- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #9.501
Arıyorum hala. Piyasası mt 6 veya 7tl olan halı kat çıkınca zamlanıyor sanırımçokmuş kız bi kaç yeri aradın mı
Arıyorum hala. Piyasası mt 6 veya 7tl olan halı kat çıkınca zamlanıyor sanırım
Tabi en iyisini yapıyorsun önden fiyat alarak .. Bu shaggy lerde çekilecek dert değil vallahi yaa çok sıkıldım hem yıkaması pahalı hemde yıkıyorsun uçlarında sonradan nasil oluyorsa süzülürken kahve rengimsi lekeler kalıyor .. yoksa boşver yıka balkonda derdim sonra gider komşuya söyler onun balkonda yıkardın ama elde yikiyincada sorun... sahi nerde hangi şehirde oturuyorsunBalkon var aslında. Çeşme de hortum da. Ama alt kata su sıçrama ihtimaline karşı, yıkamaya veriyorum. Geçen yıl bayramdan önce, 3 tane shaggy 6 mt, 2 yolluk 6 mt, 2 tane 4mt normal halıyı ben evde yokken annem teslim almış ve 580 ödemişti. Adamı buldum, biz şöyle yıkıyoz böyle paklıyoz zart zurt üste çıkmaya çalışınca artık net fiyatı önden istiyorum.
Asansör çalışmıyordu o zaman, yeni bina iskan raporu bekliyoruz. Adam intiikam aldı, başka bir açıklaması yokkaçınca katta oturuyon
aşağıya bırakın herif alır diyince düşer mi
Balkon var aslında. Çeşme de hortum da. Ama alt kata su sıçrama ihtimaline karşı, yıkamaya veriyorum. Geçen yıl bayramdan önce, 3 tane shaggy 6 mt, 2 yolluk 6 mt, 2 tane 4mt normal halıyı ben evde yokken annem teslim almış ve 580 ödemişti. Adamı buldum, biz şöyle yıkıyoz böyle paklıyoz zart zurt üste çıkmaya çalışınca artık net fiyatı önden istiyorum.
He valla shaggy de shaggy olsa bari. İçine ölü gömülür tövbe tövbe..Tabi en iyisini yapıyorsun önden fiyat alarak .. Bu shaggy lerde çekilecek dert değil vallahi yaa çok sıkıldım hem yıkaması pahalı hemde yıkıyorsun uçlarında sonradan nasil oluyorsa süzülürken kahve rengimsi lekeler kalıyor .. yoksa boşver yıka balkonda derdim sonra gider komşuya söyler onun balkonda yıkardın ama elde yikiyincada sorun... sahi nerde hangi şehirde oturuyorsun
Demezsen ayıp edersinoheee desemayıp olurmu
He valla shaggy de shaggy olsa bari. İçine ölü gömülür tövbe tövbe..
ben okadar biktim ki artk sermedim yıkamadan geldikten sonra pazar günede hali sipariş ettim ince halılardan çokta uygun
Konu ortada olsaydı ince eler sık dokur ajanlık yapardık da yok malesef
Ben konu kaldırılmadan ajanlık yaptım hepinizin yerine incim ve miniğim merak etmeyinaynen kızartık yeni bdv konularında bende 1 kere ban yedim o günden beri pek yanaşmıyodum ama şimdi duygularım kabardı Ahahah
Çok guvvetlidirBakalım hislerin ne kadar kuvvetli
Oo söylemez miyim profilime varana kadar yazarım hiç kaçmazinşallah canım bende sonradan dahil olduğum için tahmin yürütüyorum
ortaya çıkınca banada söyleyin ama sanmıyorum buralara gelmez bidaha
Aynen benmde mutfak koridor da vardı şimdi oturma odasına da alcam çok güzel mübarekler yıka bırak utanmasa bıraktığın yerde kuruyacakaynen bnim koridor ve mutfak halılarım o incelerin bir tık kalitelilerinden aldım çokta memnunummmmmm
Kuzum inanır mısın fiyatları hiç bilmiyorum.Az gündem değiştirip engin bilgilerinizden yararlanam bari. Bulunduğunuz şehirlerdeki halı yıkama fiyatları ne alemde? Misal 3 halı yıkatana yeni halı parası geçirilmeye çalışılıyor mu
Vayy tamm canımcım arkandayız öyleyse sen var diyorsan bisey biz de takipteyiz çıkar kokusu ozamanBen konu kaldırılmadan ajanlık yaptım hepinizin yerine incim ve miniğim merak etmeyin
Çok guvvetlidir
Yaa cici yanına taşınıp çevrenin çevre edinesim geldiKuzum inanır mısın fiyatları hiç bilmiyorum.
Halı yıkamacı arkadaşım var. 5 kuruş para almıyor tüm ısrarlarıma rağmen. Başkasına verirsem de küsüyor. O yüzden geniş çevre ve sevilmek çok güzel ve karlı birşey
Ama sorarım ona bakalım kaça yıkıyor öğrenince yazarım.
Ben konu kaldırılmadan ajanlık yaptım hepinizin yerine incim ve miniğim merak etmeyin
Çok guvvetlidir
Oo söylemez miyim profilime varana kadar yazarım hiç kaçmaz
Aynen benmde mutfak koridor da vardı şimdi oturma odasına da alcam çok güzel mübarekler yıka bırak utanmasa bıraktığın yerde kuruyacak
Allah daha iyilerini versin size be incimYaa cici yanına taşınıp çevrenin çevre edinesim geldibize bi tane söyle arkadaş denk gelmedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?