- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.361
Kuuzm az az yapmaya başladım şimdi ac karnimi doyurup eve giriscemsen ne ediyon ponciğim.@Kutsal zebra hmmm tmm belki affederim, düşüneceğim
@malii Türkiyede misin hala malim. Bu arada ilgi bekleyen ve kıskanç erkeği bende severim. Abartmadığı müddetçe
T Tatlianne20 napıyosun tatlışım, kışa hazırlık yapıyor musun?
@Reyyan__ ben seni unutmuyorum da sen neden çok nadir uğruyorsun Miran olup zorla mı getirmem lazım
Herkese özel msj çok tıskandııııııımmmm@Kutsal zebra hmmm tmm belki affederim, düşüneceğim
@malii Türkiyede misin hala malim. Bu arada ilgi bekleyen ve kıskanç erkeği bende severim. Abartmadığı müddetçe
T Tatlianne20 napıyosun tatlışım, kışa hazırlık yapıyor musun?
@Reyyan__ ben seni unutmuyorum da sen neden çok nadir uğruyorsun Miran olup zorla mı getirmem lazım
Herkese özel msj çok tıskandııııııımmmm
Yapma böyle şeyler. Analık hakkımı helal etmem. Hepinizin üzerinde hakkım var. Kertenkele sütümü helal etmem.Seni değil kendimi terketmek istedim
Bdv de de o cok meşhur olan konudan başka konuya yazmadım..
Profilimide burayı kapatacağım diye kapattım
demem niye diyim amaç o değil mi zaten
O zaman etiketleri takip et miniğim, takıl bize hayatını yaşaafiyet olsun bnde öğle yemeğimi bekliyom acıktım
Senin beynini yerimbenim de sanki komsu beynimi ödünç istemiş ben de vermisim gibi bi his var cici ya
sanırım yine cok yoruldumvitaminsiz miyim neyim
bence tampon ve adet kabi gibi şeylerle sorunu çözmeye çalışıp gitmelisin denizesonra eşin müsait olacak diye bekle dur sezon geçer.
sularin kesilmesi zaten suyla hiç işin olmasa da insanı bi moralman cokertiyo.
dışarı çıkıp bı çay kahve içsen havan degisse olmaz mi
Kalbim kırıkArtik etiketlenmiyoruz , anlasilan.istenmiyorz he cici
Yav onlar benden daha güzel be yavrum beklenti yükseldi durup dururken şindiEsmerlerinde bi tadina bakim demis canm ..
Ama beğenmemiş bak sarıdan vazgeçemem ben hele senden hiç cicimm gel yavrum diyi vermişgüzel garısın tabi kacirmamis ...
Aklıma hep attigin resimdeki kadin geliyor sen osun gibi baya bağdaştı bende
Ben çok fenayım tatlışım.Kuuzm az az yapmaya başladım şimdi ac karnimi doyurup eve giriscemsen ne ediyon ponciğim.
Senin kalbini severim B Brunello Cicinelli ❤
Sev benim kalbimi, benim kalbim çok çabuk kırılıyor malzemesi çok dandikBenimde kalbim kırık suizan kötü şey ah ah
Benimki de dandikSev benim kalbimi, benim kalbim çok çabuk kırılıyor malzemesi çok dandik
Senin niye kalbin kırık
Ben de adetlendim. 2. Gün çok ağır geçer benim. Sipayla hadi parka gidelim dedim. Karın ağrısı yoktu. Ortalığı toparlarken bıçak gibi bir ağrı. Uzandım. Annee noldu diyor sipacim. Karnım ağrıyor dedim. Geçmiş olsun dedi. Sonra yanıma uzandı ahh ahh benim de karnım ağrıyor demez miBen çok fenayım tatlışım.
Adetim felaket. Sular kesik. Evde tekim. Annem gelecek ama akşama gelecek. Kocam gece yarısı gelecek. Su ne zaman gelir Allah bilir.
Bilmiyorum bugün mutsuz günümdeyim
Senin beynini yerim
Vitaminlerini ölçtür kuzum. B grubu vitaminlerin eksik olabilir. Özellikle her 4 kişiden 5 inde b12 eksikliği var öyle yüksek bir oran düşün
Benim içtiğim folik asit in içinde folik asite ek olarak olarak b12, d vitaminleri falan var ama bunlar da bende kafa yapıyor napıcam bilmiyorum.
Netten araştırdım millet folik asite mutluluk hapı diyor. İçenler güzel rüya görüyormuş mutlu uyanıyormuş. Ben tam tersi başladığımdan beri kötü rüya görüyorum ve hiç mutlu değilim.
Hep herkes gidiyor mersine ben gidiyorum tersine ya bıktım
Çıkamıyorum kuzum dışarı adetim çok fena. Gidip kahvaltı yaptım onu bile nasıl yaptım bir bana sor
Ben de adetlendim. 2. Gün çok ağır geçer benim. Sipayla hadi parka gidelim dedim. Karın ağrısı yoktu. Ortalığı toparlarken bıçak gibi bir ağrı. Uzandım. Annee noldu diyor sipacim. Karnım ağrıyor dedim. Geçmiş olsun dedi. Sonra yanıma uzandı ahh ahh benim de karnım ağrıyor demez mi
Neyse sanci geçti kalktım. Anne senin karnın çok güzel mi diyor(iyileşti mi demek istiyor) hadi çıkalım dedim.. Ahh karnım ağrıyor diye geri yattı pis numaraci hep rol çalıyor benden
Sagolasin canım. Ağrı arada yokluyor. Ya ben adetliyken afedersin tuvaletim gelince çok ağrı çekiyorum. Benim için izdirap oluyor. Geçen ay kanamam az olmuştu. Yol psikolojisine girdim. Nolur otobüste sefil olmayayim falan diye ne kadar kosullandiysam artık az geldi. Şimdi ceremesini çekiyorum. Parka götür diye söylendi biraz. Hem hava çok güneşli hem ağrım var. Yemeği erken yapayım da götüreyim dedim bakalım artık.ya ama senin pattisin çok tatlı yaaayerim ben onu
sen iyi misin peki canımgeçti mi ağrı tamamen
Desene bütün kertenkeleler kana bulanma dönemine girdik, kan gövdeyi götürüyorBenimki de dandik
Aman benim de regl geldi gelecek, duygu karmaşaları yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?