- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.401
Beni çok sevdiğini hissediyorumTımam o zaman
Kiz arabaYardımsever minik oy yerim onu.
Dayının eli sıkıymış
Parkta çalışan ablalar ne için çalışıyor hizuşum?
Yardımsever minik oy yerim onu.
Dayının eli sıkıymış
Parkta çalışan ablalar ne için çalışıyor hizuşum?
Kiz araba1 lirayı atıyor sonra çalışıyor güya çocuğu sallıyor müzik çalıp
Adet kabini ne şamdanım ilk defa duyuyorum.
Sorma ya benim kız kardeşim de gebelik dönemi boyunca kullandı iki çocuk da zıpır
Ben 2 3 ay önceden başladım kullanmaya ne çıkacak bilmiyorum artık.
Aman sağlıklı olsun da zıpırlığı çekecez artık
İlk gördüğünde paralara doyamadı. Bütün arabalara binecekmis. Bir zirladi bir zirladi. Salaklık bende ama. Normalde bir yere gittiğimizde güzelce anlatırim. Neye hakkı olup olmadığını bilir. Annemlerle gittik kalabalığız. Karambole gitti kurallarbizimki parayi attirir calisinca ineröyle de bi pis velet
Terk edip gitmeyen tüm yavru kertenkelelerimi çok severim, ama anasını terkeden kertenkele olursa üstünü cızarım.Beni çok sevdiğini hissediyorum
Yoksa herkese mi böylesin
Vay son teknolojiKiz araba1 lirayı atıyor sonra çalışıyor güya çocuğu sallıyor müzik çalıp
Gözler de gitti geçen bdv'de 200 sayfa okumayacaktımabla dememis kuzu
parkta parayla çalışan arabalar varmış :)
Hangi konuydu kızGözler de gitti geçen bdv'de 200 sayfa okumayacaktım
Anaamin canım herşeyin başı sağlık :)
adet kabi yeni yeni meshur olan bisey cici. içine kap koyuyon adeti orda biriktiriyomusben de jse dönünce alıp deneyim diyorum pedler çok rahatsız yaa. hele yazın işkence
Şu aldatılan kadın yok mu. İfşa oldu falan. Kk da yer yerinden oynadı hizuşum.Hangi konuydu kız
Çok zor Allah yardımcın olsun minik farem.
Eşim de 2 sene özel sektörde çalıştı. Turizm sektöründe müdür yardımcısıydı.
Hiç güzel günler değildi ama bedava tatillerle baya ekmeğini yedik bi o güzeldi
Aynen öyle miniğim ya. Allahın yarattığı denge. Neden gizli kapaklı utanılacak iş gibi davranırlar bende anlamam.
1 ped için poşete para vermeyeceğimden marketten elimde ped ile eve gittiğim çok oluyor. Bakkal amcaya da pedi deli bağlar gibi sardığı için gitmiyorum.
Kadınlar kadın olmaktan utanmasa gerisi çorap söküğü gibi gelecek.
Ha he evet o konu. Yorum yapmadım ama baktım biraz. Bdv bana iyi gelmiyor ya. Trajik öyküler okuyunca rüyama giriyor.Şu aldatılan kadın yok mu. İfşa oldu falan. Kk da yer yerinden oynadı hizuşum.
Ne demek lan ŞakirTerk edip gitmeyen tüm yavru kertenkelelerimi çok severim, ama anasını terkeden kertenkele olursa üstünü cızarım.
Cızık atarım üstüne.
Anayım ben ana
Cicim yavru kertenkelen geldi
Nasılsınız guzellikler
Hoşbuldum tatlım nasılsınhoş geldin beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?