Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa yerim onu
Seninki de mi folik asit çocuğu

O zaman etiketleri takip et miniğim, takıl bize hayatını yaşa
Senin öğle yemeği yediğin saatte benim kahvaltı yapmam yalnız
Düzenli hayatı özledim ya okullar açılsın en iyisi

ahahah aynen geç kalkıyosan demek kii ben işe gidip geliyorum napalım

Adet kabini ne şamdanım ilk defa duyuyorum.
Sorma ya benim kız kardeşim de gebelik dönemi boyunca kullandı iki çocuk da zıpır
Ben 2 3 ay önceden başladım kullanmaya ne çıkacak bilmiyorum artık.
Aman sağlıklı olsun da zıpırlığı çekecez artık

Yaaa yerim onu
Seninki de mi folik asit çocuğu
Kesinlikle hamile kalmadan bir ay önce kullanmaya başladım. Doktor 4 ata kadar kullandirdi bir de kan hapı verdi içinde multivitaminle beraber velet anne karnından beri firlama evde oturamazdim. Apartmana yaklaştım mi içimde tortop olurdu. İlle gez kadın

hele lisede erkeklerden gizli ped alışverişi bana oldum olası saçma gelirdi ve ped istediklerinde pat die çıkarırdım kızlar çıldırırdı. onlar öle yaptıkça erkekler daha çok dalga geçerdi haberleri yok. neyi neyden gizliyoruz

Bende planladığım tarihten 2 3 ay önce kullanmaya başlamış oldum işte.
Bakalım benden ne çıkacak
Ayy uğraşamam da onun zıpırlıklarıynan.
Vaz mı geçsem yol yakınken

Kadınlar cinayetleri en çok regl dönemi işlermiş düşün
Ben sinirimden anlıyorum geleceğini

Bende planladığım tarihten 2 3 ay önce kullanmaya başlamış oldum işte.
Bakalım benden ne çıkacak
Ayy uğraşamam da onun zıpırlıklarıynan.
Vaz mı geçsem yol yakınken
Yok kız konuşmayı öğrenince çok tatlı oluyor benimkinin muhabbeti muazzam. Dün canı banyo yapmak istemiş. Bu oyuncaklarını da alır banyoya girer. Geldi yanıma anne ben çok iğrenç oldum diyor babası şaşırdı ne öğrenci oglum? Anlasana dedim çocuğun banyosu gelmiş

yine aynı gün marketten dönüyoruz. Yol üstünde cami var. Onun da kaldırım üstünde kütüphanesi. Dedeler orada oturup sohbet eder falan. Bizim çocuk çok girişken hep buraya girip amcalarla konuşup şeker alıp gelir. Bayram yakında geçti ya bayramınız kutlu olsun deyip şeker almayı öğrendi bu. Kütüphanenin içine baktı inceledi kesin bir dede vardır diye. Adamı gördü. Bayramınız kutlu olsun diyor. Adam şok tam anlamadı. Sevdi de keratayı. Ben de utanarak şeker istiyor amca bayramını kutluyor dedim adam şeker verdi bulup. Velet elindeki şekere bakıp bir tane mi var diyor amca da başka kalmadı dedi gülmekten yıkıldık. Yürü len zorla şekeri aldın diye götürdüm keratayı burcu da balık oysa. Giriskenligi beni şaşırtıyor

Kadınlar cinayetleri en çok regl dönemi işlermiş düşün
Ben sinirimden anlıyorum geleceğini
Evet bu dediğim ülkelerde cinayetlere regl indirimi de var
Bende bugüne kadar ki tüm banlarımı regl ken yedim

yok özel sektör beybim
Çok zor Allah yardımcın olsun minik farem.
Eşim de 2 sene özel sektörde çalıştı. Turizm sektöründe müdür yardımcısıydı.
Hiç güzel günler değildi ama bedava tatillerle baya ekmeğini yedik bi o güzeldi

Yaaaa çok güldüm yerim onu
Maşallah ya ne akıllı çocuk. İnşallah benim çocuğum da böyle olur.
Erkek miydi hizuşum?

Ben çok fenayım tatlışım.
Adetim felaket. Sular kesik. Evde tekim. Annem gelecek ama akşama gelecek. Kocam gece yarısı gelecek. Su ne zaman gelir Allah bilir.
Bilmiyorum bugün mutsuz günümdeyim
Ayyy susuz hayat dusunemiyorumm gecmis olsun tez zamanda gelir.

Yaaaa çok güldüm yerim onu
Maşallah ya ne akıllı çocuk. İnşallah benim çocuğum da böyle olur.
Erkek miydi hizuşum?
Erkek canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir şeyi gözüne kestirdi mi gidip ver demez. Mesela babası soda almış gelmiş. Yanına yaklaşır. Bu ne diye sorar. Babası anlatir. Oğlan da eliyle çenesini kasiyip hmm ilginç der. Sonra dönüp çok güzel mi, diye sorar. Bu alttan alta bana ver demek
Memleketteyiz. Parkta oturuyoruz akşam yemeğini piknik şeklinde yiyelim dedik. Neyse parkta parayla çalışan arabalar var. Daha önce bokunu çıkardığı için önceden uyardım. Yanımda da bozukluk yok. Çantamı almadım bütün para var. Oğlan anne paran var mı diyor. Yok oğlum param dedim. Bu hmm deyip anneme dayıma kardeşlerime sordu paran var mı diye. Dayıma sürekli sordu. Börek verdi, ayran verdi, çatal verdi falan. Kerataya bak dedim para ver demiyor da dolaylı olarak istiyor. Ha parayı alamadı o ayrı dayıma da uyuz oldum insan bir lira çıkarıp vermez mi çocuğa. Bir de o kadar şiirinlik etti. Neyse arkasında dağ gibi anası var onun

Yapma böyle şeyler. Analık hakkımı helal etmem. Hepinizin üzerinde hakkım var. Kertenkele sütümü helal etmem.
Vaz mı geçtin gitmekten yoksa hala ısrarcı mısın bileyim
Ahahha yok ya sizi bırakamadım cok özledim

Aynen öyle miniğim ya. Allahın yarattığı denge. Neden gizli kapaklı utanılacak iş gibi davranırlar bende anlamam.
1 ped için poşete para vermeyeceğimden marketten elimde ped ile eve gittiğim çok oluyor. Bakkal amcaya da pedi deli bağlar gibi sardığı için gitmiyorum.
Kadınlar kadın olmaktan utanmasa gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

Yardımsever minik oy yerim onu.
Dayının eli sıkıymış
Parkta çalışan ablalar ne için çalışıyor hizuşum?

K Kendinisevenbirii kuzum transfer ertelendi demek olsun geç olsun güç olmasın. Yükselen değerin neden yükselmiş söylediler mi?.
Ha Eylül ha Ekim farketmez zaten ne kaldı şunun şurasında. Ekimde transfer olursa kasımda mı gebelik kesinleşecek yoksa ekimde gebelik başlıyor mu direkt

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…