- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.175
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.441
Bende çay seven misafire asla hayır dememİyi bir çaya asla hayır demem
Biri çay mı dediBende çay seven misafire asla hayır dememçok ortak noktamız var
Kesinlikle çayına piskevit bandigimBende çay seven misafire asla hayır dememçok ortak noktamız var
O kadar okudum okudum takip ettim azcik gelmedim kadının ismi cismi belli olmuş yetişemedim yaŞu aldatılan kadın yok mu. İfşa oldu falan. Kk da yer yerinden oynadı hizuşum.
Bende merak ettim bana da diyinO kadar okudum okudum takip ettim azcik gelmedim kadının ismi cismi belli olmuş yetişemedim yamerakta ettim sayfalarca okuyunca tabii
Ben dedimBiri çay mı dedi
Bende çay seven misafire asla hayır dememçok ortak noktamız var
Hiç bulaşmayın. Kendimi zor toparladım. Merak uyandırmak değil amacım ama gerçekten boşverin. Kadın iyiymiş, herşey yolundaymışBende merak ettim bana da diyin
Yetişemedim bende ya ismine filanBende merak ettim bana da diyin
O kadar okudum okudum takip ettim azcik gelmedim kadının ismi cismi belli olmuş yetişemedim yamerakta ettim sayfalarca okuyunca tabii
Hiç bulaşmayın. Kendimi zor toparladım. Merak uyandırmak değil amacım ama gerçekten boşverin. Kadın iyiymiş, herşey yolundaymış
Kaldırmışlar galiba açılmıyor konuben görmedim konu başlığı ne
Üyenin youtube videolarına , burdaki üyelerden biri rezil et o pisliği gibi birşey yazmıştı. Öyle böyle ifşa edilmedi. Arşive kaldırıldı konu.ben görmedim konu başlığı ne
Üyenin youtube videolarına , burdaki üyelerden biri rezil et o pisliği gibi birşey yazmıştı. Öyle böyle ifşa edilmedi. Arşive kaldırıldı konu.
Tamam canım yaparım etiket, biter biter bir yerden başlarsınO zaman akan sular durur demi
Eşim işe gitti mecburen geldik canım
Yarın topiğine beni de etiketle☺ benim işler bitmez ama neyse
Mis gibi şehriyeli tavuk çorbası yaptım gelin içelim☺
Hoşgeldin limonsuz mirandam
Gelmediaynen araştır bence de cici. pedler beni artık deli ediyodayanamıyorum
sular geldi mi peki
Sen geldin ben gidiyorum, kitap okuycam, dinleneyim artıkHoşgeldin limonsuz mirandam
Hiç iyi değilim bugün negatiflik saçıyorum. Adetliyim ve sular yokSen napıyosun evinde misin artık?
Sevdiğim birisi değiş deyince değiştim canım
Evine geçtin mi
Şok dalgası bitse de şu kadınlar kurtulsa artık. Denizlide eşinden boşanmak isteyen bir kadın daha eşi tarafından bıçaklandı . Ne bela kaldı, ne beddua ama bitmiyorlar..allah allah bende hergün burdayım nasıl görmedimşaşkınım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?