- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.341
PuhajahaBazen durup durup hırçınlaşır adamın damarına basmaya çalışırım. Eşim o kadar sakin biri ki tongaya düşmez hiçgençliğimde erkek arkadaşlarımı çıldırtırdım laf söz oyunlarıyla. Bir şey mi dedi burnundan getirirdim. Biri yaka silkiyordu edebiyatçı sevgili edinmeyin diye aslanliktan aslında o iyi duruldum ama. Eşime çok poncik davranıyorum. Uysal bir kediye çeviren o beni. Kız hiç erkek arkadaş umursamaz kafama göre yaşardım. Bir ara bulusacagimizi unutup arkadaşlarla gezmeye gitmiştim. Çocuk okulun önünde beni bekliyor
Yok kuzum akşama gelir merak etme senÇok zor hemde
Annem de misafirlikte.
Gelse onda hallederim kişisel bakım işlerimi.
Sanırım yarına kadar falan su olmayacakmış
Allahım, tam gününü buldu.
Burada muhabbetin ne ara başlayıp ne ara bittiği hiç belli olmuyor miniğim ama öğle saatlerinde başlayıp geceye kadar genelde
Ben de kendimi temizliğe vermek istiyorum ama anam daha uyanmadı.sabah 5de uyuyabiliyo anca.ev beni bekliyo ama ben bişe yapamıyorum.ablamla plan yapıyoz şu an ne yapsak nereyi indirsek diyePuhaja
Çok sinirliyim ama bir nedeni de yok bilmiyorum
Duşa girip sakinleşmek istiyorum sular kesildi.
Ne lanetli gün
AminYok kuzum akşama gelir merak etme sen
Sen etiketlere gelmiyorsun çünkü miniğim. Etiketlediğim zaman gel.bn burdayım ama hiç ras gelmiyom
Yav kurban olduğum seni anonssuz bırakanları anonssuz bırakır alnını karışlarım be yiğidim
Ben sana en güzel zamanda yapacam anons.
Herkeşler buradayken
Merhamet ayrı bir şey bence. Sevdiklerimize cok kıymet veririz ama. Yeterince sevmiyorsam pek umursamamPuhajaha
Benimki de senin gibiymiş onu ben evcilleştirdim aslanı ponçik bir ev kedisi yaptım
Hiç kıyamaz bir de mesela.
Karnım ağrıyor diyerek dünyanın işini yaptırabilirim tamam sen otur der kıyamaz herşeyi yapar.
Çok ponçik gönüllü.
Artık burcundan mı bilmiyorum ama.
Sen etiketlere gelmiyorsun çünkü miniğim. Etiketlediğim zaman gel.
Etiket yapmadığımda da gerçi burada genelde muhabbet oluyor.
1 2 kişi de olsa topikte oluyor.
Etiket yapınca süreç içinde herkes toplanıyor.
Cici yollamıyorDöndün mü sen
Akşam genelde kopuyor buralar. Akşam etiketi görürsen gel mutlaka. Ama nereye düştüm ben demeyeceksen gelben geldiğimde gitmiş oluyo herkeshehe akşam girmiyom ya canım
Seni değil kendimi terketmek istedimTerkedip gittin beni.
Sonra bdv de bastım seni.
Profilini de gizlemiş
Daha ne yapacaktın
Akşam genelde kopuyor buralar. Akşam etiketi görürsen gel mutlaka. Ama nereye düştüm ben demeyeceksen gel
Ben bir kahvaltı edeyim. Gerginliğimi atayım geleceğim yavru kertenkelelerim
Hahaha olsun sen gel yeter ki anlamasan da olur
Ben hiç iyi değilim. Okuduğun gibi reglli ve mutsuzum.
Çok mutsuzum
Sular da yok.
Daha kahvaltı bile etmedim.
Oh olsun sana kır dizini otur topiğinde işteCici yollamıyor
Artik etiketlenmiyoruz , anlasilan.istenmiyorz he ciciBurada muhabbetin ne ara başlayıp ne ara bittiği hiç belli olmuyor miniğim ama öğle saatlerinde başlayıp geceye kadar genelde
Esmerlerinde bi tadina bakim demis canm ..Fıstığım benim, seninle tanışınca unutmucak da kiminle tanışınca unutacak
Benimkinin Rus merakı olmaz çünkü kendileri Rusya taraflarından göçmüşler. Sülalesinin kadınları bile 1.75 boyunda en az, ben 1.70 boyumla cücük gibi kaldım içlerinde. Renkli gözlü hep sülalesi. Doymuştur etrafında göre göre diye düşünüyorum ama işin kötüsü beni de rusa benzetenler oldu. Adamın eski sevgililerine bakıyorum hep esmer ya da koyu kumral tipli kızlar. Öyle mi beğeniyorsun diyorum hayır diyor ama bilmiyorum 1 tane sarışın beyaz tenli eski sevgilisi yok
Sizin hatrınız için burdayım zatenOh olsun sana kır dizini otur topiğinde işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?