- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.101
Ne düzenlemesi be ben bileğimin hakkıyla kazanıyorum şiirleri bananeYoulost16 artık sana ne diyim ulan kelime dağarcığım kurudu sana şiir yazmaktan
Neyse eşinin mutlu haberi şerefine hakkettin zaten şiiriAma yeni kural ve düzenleme getireceğim bu şiir işine du bakalım yakında bildiririm Eşinin parkuru geçmesine çok sevindim ya maşallah, mülakatı da geçecek inşallah. En zorunu atlatmış. Güzel bir takım elbise edinsin siyah ya da lacivert bu çok önemli mülakat için. ♥
@Cay6 parkur esnasında performans kamera kaydına alınıyor, haksızlık olduğunu düşünüyorsanız inceleme talep edin. Ama her ne olursa olsun vazgeçmesin diğer alımlara hazırlansın.
@Kajmery34 hayırlı olsun kuzum çok sevindim evi tutmana. Güzel günlerde oturun inşallah. Darısı başıma, biz de taşınacağız eğer bebek olursa daha büyük bir eve
@HayatSevinceGuzeell kpss sonucun nasıl minik kuşum? İnşallah güzeldir amin
Peki şu aletlerini tutturdukları çıt çıtlı palaska köprüleri? Siyah minik minik heryerdeler, heryerde çıldıracak gibi oluyorum onları görünceanlayışlı sarışınım yaaa
vakumlu hurç da al ama. daha cok sığar
bide zaten bi kac yılda bir yeniden veriliyo. boşver acsin rengi bisey olmaz
ben de nefret ediyorum o içlikler ayrı bi gicigima gidiyo. kışlık dış kıyafetler ayri
Ne düzenlemesi be ben bileğimin hakkıyla kazanıyorum şiirleri bananeYeni düzenmiş
Evet ya bende cok sevindim aslında pek ümitli değildim ama cok sevindim bende ya ♥
Cok güzel lacivert bi takım elbisesi var onu kuru temizleme yaptıracak giyecek insallah başka aklına gelen bişey var mı onları etkileyebileceği
Gerçekten mi eşim lacivert düşünmüştü ama :)kırmızı kravat :) :) mulakatlarin olmazsa olmazıdır :)
hayırlı olsun zepracim darısı mülakata inşallah olur ya
Peki şu aletlerini tutturdukları çıt çıtlı palaska köprüleri? Siyah minik minik heryerdeler, heryerde çıldıracak gibi oluyorum onları görünceGeçen kedim birini bulmuş oynuyordu ağzından aldım
Bir de şeye bayılıyorum polis akademisi yazılı çoraplarına
Gerçekten mi eşim lacivert düşünmüştü ama :)
İnsallah canım bakalım çokta bel bağlamıyorum ama hayırlısı :)
Ay hemen söylerim eşime o zaman Peki traş olması gerekir mi :)aynen kuzu hatta protokol kırmızısı desin alirken
bide protokol mavisi diye bi renk var. takimlari da ondan giyerler genelde mülakatta. ama takımı varsa almaya gerwk yok. yeni kiravat yeter :)
aklıma mülakatım geldi hey gidi beeeen son ben girmiştim sabahtan aksama kadar beklemiştim bekleme salonunda artık saftim kaymisti beynim pelte kivamina gelmişti
Kutsiş senden çok korkuyorum eşin bekçi olunca silahına el koyup beni rehin alarak zorla şiir yazdırtacak bir halin var can güvenliğim tehlikede şuanNe düzenlemesi be ben bileğimin hakkıyla kazanıyorum şiirleri bananeYeni düzenmiş
Evet ya bende cok sevindim aslında pek ümitli değildim ama cok sevindim bende ya ♥
Cok güzel lacivert bi takım elbisesi var onu kuru temizleme yaptıracak giyecek insallah başka aklına gelen bişey var mı onları etkileyebileceği
AhahahhahahaŞu hayattaki en güzel şeylerden birincisi seninle cilveleşmek. Benim adamla cilveleşmeyi 2 numaraya koyarım haddini bilsin
Ay hemen söylerim eşime o zaman Peki traş olması gerekir mi :)
Mülakatlar bana hep korkunc gelmiştir hiç girmek istememişimdir ama el mahkum
En son girmekte iyi oluyo bazen :)
Gostervek gösterecek az kaldiekistra sağlam l1 l2 l3 çek oğlum ablana
o yerlesince gösterir sana uzak kalmayi gorusememeyi
Bak beni nasıl da tanımış yaparım bilirsinKutsiş senden çok korkuyorum eşin bekçi olunca silahına el koyup beni rehin alarak zorla şiir yazdırtacak bir halin var can güvenliğim tehlikede şuan
Takım elbiseyi giysin traşını mutlaka güzelce yapsın damat gibi olsun ayakkabıları boyalı olsun.
Girdiği zaman kafa selamı versin. Jüriye efendim diye hitap ediliyordu sanırım onu bir sorayım eşime
Soru çekecek işte soruya verdiği cevaptan çok nasıl konuştuğu önemli kekeme mi diye bakıyorlar. Çıkarken yine kafa selamını unutmasın.
Eşimin zamanında 49 saniye geçiyordu parkurda. 50 eleniyordu. Eşim 43 saniye ile tamamladı parkuru ki daha da iyi yapıyordu ama zıplama tahtasında ayağı takılmış. Mülakattan da 100 puan vermiş jüri. Polis okulunda dosyaları gelmiş orada görmüşler mülakat puanlarını. 10 bin polis alımında 350. olarak derece ile kazanmıştı okulu.
Polis okulunda da derece ile bitirdi atanacağı ili kendi seçebildi o yüzden.
Rabbim seksü geyşa kısmetinden eşine de nasip etsin
Gostervek gösterecek az kaldi
Hahahahahsbsjaj
Hamile kalırsam taşınmam gerek şamdanım gerçekten sığamaz olduk. Bir de bebek gelirse iyice daral gelir. Ama bebekten ötürü taşınırsam da bebeğin doğumundan 1 yıl sonra doğu görevine gidicez bir taşınma daha. 2 senede 2 taşınma kaldırır mı bu bedenonlardan da ayrı bi gına geldi valla. o teçhizata da bı sırt çantası al koy cici ya. valla kutuya koysan konmaz o palaska falanbi oda da polis eşyalarına lazim valla. geçen de benim oğlan almış iki tane ne olduğunu anlamadığım seyi birbirine vuruyo esim de yapma pahalı onlar dedi içtiğin sigarayla oranlarsak ucuz kalır konusma bence dedim konu kapandi
sen yeni eve ne zaman cikcaksin. tayini mi bekliceksiniz canım
Benim adam laci takım, beyaz gömlek, laci kravat, laci ayakkabı kombini yapmıştıaynen kuzu hatta protokol kırmızısı desin alirken
bide protokol mavisi diye bi renk var. takimlari da ondan giyerler genelde mülakatta. ama takımı varsa almaya gerwk yok. yeni kiravat yeter :)
aklıma mülakatım geldi hey gidi beeeen son ben girmiştim sabahtan aksama kadar beklemiştim bekleme salonunda artık saftim kaymisti beynim pelte kivamina gelmişti
Hamile kalırsam taşınmam gerek şamdanım gerçekten sığamaz olduk. Bir de bebek gelirse iyice daral gelir. Ama bebekten ötürü taşınırsam da bebeğin doğumundan 1 yıl sonra doğu görevine gidicez bir taşınma daha. 2 senede 2 taşınma kaldırır mı bu beden
Benim adam laci takım, beyaz gömlek, laci kravat, laci ayakkabı kombini yapmıştı
Ama koyu bir lacivert. Damatlığından Güzel takım aldık adama mülakat için
O kendi zihninde üniforma da lacivert ya lacivertin kendine ne kasa yakıştığını göstermek istedi jüriye
Tamam bakalım ben onu güzelce süslerim o gün :) sende mi takım giydin :)tabi tras olsun sacini yapsın ya da yaptirsin bunlar hep önemli detaylar :) temiz bakımlı görünmek de gerekiyo mülakatta
ben baya yorulmustum ya otur oturtakim bi yandan bunaltti bana çok fazla soru sormuslardi ama. ben başlarından savarlar sıkılmıştır hepsi akşama kadar diye düşünmüştüm
kol saati varsa onu da taksin :) kapılara girdiği çıktığı yerlere dikkat etsin. mesela kapida kağıt asılı olur ne yaziyodu diye sorabilirler.
Benim adamın yüzünde nur var ondan 100 almış olabilirBak beni nasıl da tanımış yaparım bilirsin
Benimkide sınır 47 imiş 47 yapmış bana diyo canımı ortaya koydumne yapmış mesela 100 vermişler ne sormuşlar onları etkileyen ne olmus bakalım eşime bu konuda güveniyorum ama nasip işte :)
Ay amin insallah o gün onu güzel süsleyip püsleyip mülakata götürcem
Canım patates kızartması çekti yaptım onu yiyiyoruz benim ufaklıklarlaGizlar gizlar nabisiniz
Suan totomi devirdim size yazirem
Gozlerm yari acik halde
Tamam bakalım ben onu güzelce süslerim o gün :) sende mi takım giydin :)
Kol saatimiz de var parfüm de sıkarız :)
Aaa tamam aklımda ❤
Canım patates kızartması çekti yaptım onu yiyiyoruz benim ufaklıklarla☺
Ya bişey sorcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?