Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes arasında konuşuyormuş demek ki
demek ki neymiş kk'nın yarısı bi yandan da özelden dedikodu yapıyor ahahaha
Kadının eşine mesaj atmak mi ? saçmalamışlar artk yaa ..
Ütopik gelse de öyle hayatlar var. Bazen sosyal medyada gezinirken bir bakıyorum, saçma sapan bir videonun altına tel num. Atan, cinsel tercihini yazan, garip gurip paylaşımlar yapan evli barklı amcalar oluyor.
Kimse kusura bakmasın konu bana güven vermedi kuzularım. Hislerim bu yönde. Bu kadarını söylüyorum fazlasını söylemiyorum. Zaten yanlış birşey varsa çıkar konusu. O gün de ben gelip demiştim derim.

belki kadın kendine takipçi artırmak için böle bişi yaptı

Altından kalkamadığım tek şey cocuk tecavüzleri ve kadın cinayetleri. Onun dışında hiç birşeye şaşırmaz oldum.
Evet haklısın alışmamız gereken bisey çocuk tecavüzleri ve kadin cinayetleri ne alışmalı nede susmalıyız bu konuda

Evet haklısın alışmamız gereken bisey çocuk tecavüzleri ve kadin cinayetleri ne alışmalı nede susmalıyız bu konuda

allah sonumuzu hayır etsin kıyamet alemetleri bunlar cinayetler ve tecavüzler çoğalacak..

belki kadın kendine takipçi artırmak için böle bişi yaptı
Emin olmadığım konu hakkında konuşmayı asla sevmem. Hissiyatıma ve 1 2 yoruma dayanarak konudan hoşlanmadığımı söyleyebiliyorum sadece.
Yanlış birşey varsa er ya da geç ortaya çıkar miniğim.

inşallah canım bende sonradan dahil olduğum için tahmin yürütüyorum
ortaya çıkınca banada söyleyin ama sanmıyorum buralara gelmez bidaha

Konu ortada olsaydı ince eler sık dokur ajanlık yapardık da yok malesef

aynen kız artık yeni bdv konularında bende 1 kere ban yedim o günden beri pek yanaşmıyodum ama şimdi duygularım kabardı Ahahah

Bakalım hislerin ne kadar kuvvetli

Az gündem değiştirip engin bilgilerinizden yararlanam bari. Bulunduğunuz şehirlerdeki halı yıkama fiyatları ne alemde? Misal 3 halı yıkatana yeni halı parası geçirilmeye çalışılıyor mu

oha kız kaç evin halısını yıkatıyon öle
tam net fiyat ver
ben bütün evin halılarını 150 fln yıkattım evimde küçük değil hani hangar gibi bişe.
ama 1 halı yıkattık 60 mı 50 mi ne ödedik o fazla gelmişti işte

Az gündem değiştirip engin bilgilerinizden yararlanam bari. Bulunduğunuz şehirlerdeki halı yıkama fiyatları ne alemde? Misal 3 halı yıkatana yeni halı parası geçirilmeye çalışılıyor mu
m2 6tl sen geçen ay gönderdim .. zam gelecek dedi tamam abi halılara gözüm gibi bakarım artık dedim

3 tane 6 mt shaggy halıya 300 dediler. Halbu ki telde mt 7 tl demişlerdi..

m2 6tl sen geçen ay gönderdim .. zam gelecek dedi tamam abi halılara gözüm gibi bakarım artık dedim
Balkon var aslında. Çeşme de hortum da. Ama alt kata su sıçrama ihtimaline karşı, yıkamaya veriyorum. Geçen yıl bayramdan önce, 3 tane shaggy 6 mt, 2 yolluk 6 mt, 2 tane 4mt normal halıyı ben evde yokken annem teslim almış ve 580 ödemişti. Adamı buldum, biz şöyle yıkıyoz böyle paklıyoz zart zurt üste çıkmaya çalışınca artık net fiyatı önden istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…