Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuuzm az az yapmaya başladım şimdi ac karnimi doyurup eve giriscemsen ne ediyon ponciğim.

Seni değil kendimi terketmek istedim
Bdv de de o cok meşhur olan konudan başka konuya yazmadım..
Profilimide burayı kapatacağım diye kapattım
Yapma böyle şeyler. Analık hakkımı helal etmem. Hepinizin üzerinde hakkım var. Kertenkele sütümü helal etmem.
Vaz mı geçtin gitmekten yoksa hala ısrarcı mısın bileyim

Senin beynini yerim
Vitaminlerini ölçtür kuzum. B grubu vitaminlerin eksik olabilir. Özellikle her 4 kişiden 5 inde b12 eksikliği var öyle yüksek bir oran düşün
Benim içtiğim folik asit in içinde folik asite ek olarak olarak b12, d vitaminleri falan var ama bunlar da bende kafa yapıyor napıcam bilmiyorum.
Netten araştırdım millet folik asite mutluluk hapı diyor. İçenler güzel rüya görüyormuş mutlu uyanıyormuş. Ben tam tersi başladığımdan beri kötü rüya görüyorum ve hiç mutlu değilim.
Hep herkes gidiyor mersine ben gidiyorum tersine ya bıktım
Çıkamıyorum kuzum dışarı adetim çok fena. Gidip kahvaltı yaptım onu bile nasıl yaptım bir bana sor

Yav onlar benden daha güzel be yavrum beklenti yükseldi durup dururken şindi
Müge Boz benden güzel diyemem eşim bile kızıyor benzeten olunca ama ByNkoaLa un benzettiği diğer gacı bana 2 gömlek fazla Rossum bana olan derin hislerinden beni o kadar güzel görüyor
Ama tabi sen hayallerinde beni nasıl istersen öyle hayal edebilirsin, ister sarı ister kara, ister kırbaçlı ister kırbaçsız

Kuuzm az az yapmaya başladım şimdi ac karnimi doyurup eve giriscemsen ne ediyon ponciğim.
Ben çok fenayım tatlışım.
Adetim felaket. Sular kesik. Evde tekim. Annem gelecek ama akşama gelecek. Kocam gece yarısı gelecek. Su ne zaman gelir Allah bilir.
Bilmiyorum bugün mutsuz günümdeyim

Ben çok fenayım tatlışım.
Adetim felaket. Sular kesik. Evde tekim. Annem gelecek ama akşama gelecek. Kocam gece yarısı gelecek. Su ne zaman gelir Allah bilir.
Bilmiyorum bugün mutsuz günümdeyim
Ben de adetlendim. 2. Gün çok ağır geçer benim. Sipayla hadi parka gidelim dedim. Karın ağrısı yoktu. Ortalığı toparlarken bıçak gibi bir ağrı. Uzandım. Annee noldu diyor sipacim. Karnım ağrıyor dedim. Geçmiş olsun dedi. Sonra yanıma uzandı ahh ahh benim de karnım ağrıyor demez mi
Neyse sanci geçti kalktım. Anne senin karnın çok güzel mi diyor (iyileşti mi demek istiyor) hadi çıkalım dedim.. Ahh karnım ağrıyor diye geri yattı pis numaraci hep rol çalıyor benden

hep gidiyorum kesin biseyim eksik diye ama yok cici hep full hatta doğumdan sonra demir hapi bile kullanmadim yani sen düşün d vitaminime de baktirdim o da normal.

ben çocuktan yoruluyorum sanırım :) masallahi var. demin mutfaktayim lavabonun içine sari bez firlatiyo bardak firlatiyo kitap firlatiyo...

babası oynatti ben de evin işini yaptim o kadar işe yorulmadim da başımda vingir vingir aglayinca bütün canım kanim enerjim çekiliyo

şu adet kabini bi araştır bence aşırı olanlar memnundu diye hatırlıyorum en azından tasti mi cikti mi derdin olmz cicim ya.
Allah kolaylık versin vallahi zor bu adet işleri.

folikasitin yan etki yaptığı güzel sarışın
olmazsa bırak hiç bisey olmaz. ben hamilelikten sonra başladım şimdi icmese miydim diyorum bebem tam bir fırlama

ya ama senin pattisin çok tatlı yaaa yerim ben onu
sen iyi misin peki canım geçti mi ağrı tamamen

ya ama senin pattisin çok tatlı yaaa yerim ben onu
sen iyi misin peki canım geçti mi ağrı tamamen
Sagolasin canım. Ağrı arada yokluyor. Ya ben adetliyken afedersin tuvaletim gelince çok ağrı çekiyorum. Benim için izdirap oluyor. Geçen ay kanamam az olmuştu. Yol psikolojisine girdim. Nolur otobüste sefil olmayayim falan diye ne kadar kosullandiysam artık az geldi. Şimdi ceremesini çekiyorum. Parka götür diye söylendi biraz. Hem hava çok güneşli hem ağrım var. Yemeği erken yapayım da götüreyim dedim bakalım artık.

Benimki de dandik
Aman benim de regl geldi gelecek, duygu karmaşaları yaşıyorum
Desene bütün kertenkeleler kana bulanma dönemine girdik, kan gövdeyi götürüyor
Şu reglin kendisi zor, ruh hali daha zor.
Bari sıcaklarda olmasaydık.
Bak İtalya regl günlerinde kadınlara iş izni veren sisteme geçiş yapmış. Baya ülke bunu yapıyor. Bide bizim olduğumuz noktaya bak hele hele...
Bakkal amcanın pedi bir çelik kasaya koymadığı kalıyor sar Allah sar. 3 kat gazeteye sarıp onu da siyah poşete koymaya çalışıyor.
Neyi gizleyip neyden utanıyoruz ben anlamıyorum.
Gerçekten çok gerideyiz toparlanacak gibi de değiliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…