- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.381
Yaaa yerim onuBen de adetlendim. 2. Gün çok ağır geçer benim. Sipayla hadi parka gidelim dedim. Karın ağrısı yoktu. Ortalığı toparlarken bıçak gibi bir ağrı. Uzandım. Annee noldu diyor sipacim. Karnım ağrıyor dedim. Geçmiş olsun dedi. Sonra yanıma uzandı ahh ahh benim de karnım ağrıyor demez mi
Neyse sanci geçti kalktım. Anne senin karnın çok güzel mi diyor(iyileşti mi demek istiyor) hadi çıkalım dedim.. Ahh karnım ağrıyor diye geri yattı pis numaraci hep rol çalıyor benden
O zaman etiketleri takip et miniğim, takıl bize hayatını yaşa
Senin öğle yemeği yediğin saatte benim kahvaltı yapmam yalnız
Düzenli hayatı özledim ya okullar açılsın en iyisi
Adet kabini ne şamdanım ilk defa duyuyorum.hep gidiyorum kesin biseyim eksik diye ama yok cicihep full hatta doğumdan sonra demir hapi bile kullanmadim yani sen düşün d vitaminime de baktirdim o da normal.
ben çocuktan yoruluyorum sanırım :) masallahi var. demin mutfaktayim lavabonun içine sari bez firlatiyo bardak firlatiyo kitap firlatiyo...
babası oynatti ben de evin işini yaptim o kadar işe yorulmadim da başımda vingir vingir aglayinca bütün canım kanim enerjim çekiliyo
şu adet kabini bi araştır benceaşırı olanlar memnundu diye hatırlıyorum en azından tasti mi cikti mi derdin olmz cicim ya.
Allah kolaylık versin vallahi zor bu adet işleri.
folikasitin yan etki yaptığı güzel sarışın
olmazsa bırak hiç bisey olmaz. ben hamilelikten sonra başladımşimdi icmese miydim diyorum bebem tam bir fırlama
KesinlikleYaaa yerim onu
Seninki de mi folik asit çocuğu
Desene bütün kertenkeleler kana bulanma dönemine girdik, kan gövdeyi götürüyor
Şu reglin kendisi zor, ruh hali daha zor.
Bari sıcaklarda olmasaydık.
Bak İtalya regl günlerinde kadınlara iş izni veren sisteme geçiş yapmış. Baya ülke bunu yapıyor. Bide bizim olduğumuz noktaya bak hele hele...
Bakkal amcanın pedi bir çelik kasaya koymadığı kalıyor sar Allah sar. 3 kat gazeteye sarıp onu da siyah poşete koymaya çalışıyor.
Neyi gizleyip neyden utanıyoruz ben anlamıyorum.
Gerçekten çok gerideyiz toparlanacak gibi de değiliz
Heya tatillerimde 12 den önce uyanıyorsam çok üzülüyorum. 9 ay 6 da kalkıncaahahahaynen geç kalkıyosan demek kii ben işe gidip geliyorum napalım
Bende planladığım tarihten 2 3 ay önce kullanmaya başlamış oldum işte.Kesinliklehamile kalmadan bir ay önce kullanmaya başladım. Doktor 4 ata kadar kullandirdi bir de kan hapı verdi içinde multivitaminle beraber velet anne karnından beri firlama evde oturamazdim. Apartmana yaklaştım mi içimde tortop olurdu. İlle gez kadın
Kadınlar cinayetleri en çok regl dönemi işlermiş düşünDesene bütün kertenkeleler kana bulanma dönemine girdik, kan gövdeyi götürüyor
Şu reglin kendisi zor, ruh hali daha zor.
Bari sıcaklarda olmasaydık.
Bak İtalya regl günlerinde kadınlara iş izni veren sisteme geçiş yapmış. Baya ülke bunu yapıyor. Bide bizim olduğumuz noktaya bak hele hele...
Bakkal amcanın pedi bir çelik kasaya koymadığı kalıyor sar Allah sar. 3 kat gazeteye sarıp onu da siyah poşete koymaya çalışıyor.
Neyi gizleyip neyden utanıyoruz ben anlamıyorum.
Gerçekten çok gerideyiz toparlanacak gibi de değiliz
Heya tatillerimde 12 den önce uyanıyorsam çok üzülüyorum. 9 ay 6 da kalkınca
Memur muydun sen kuzum
Yok kız konuşmayı öğrenince çok tatlı oluyorBende planladığım tarihten 2 3 ay önce kullanmaya başlamış oldum işte.
Bakalım benden ne çıkacak
Ayy uğraşamam da onun zıpırlıklarıynan.
Vaz mı geçsem yol yakınken
Evet bu dediğim ülkelerde cinayetlere regl indirimi de varKadınlar cinayetleri en çok regl dönemi işlermiş düşün
Ben sinirimden anlıyorum geleceğini
Çok zor Allah yardımcın olsun minik farem.yok özel sektör beybim
Yaaaa çok güldüm yerim onuYok kız konuşmayı öğrenince çok tatlı oluyorbenimkinin muhabbeti muazzam. Dün canı banyo yapmak istemiş. Bu oyuncaklarını da alır banyoya girer. Geldi yanıma anne ben çok iğrenç oldum diyor babası şaşırdı ne öğrenci oglum? Anlasana dedim çocuğun banyosu gelmiş
yine aynı gün marketten dönüyoruz. Yol üstünde cami var. Onun da kaldırım üstünde kütüphanesi. Dedeler orada oturup sohbet eder falan. Bizim çocuk çok girişken hep buraya girip amcalarla konuşup şeker alıp gelir. Bayram yakında geçti ya bayramınız kutlu olsun deyip şeker almayı öğrendi bu. Kütüphanenin içine baktı inceledi kesin bir dede vardır diye. Adamı gördü. Bayramınız kutlu olsun diyor. Adam şok tam anlamadı. Sevdi de keratayı. Ben de utanarak şeker istiyor amca bayramını kutluyor dedimadam şeker verdi bulup. Velet elindeki şekere bakıp bir tane mi var diyor amca da başka kalmadı dedi gülmekten yıkıldık. Yürü len zorla şekeri aldın diye götürdüm keratayı burcu da balık oysa. Giriskenligi beni şaşırtıyor
Ayyy susuz hayat dusunemiyorumm gecmis olsun tez zamanda gelir.Ben çok fenayım tatlışım.
Adetim felaket. Sular kesik. Evde tekim. Annem gelecek ama akşama gelecek. Kocam gece yarısı gelecek. Su ne zaman gelir Allah bilir.
Bilmiyorum bugün mutsuz günümdeyim
Erkek canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir şeyi gözüne kestirdi mi gidip ver demez. Mesela babası soda almış gelmiş. Yanına yaklaşır. Bu ne diye sorar. Babası anlatir. Oğlan da eliyle çenesini kasiyip hmm ilginç der. Sonra dönüp çok güzel mi, diye sorar. Bu alttan alta bana ver demekYaaaa çok güldüm yerim onu
Maşallah ya ne akıllı çocuk. İnşallah benim çocuğum da böyle olur.
Erkek miydi hizuşum?
Ahahha yok ya sizi bırakamadım cok özledimYapma böyle şeyler. Analık hakkımı helal etmem. Hepinizin üzerinde hakkım var. Kertenkele sütümü helal etmem.
Vaz mı geçtin gitmekten yoksa hala ısrarcı mısın bileyim
Aynen öyle miniğim ya. Allahın yarattığı denge. Neden gizli kapaklı utanılacak iş gibi davranırlar bende anlamam.hele lisede erkeklerden gizli ped alışverişi bana oldum olası saçma gelirdi ve ped istediklerinde pat die çıkarırdım kızlar çıldırırdı. onlar öle yaptıkça erkekler daha çok dalga geçerdi haberleri yok. neyi neyden gizliyoruz
Yardımsever minik oy yerim onu.Erkek canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir şeyi gözüne kestirdi mi gidip ver demez. Mesela babası soda almış gelmiş. Yanına yaklaşır. Bu ne diye sorar. Babası anlatir. Oğlan da eliyle çenesini kasiyip hmm ilginç der. Sonra dönüp çok güzel mi, diye sorar. Bu alttan alta bana ver demek
Memleketteyiz. Parkta oturuyoruz akşam yemeğini piknik şeklinde yiyelim dedik. Neyse parkta parayla çalışan arabalar var. Daha önce bokunu çıkardığı için önceden uyardım. Yanımda da bozukluk yok. Çantamı almadım bütün para var. Oğlan anne paran var mı diyor. Yok oğlum param dedim. Bu hmm deyip anneme dayıma kardeşlerime sordu paran var mı diye. Dayıma sürekli sordu. Börek verdi, ayran verdi, çatal verdi falan. Kerataya bak dedim para ver demiyor da dolaylı olarak istiyor. Ha parayı alamadı o ayrı dayıma da uyuz olduminsan bir lira çıkarıp vermez mi çocuğa. Bir de o kadar şiirinlik etti. Neyse arkasında dağ gibi anası var onun
Tımam o zamanAhahha yok ya sizi bırakamadım cok özledim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?