Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne düzenlemesi be ben bileğimin hakkıyla kazanıyorum şiirleri banane Yeni düzenmiş

Evet ya bende cok sevindim aslında pek ümitli değildim ama cok sevindim bende ya

Cok güzel lacivert bi takım elbisesi var onu kuru temizleme yaptıracak giyecek insallah başka aklına gelen bişey var mı onları etkileyebileceği

Peki şu aletlerini tutturdukları çıt çıtlı palaska köprüleri? Siyah minik minik heryerdeler, heryerde çıldıracak gibi oluyorum onları görünce Geçen kedim birini bulmuş oynuyordu ağzından aldım
Bir de şeye bayılıyorum polis akademisi yazılı çoraplarına

kırmızı kravat :) :) mulakatlarin olmazsa olmazıdır :)

hayırlı olsun zepracim darısı mülakata inşallah olur ya

kırmızı kravat :) :) mulakatlarin olmazsa olmazıdır :)

hayırlı olsun zepracim darısı mülakata inşallah olur ya
Gerçekten mi eşim lacivert düşünmüştü ama :)

İnsallah canım bakalım çokta bel bağlamıyorum ama hayırlısı :)

onlardan da ayrı bi gına geldi valla. o teçhizata da bı sırt çantası al koy cici ya. valla kutuya koysan konmaz o palaska falan bi oda da polis eşyalarına lazim valla. geçen de benim oğlan almış iki tane ne olduğunu anlamadığım seyi birbirine vuruyo esim de yapma pahalı onlar dedi içtiğin sigarayla oranlarsak ucuz kalır konusma bence dedim konu kapandi

sen yeni eve ne zaman cikcaksin. tayini mi bekliceksiniz canım

Gerçekten mi eşim lacivert düşünmüştü ama :)

İnsallah canım bakalım çokta bel bağlamıyorum ama hayırlısı :)

aynen kuzu hatta protokol kırmızısı desin alirken

bide protokol mavisi diye bi renk var. takimlari da ondan giyerler genelde mülakatta. ama takımı varsa almaya gerwk yok. yeni kiravat yeter :)

aklıma mülakatım geldi hey gidi beee en son ben girmiştim sabahtan aksama kadar beklemiştim bekleme salonunda artık saftim kaymisti beynim pelte kivamina gelmişti

Ay hemen söylerim eşime o zaman Peki traş olması gerekir mi :)

Mülakatlar bana hep korkunc gelmiştir hiç girmek istememişimdir ama el mahkum

En son girmekte iyi oluyo bazen :)

Kutsiş senden çok korkuyorum eşin bekçi olunca silahına el koyup beni rehin alarak zorla şiir yazdırtacak bir halin var can güvenliğim tehlikede şuan
Takım elbiseyi giysin traşını mutlaka güzelce yapsın damat gibi olsun ayakkabıları boyalı olsun.
Girdiği zaman kafa selamı versin. Jüriye efendim diye hitap ediliyordu sanırım onu bir sorayım eşime
Soru çekecek işte soruya verdiği cevaptan çok nasıl konuştuğu önemli kekeme mi diye bakıyorlar. Çıkarken yine kafa selamını unutmasın.
Eşimin zamanında 49 saniye geçiyordu parkurda. 50 eleniyordu. Eşim 43 saniye ile tamamladı parkuru ki daha da iyi yapıyordu ama zıplama tahtasında ayağı takılmış. Mülakattan da 100 puan vermiş jüri. Polis okulunda dosyaları gelmiş orada görmüşler mülakat puanlarını. 10 bin polis alımında 350. olarak derece ile kazanmıştı okulu.
Polis okulunda da derece ile bitirdi atanacağı ili kendi seçebildi o yüzden.
Rabbim seksü geyşa kısmetinden eşine de nasip etsin

Ay hemen söylerim eşime o zaman Peki traş olması gerekir mi :)

Mülakatlar bana hep korkunc gelmiştir hiç girmek istememişimdir ama el mahkum

En son girmekte iyi oluyo bazen :)

tabi tras olsun sacini yapsın ya da yaptirsin bunlar hep önemli detaylar :) temiz bakımlı görünmek de gerekiyo mülakatta

ben baya yorulmustum ya otur otur takim bi yandan bunaltti bana çok fazla soru sormuslardi ama. ben başlarından savarlar sıkılmıştır hepsi akşama kadar diye düşünmüştüm

kol saati varsa onu da taksin :) kapılara girdiği çıktığı yerlere dikkat etsin. mesela kapida kağıt asılı olur ne yaziyodu diye sorabilirler.

Bak beni nasıl da tanımış yaparım bilirsin

Benimkide sınır 47 imiş 47 yapmış bana diyo canımı ortaya koydum ne yapmış mesela 100 vermişler ne sormuşlar onları etkileyen ne olmus bakalım eşime bu konuda güveniyorum ama nasip işte :)

Ay amin insallah o gün onu güzel süsleyip püsleyip mülakata götürcem

Hamile kalırsam taşınmam gerek şamdanım gerçekten sığamaz olduk. Bir de bebek gelirse iyice daral gelir. Ama bebekten ötürü taşınırsam da bebeğin doğumundan 1 yıl sonra doğu görevine gidicez bir taşınma daha. 2 senede 2 taşınma kaldırır mı bu beden
Benim adam laci takım, beyaz gömlek, laci kravat, laci ayakkabı kombini yapmıştı
Ama koyu bir lacivert. Damatlığından Güzel takım aldık adama mülakat için
O kendi zihninde üniforma da lacivert ya lacivertin kendine ne kasa yakıştığını göstermek istedi jüriye

yalnız şair burda başarılı olmuş cici görüldüğü üzere

şart değil ama bu usul ya ondan deyim dedim :)

valla canım bebek ilk aylar nexttome diye yatak var anne yanı beşik diyolar onda da yatabilir. iki kez taşınmak çok yorar sizi

ev 2+1 se odanin birini depo gibi kullan gidene kadar olmaz mi

Tamam bakalım ben onu güzelce süslerim o gün :) sende mi takım giydin :)

Kol saatimiz de var parfüm de sıkarız :)

Aaa tamam aklımda

Benim adamın yüzünde nur var ondan 100 almış olabilir
Ya akça pakça boylu poslu çocuk. Zaten sarışınımsı saçları var lacivert yakışıyor. Kafa selamını vermiş, doğru hitapta bulunmuş, çektiği 2 soruyu da doğru cevaplamış çıkarken yine selamını vermiş. Jüriyi etkileyecek herşeyi yapmış.
Jüri tipe çok önem veriyor. Üniforma ile nasıl duracağına dikkat ediyor. O yüzden yakışıklı yap süsle püsle enişteyi düğününden bile daha yakışıklı olsun biz öyle yaptık vallahi
Sabahtan akşama kadar bekleyeceksin eşini kapıda ama mülakat anı 5 dk sürüyor sürmüyor öyle kısa.

Tamam bakalım ben onu güzelce süslerim o gün :) sende mi takım giydin :)

Kol saatimiz de var parfüm de sıkarız :)

Aaa tamam aklımda ❤

aynen canım beyaz gömlek siyah takim. uzun pardesü gibi bi manto topuklu ayakkabı saat alyans

bana esimle nerde tanıştığımi sordular mesela
unutmadan çıkabilirsin demeden cikilmiyodu zepram. bitti deyince değil çıkabilirsin deyince cikiyoduk biz ama kurum farkli onlarin nasil olur emin olamadim. onlar gec demeden kürsüye gitmiyosun mesela.

cici daha iyi bilir gerçi onlarin daha taze bu mülakat olayları :)

esime bu sehrin adalet sarayıni kim yaptırdı diye sormuslar mesela bı mülakatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…