Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi en iyisini yapıyorsun önden fiyat alarak .. Bu shaggy lerde çekilecek dert değil vallahi yaa çok sıkıldım hem yıkaması pahalı hemde yıkıyorsun uçlarında sonradan nasil oluyorsa süzülürken kahve rengimsi lekeler kalıyor .. yoksa boşver yıka balkonda derdim sonra gider komşuya söyler onun balkonda yıkardın ama elde yikiyincada sorun... sahi nerde hangi şehirde oturuyorsun

oheee desem ayıp olurmu

He valla shaggy de shaggy olsa bari. İçine ölü gömülür tövbe tövbe..

ben okadar biktim ki artk sermedim yıkamadan geldikten sonra pazar günede hali sipariş ettim ince halılardan çokta uygun

aynen bnim koridor ve mutfak halılarım o incelerin bir tık kalitelilerinden aldım çokta memnunummmmmm

Konu ortada olsaydı ince eler sık dokur ajanlık yapardık da yok malesef

aynen kız artık yeni bdv konularında bende 1 kere ban yedim o günden beri pek yanaşmıyodum ama şimdi duygularım kabardı Ahahah
Ben konu kaldırılmadan ajanlık yaptım hepinizin yerine incim ve miniğim merak etmeyin
Bakalım hislerin ne kadar kuvvetli
Çok guvvetlidir

inşallah canım bende sonradan dahil olduğum için tahmin yürütüyorum
ortaya çıkınca banada söyleyin ama sanmıyorum buralara gelmez bidaha
Oo söylemez miyim profilime varana kadar yazarım hiç kaçmaz

aynen bnim koridor ve mutfak halılarım o incelerin bir tık kalitelilerinden aldım çokta memnunummmmmm
Aynen benmde mutfak koridor da vardı şimdi oturma odasına da alcam çok güzel mübarekler yıka bırak utanmasa bıraktığın yerde kuruyacak

Az gündem değiştirip engin bilgilerinizden yararlanam bari. Bulunduğunuz şehirlerdeki halı yıkama fiyatları ne alemde? Misal 3 halı yıkatana yeni halı parası geçirilmeye çalışılıyor mu
Kuzum inanır mısın fiyatları hiç bilmiyorum.
Halı yıkamacı arkadaşım var. 5 kuruş para almıyor tüm ısrarlarıma rağmen. Başkasına verirsem de küsüyor. O yüzden geniş çevre ve sevilmek çok güzel ve karlı birşey
Ama sorarım ona bakalım kaça yıkıyor öğrenince yazarım.

Yaa cici yanına taşınıp çevrenin çevre edinesim geldi bize bi tane söyle arkadaş denk gelmedi yaa

Yaa cici yanına taşınıp çevrenin çevre edinesim geldi bize bi tane söyle arkadaş denk gelmedi yaa
Allah daha iyilerini versin size be incim
Sağolsun benim insanlarım çok vefalıdır ya. Kışlık salçadır, tarhanadır, kuru yufkadır bana hep gelir hediye olarak.
Sırf ben seviyorum diye çerkes peyniri bile yapıyorlar bana üşenmeden.
Bayramda dolaşmaya çıkarım et yemiyorum diye koku sızdırmayacak önlemler alırlar.
İnsanlar sevdiğim yemekleri yapmaya çalışır gideceğim zaman
Balıkçı abi bile balığı bana güzelinden seçer verir.
Halı koltuk yıkama da ücretsiz oluyor ısrar etmeme rağmen.
Eşimin devreleri bile sever beni bağından bahçesinden sebze meyve gönderir.
Şimdi say say bitiremem çoğu şeyin beleşçisiyim Allah hepsinden razı olsun ne diyem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…