- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.481
Altından kalkamadığım tek şey cocuk tecavüzleri ve kadın cinayetleri. Onun dışında hiç birşeye şaşırmaz oldum.Kadının eşine mesaj atmak mi ? saçmalamışlar artk yaa ..
herkes arasında konuşuyormuş demek ki
demek ki neymiş kk'nın yarısı bi yandan da özelden dedikodu yapıyor ahahaha
Kadının eşine mesaj atmak mi ? saçmalamışlar artk yaa ..
Kimse kusura bakmasın konu bana güven vermedi kuzularım. Hislerim bu yönde. Bu kadarını söylüyorum fazlasını söylemiyorum. Zaten yanlış birşey varsa çıkar konusu. O gün de ben gelip demiştim derim.Ütopik gelse de öyle hayatlar var. Bazen sosyal medyada gezinirken bir bakıyorum, saçma sapan bir videonun altına tel num. Atan, cinsel tercihini yazan, garip gurip paylaşımlar yapan evli barklı amcalar oluyor.
Kimse kusura bakmasın konu bana güven vermedi kuzularım. Hislerim bu yönde. Bu kadarını söylüyorum fazlasını söylemiyorum. Zaten yanlış birşey varsa çıkar konusu. O gün de ben gelip demiştim derim.
Evet haklısın alışmamız gereken bisey çocuk tecavüzleri ve kadin cinayetleri ne alışmalı nede susmalıyız bu konudaAltından kalkamadığım tek şey cocuk tecavüzleri ve kadın cinayetleri. Onun dışında hiç birşeye şaşırmaz oldum.
Evet haklısın alışmamız gereken bisey çocuk tecavüzleri ve kadin cinayetleri ne alışmalı nede susmalıyız bu konuda
Evet benmde acaba mi dediğim konu buydu da ama sanki başka bişilerde var gibibelki kadın kendine takipçi artırmak için böle bişi yaptı
Emin olmadığım konu hakkında konuşmayı asla sevmem. Hissiyatıma ve 1 2 yoruma dayanarak konudan hoşlanmadığımı söyleyebiliyorum sadece.belki kadın kendine takipçi artırmak için böle bişi yaptı
Evet benmde acaba mi dediğim konu buydu da ama sanki başka bişilerde var gibi
Emin olmadığım konu hakkında konuşmayı asla sevmem. Hissiyatıma ve 1 2 yoruma dayanarak konudan hoşlanmadığımı söyleyebiliyorum sadece.
Yanlış birşey varsa er ya da geç ortaya çıkar miniğim.
Konu ortada olsaydı ince eler sık dokur ajanlık yapardık da yok malesefçok gizemliiiiii geldi bana
Konu ortada olsaydı ince eler sık dokur ajanlık yapardık da yok malesef
Bakalım hislerin ne kadar kuvvetliEmin olmadığım konu hakkında konuşmayı asla sevmem. Hissiyatıma ve 1 2 yoruma dayanarak konudan hoşlanmadığımı söyleyebiliyorum sadece.
Yanlış birşey varsa er ya da geç ortaya çıkar miniğim.
Az gündem değiştirip engin bilgilerinizden yararlanam bari. Bulunduğunuz şehirlerdeki halı yıkama fiyatları ne alemde? Misal 3 halı yıkatana yeni halı parası geçirilmeye çalışılıyor mu
m2 6tl sen geçen ay gönderdim .. zam gelecek dedi tamam abi halılara gözüm gibi bakarım artık dedimAz gündem değiştirip engin bilgilerinizden yararlanam bari. Bulunduğunuz şehirlerdeki halı yıkama fiyatları ne alemde? Misal 3 halı yıkatana yeni halı parası geçirilmeye çalışılıyor mu
3 tane 6 mt shaggy halıya 300 dediler. Halbu ki telde mt 7 tl demişlerdi..oha kızkaç evin halısını yıkatıyon öle
tam net fiyat ver
ben bütün evin halılarını 150 fln yıkattım evimde küçük değil hani hangar gibi bişe.
ama 1 halı yıkattık 60 mı 50 mi ne ödedik o fazla gelmişti işte
3 tane 6 mt shaggy halıya 300 dediler. Halbu ki telde mt 7 tl demişlerdi..
Uppss3 tane 6 mt shaggy halıya 300 dediler. Halbu ki telde mt 7 tl demişlerdi..
Balkon var aslında. Çeşme de hortum da. Ama alt kata su sıçrama ihtimaline karşı, yıkamaya veriyorum. Geçen yıl bayramdan önce, 3 tane shaggy 6 mt, 2 yolluk 6 mt, 2 tane 4mt normal halıyı ben evde yokken annem teslim almış ve 580 ödemişti. Adamı buldum, biz şöyle yıkıyoz böyle paklıyoz zart zurt üste çıkmaya çalışınca artık net fiyatı önden istiyorum.m2 6tl sen geçen ay gönderdim .. zam gelecek dedi tamam abi halılara gözüm gibi bakarım artık dedim
Geçen yıl halılarla birlikte sağlam yıkandım. Ama yok bu kez göndermedim henüz. Kış gelmeden yedeklerle değiştirdim. Boştalar şuan, bakınıyorum hala.Uppssbenim kilerde shaggy di ki göndermedim de lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?