Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

amin canım herşeyin başı sağlık :)
adet kabi yeni yeni meshur olan bisey cici. içine kap koyuyon adeti orda biriktiriyomus ben de jse dönünce alıp deneyim diyorum pedler çok rahatsız yaa. hele yazın işkence

bizimki parayi attirir calisinca iner öyle de bi pis velet
İlk gördüğünde paralara doyamadı. Bütün arabalara binecekmis. Bir zirladi bir zirladi. Salaklık bende ama. Normalde bir yere gittiğimizde güzelce anlatırim. Neye hakkı olup olmadığını bilir. Annemlerle gittik kalabalığız. Karambole gitti kurallar markete gideriz 1 şey alma hakkı vardır. Onu da baştan söylerim. Ekstra bir şey almak istersem de kabul etmez şimdi bu bunu alıyor oyuncağımı elimden almasin diye çok uyanık

Beni çok sevdiğini hissediyorum

Yoksa herkese mi böylesin
Terk edip gitmeyen tüm yavru kertenkelelerimi çok severim, ama anasını terkeden kertenkele olursa üstünü cızarım.
Cızık atarım üstüne.
Anayım ben ana

amin canım herşeyin başı sağlık :)
adet kabi yeni yeni meshur olan bisey cici. içine kap koyuyon adeti orda biriktiriyomus ben de jse dönünce alıp deneyim diyorum pedler çok rahatsız yaa. hele yazın işkence
Ana
Bir araştırayım bakayım şu zımbırtıyı.

hahaah keşke öle bişe bnde de olsa ama nerde

aynen öyle valla bizim mahallede küçük market kalmadı kız o yüzden alamıyom hala srıyolarmı bilmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…