Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şok dalgası bitse de şu kadınlar kurtulsa artık. Denizlide eşinden boşanmak isteyen bir kadın daha eşi tarafından bıçaklandı . Ne bela kaldı, ne beddua ama bitmiyorlar..

ayyy allahım evlerden ırak. caydırıcı bir ceza olmadığı için hergün artıyor bu cinayetler. insanlar bastırılmış duygularını eşlerinden çıkarıyor.

ayyy allahım evlerden ırak. caydırıcı bir ceza olmadığı için hergün artıyor bu cinayetler. insanlar bastırılmış duygularını eşlerinden çıkarıyor.
4 yaşındaki minik kızının önünde bir de. Yine aynı vaka. Boğazından ve çeşitli yerlerinden.. Bunlar toplumda saygı göremeyen ve eşi üzerinden ego mastı yapan mahlukatlar. Bitseler keşke..

O kadar okudum okudum takip ettim azcik gelmedim kadının ismi cismi belli olmuş yetişemedim ya merakta ettim sayfalarca okuyunca tabii
Bende merak ettim bana da diyin
Hiç bulaşmayın. Kendimi zor toparladım. Merak uyandırmak değil amacım ama gerçekten boşverin. Kadın iyiymiş, herşey yolundaymış
ben görmedim konu başlığı ne
Konuyu başından sonuna kadar okudum 209 sayfa. O konudan farklı kokular çıkacak. Kenara yazın ermiş Cici derdi dersiniz

Konuyu başından sonra okudum 209 sayfa. O konudan farklı kokular çıkacak. Kenara yazın ermiş Cici derdi dersiniz

yav çıldırcam bana özelden link felan bişi atın yaaaaaaaaaa hiç mi bişi yooooook

4 yaşındaki minik kızının önünde bir de. Yine aynı vaka. Boğazından ve çeşitli yerlerinden.. Bunlar toplumda saygı göremeyen ve eşi üzerinden ego mastı yapan mahlukatlar. Bitseler keşke..

aynen canım doğru dedin. insanlar bir birey olarak iş yerinde okulda markkette neresi olursa olsun aşağılayıcı ve küçümser davranmasa birbirlerine böyle insanlar olmazdı belkide
zamanında bende yapmadım mı okulda belki yaptım ama çok cahildim illaki olmuştur. ama ben şimdi herkesi uyarırım küçük yiğenimden tut gördüğüm kim varsa. kimse kötü sözü küçümsemeyi hak etmiyor

yav çıldırcam bana özelden link felan bişi atın yaaaaaaaaaa hiç mi bişi yooooook
Yok pıntışım kaldırıldı da ben sana kısa özet geçeyim.
Konu sahibi eşinin 2.bir telefonu olduğunu yakaladı aldatıldığını öğrendi.
Blog ve youtube kanalı ismiyle üyelik aldığı için daha önceden de bunu dile getirdiği için bir de bu yetmezmiş gibi eşinin müstehcen fotolar paylaştığı Twitter adresini defalarca verdiği için ifşa oldu.
Zaten herkes kadını arayıp bulmuştu 1 2 üye çıkıp adını yazınca bloğu çıkıyor dedi diye günah keçisi oluverdi. Herkes kendi pislik ruhunu o üyeleri suçlayarak temizlemeye kalktı. Sen dedin diye herkes baktı kadın ifşa oldu dediler utanmadan. Kim kime zorla birşey yaptırabilir, bakmasalardı?
Şimdi ben kalkıp camdan atlayın desem kaç kişi atlar?
Üyenin kendine, eşine mesajlar atanlar olmuş falan.
Üye ifşa olmak için elinden geleni yaptı suç kimsede değil.
İnsan suçlamak öyle kolay birşey değil.
Ki üyenin ifşa olmakla ilgili bir derdi de yok.
S Siyah_incim Amecey

bide burdaki insanlara mı attılar siz ifşa ettiniz diye

BNDE GELİYİM ekip tamamlansın .
Sen hep gel zaten
Hoşgeldin limonsuz mirandam
Hiç iyi değilim bugün negatiflik saçıyorum. Adetliyim ve sular yok Sen napıyosun evinde misin artık?
Mecburen geldim tatlım evime. Eşin evdeyse suyun olmaması daha iyi. Zaten bişey yapamıyorsunuz
Konuyu başından sonuna kadar okudum 209 sayfa. O konudan farklı kokular çıkacak. Kenara yazın ermiş Cici derdi dersiniz
Ne gibi cicim
Kaba taslak anlatım özelden istersn
Bana da bana da

Bir kadının , bir erkeğe gücü nasıl yetsin o cinnet anında? Barfix mi çeksin, boks kursu mu alsın napsın.. Yaradılış olarak malesef 1 0 gerideyiz. Tek savunma yöntemimiz sahip olduğumuz akıl. Bu orantısız gücü istismar ediyorlar malesef. Çok acı.

Allah akıl fikir versin

hiç kimse yarını bilmiyor ki önlem alsın kuzum

bide burdaki insanlara mı attılar siz ifşa ettiniz diye
Herkes zaten kadını bulmuştu, kocasını da bulmuştu. Dillendirmiyordu sadece.
Bir iki üye çıkıp adını google a yazın bloğu çıkıyor dedi diye ifşayı başlatan kötü karakter ilan edildi.
Ulan yazmasaydı madem konu sahibi bilgilerini.
Ki o adını yazın çıkıyor diyen üyelere de başkaları demiş üyenin bloğu var diye.
Kadın zaten ifşa halindeydi.
Olan herkes susarken konuşanlara oldu.
Herkes herşeyi yer de ben yemem.
Ben kül yutmam

herkes arasında konuşuyormuş demek ki
demek ki neymiş kk'nın yarısı bi yandan da özelden dedikodu yapıyor ahahaha

Kadının eşine mesaj atmak mi ? saçmalamışlar artk yaa ..

Ütopik gelse de öyle hayatlar var. Bazen sosyal medyada gezinirken bir bakıyorum, saçma sapan bir videonun altına tel num. Atan, cinsel tercihini yazan, garip gurip paylaşımlar yapan evli barklı amcalar oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…