuyorum cici gelirse diyeYönetimle konuşuyor olabilir
Normal değil bakalım çözülür yakındEvet ya bu kadar herseyi nasil bilebiiliyor
Bende aynı şeyi düşünüyorum sorun yaşanan üyelerden biri bence bu .
Toşya yanlış anladın canım ya siz aklımdan bile geçmediniz ... ben su erkek üye gibi anlaşılan bazen geldiğinde sevilmeyen kişileri kastetmiştim yanlış anlamışsın üzüldüm.Sorun yaşanan üyeler Bonus Amecey ve benim zebra başka işimiz gücümüz mü yok prodüksiyon yapıp burayla uğraşacağız? Ayıp yani kimi kime hedef gösteriyorsun? Özellikle de yazdık yani benlik birşey yok diye. Yöneticiler söyler elbet bu arkadaşın kim olduğunu kim olmadığını.
Gulum seni isaret etmiyor zaten bizler sizi taniyoruz ne sen ne amecey ne bonus boyle biseyle ugarasacak bi inssn degilSorun yaşanan üyeler Bonus Amecey ve benim zebra başka işimiz gücümüz mü yok prodüksiyon yapıp burayla uğraşacağız? Ayıp yani kimi kime hedef gösteriyorsun? Özellikle de yazdık yani benlik birşey yok diye. Yöneticiler söyler elbet bu arkadaşın kim olduğunu kim olmadığını.
Beni tanımışsın çayım çok sevindim inan aklımdan bile geçmemişlerdi ...Gulum seni isaret etmiyor zaten bizler sizi taniyoruz ne sen ne amecey ne bonus boyle biseyle ugarasacak bi inssn degil
Zaten atiyorum siz yapsaniz bide gelip isim vererek kendinizj mi ele vereceksiniz youlost size demek istememistir sonucta teee en bastan olan seyleri bile biliyo bu kisi
Yok canim onlari isaret etmedigini onlarin da boyle bisey yapmayacagini cicinin de yaslilar icin vahsi hayvan demedgni cok cok iyi biliyorummmBeni tanımışsın çayım çok sevindim inan aklımdan bile geçmemişlerdi ...
Ya ben bonusu ameceyi toşyayı çok seviyorum belki kendileri inanmaz ama seviyorum yani kalbi olarak daha bugun amecey aklımdan geçmişti yani ... ama onların bunu yapmış olabileceği asla ama asla aklımdan geçmedi... zaten ikimizde aynı şeyi yazmışız üzüldüm ya böyle anlamasına ama boşver napalımYok canim onlari isaret etmedigini onlarin da boyle bisey yapmayacagini cicinin de yaslilar icin vahsi hayvan demedgni cok cok iyi biliyorummm
Ne insanlar var ya... sakın yere düşme hep ayakta kal...hayat bunu öğretiyor...Kafayi yicem yaa valla bi forum sitesine uye olup girgir samata icin vs kafa dagitmaya sonra bi gun boyle seyler olacagni tahmn etmezdim
Abla gercekten yaz bunu yaElhan
Ya o gelen zat i muhterem de isimlerini andi diye uzuldu benim tatli alicjam yoksa o da seni bilir suan ortalik karmakarisik noldu boyle yaa dallas a dondukYa ben bonusu ameceyi toşyayı çok seviyorum belki kendileri inanmaz ama seviyorum yani kalbi olarak daha bugun amecey aklımdan geçmişti yani ... ama onların bunu yapmış olabileceği asla ama asla aklımdan geçmedi... zaten ikimizde aynı şeyi yazmışız üzüldüm ya böyle anlamasına ama boşver napalım
Yeni uye yaziyo cnm 1 senelk oldgnu nerden gorebildn eminmisin zaten asagi yuksri 1 senelik olayi biliyorBu matmatas denen kişi 1 senelik bir üye . Daha da eski den biri olmalı . Bi plan dogrultusunda mı davrandı bilmiyorum ama ben bile arada gelip takilmama rağmen herşeyden haberdar değilim herşeyi bilmesi takip etmesi ince ayrıntıya kadar ilginç
Bilmiyorum ya üzgünüm çayım cici de gelmedi .. kızlar zaten birbiriyle görüşüyor biz burda sadece didiniyoruz ...Ya o gelen zat i muhterem de isimlerini andi diye uzuldu benim tatli alicjam yoksa o da seni bilir suan ortalik karmakarisik noldu boyle yaa dallas a donduk
8 Mart 2020 de üye olmuşBu matmatas denen kişi 1 senelik bir üye . Daha da eski den biri olmalı . Bi plan dogrultusunda mı davrandı bilmiyorum ama ben bile arada gelip takilmama rağmen herşeyden haberdar değilim herşeyi bilmesi takip etmesi ince ayrıntıya kadar ilginç
Kazen ya da mune bilgilendirmesinde yazmıştı,Yeni uye yaziyo cnm 1 senelk oldgnu nerden gorebildn eminmisin zaten asagi yuksri 1 senelik olayi biliyor
Yazacaktir acele etmiyordur uzunca bi yazi bekliyorum ondan ama iyidir insallah sagligi baska bisey olmasin da bende uyumadm gelir diye amaBilmiyorum ya üzgünüm çayım cici de gelmedi .. kızlar zaten birbiriyle görüşüyor biz burda sadece didiniyoruz ...neyse bişey diyemiyorum keşke cici bi ara bulup yazsaydı bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?