Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oyy canım benimm ağzına sağlık teşekkür ederim inşallah bir gün ben de böyle demeyi çok istiyorum

Oyy canım benimm ağzına sağlık teşekkür ederim ❤❤ inşallah bir gün ben de böyle demeyi çok istiyorum

dersin dersin merak etme
sen çok tatlı bi ogretmensin :) belki benim oğlumun öğretmeni olursun belli mi olur

Evet bilinçaltı operasyonu ile başarıya ulaştı
Şamdanım evim 2+1 dubleks. Ama küçük bir ev. Oturma odam bile minnak. Sığamıyorum artık. Birtek mutfağım büyük.
Bebek odası yapmayı düşünmüyorum ama yatak odasının ebeveyn banyosunun giderinden arada rutubetimsi kötü bir koku sızıyor. Kullanın geçer dediler kullandık daha çok arttı o yüzden kullanmıyorum. O sızan koku bebeğe çok zararlı, koku bakteri demektir. Bebek olmazsa doğuya kadar çıkmam ama bebek olursa durulmaz sanırım burada

Hayır herşeyin zamanı vardır hiçbirşeye geç kalmış değişsin. Eksiklerimi tespit edip diğer sınava odaklan. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur. ♥

Inşallah canım ciciimm, bir silkelenip biraz dinlenip tekrar başlayacağım çok teşekkür ederim

İyikii varsınız kertenkele güzellerim @samdan

dersin dersin merak etme
sen çok tatlı bi ogretmensin :) belki benim oğlumun öğretmeni olursun belli mi olur

dersin dersin merak etme

Canıımm buu öğretmenin ponçik kalbiii kırıldı birazcık ama yeniden başlayıp güzelce çalışayım daa dimii kimbilir samdanımın oğluşunun öğretmeni oluveririm evett

Aaa kuzum sanırım çok şey değişmiş çünkü bizi içeri almadılar. Parkurda da mülakatta da biz bina dışındaydık.
Eşime soy isminin anlamını sormuşlar. Onun dışında 2 soru çekmiş. Biri Türkiyenin jeopolitik konumunun önemi, diğeri de şimdi hatırlamıyorum tarihi bir soru denk gelmiş. Eşimin tarihi çok iyidir direkt cevaplamış zaten. O kadar.
Youlost16 zaten parkuru geçmiş adayları ön güvenlik soruşturmasına alıyorlar. Sicili temiz herhangi kötü oluşuma katılmamış adamı mülakattan elemezler. Ama hali, tavrı puanını arttırır. Puanı artarsa şansı artar.

Kapı çaldı kimo dedim ses yok. delikten baktım 2 kadın gidiyor. Açtım kapıyı yine seslendim ses yok. Alt merdivende de 2 kadın görünüyor.orda bekliyorlardı. Kimsiniz dedim de üst kat komşum benim dedi geldi. Komşu ondaymışta beraber aşağı iniyorlarmış. Küçük oğlu çalmış kapıyı.
Dedim korktum orda bekleyen kadınları görünce hırsız falan sandım. Aaa görünüyor mu dedi o da baktı
Evde olduğumu bilmiyormuş. Hatta konuyu değiştirmek için çabaladı. Kilomla ilgili bişeyler bile söyledi.
Sessiz bekliyorlardı yani. Tamam da neden yani. Elinde yanlış hatırlamıyorsam termos vardı. İstedikleri yere gitsinler bana ne. Böyle şeyleri takmadığımı çok iyi biliyor aslında.
Bozuntuya vermedim aslında ama şimdi düşününce saf yerine koydular beni. Sizce msj yazayım mı?

o kapaga konan taslardan kullaniyo musun peki canim

valla öyle diyosan en mantıklı olan taşınmak zaten. ama hamileyken zor olmaz mi simdiden bakıp tasinmak çok mu zorlar sizi

Canıımm ❤ buu öğretmenin ponçik kalbiii kırıldı birazcık ama yeniden başlayıp güzelce çalışayım daa dimii kimbilir samdanımın oğluşunun öğretmeni oluveririm evett
Kuzum kalbin kırılmasın puanın kötü değil bakarsın nasip olur belli olmaz. Sen tercihini yap. Nasip olmazsa da çalışmaya devam. 10 yıl sonra atanan insanlar bile var yav. Bizim meslek böyle. Bakarsın birgün bir yerde bir seminerde, bir hizmet içi eğitimde karşılaşırız ama bilmeyiz tabi birbirimizi olsun buradan sevdiysek orada da severiz birbirimizi kesin

kız ben kendi mülakatımi anlatiyorum ben de mülakatla girdim kariyer meslek ya benimki

esiminkini hatırlamıyorum teeeeyy 2009 da girdi o liseden mezun olunca

Nasıl yani limonsuzum. Tam olarak neden çalmış olabilirler? Sen neyden şüphelendin?

çok ilginç insanlarmis. ama belki ne diyeceklerini bilememislerdir o an için
ben komsulari kafama takmıyorum çünkü hic biriyls görüşmüyorum

Nasıl yani limonsuzum. Tam olarak neden çalmış olabilirler? Sen neyden şüphelendin?
Küçük oğlu çalmış canım bilerek değil yani. Neden saklandılar anlayamadım. Ben kimsenin nereye gideceğiyle ilgilenmem ki.

Canıımm ❤ buu öğretmenin ponçik kalbiii kırıldı birazcık ama yeniden başlayıp güzelce çalışayım daa dimii kimbilir samdanımın oğluşunun öğretmeni oluveririm evett

matematik iyi cozerim hala unutmadiysam bana soru da sorabilirsin tatlım

tabiki belki de burda ortaya çıkacak benim veleti sikayet ederken seni topikte ifsa etcem

sen pes etme Allah hayırlısını versin inşallah :) :) güzelce çalış kuzm sen

o kapaga konan taslardan kullaniyo musun peki canim

valla öyle diyosan en mantıklı olan taşınmak zaten. ama hamileyken zor olmaz mi simdiden bakıp tasinmak çok mu zorlar sizi
kız ben kendi mülakatımi anlatiyorum ben de mülakatla girdim kariyer meslek ya benimki

esiminkini hatırlamıyorum teeeeyy 2009 da girdi o liseden mezun olunca
Hee ben eniştenin mülakatı sandım seni de salona aldılar sanıp senaryo ürettim hemen
Kapak mapak, kimyasal, bitkisel ne varsa denedim şamdanım kesilmiyor koku. Sürekli yok arada geliyor ama olsun bebekli evde olacak iş değil.
Şuan çıkamam çünkü çıkacağım semt eşimin şubesine yakın olacak. Görev yaptığım okula ulaşım yok şubenin oradan. Eğer planlar tutarsa 2.dönem doğum iznine ayrılıp ardından taşınabilirim. Mecbur. Ama yardım edecek insan çok şamdanım el sürdürmezler ama stresi etkiler mi bilemiyorum tabi.

Tabii bana verilen o hakkı yine de sonuna kadar kullanacağım, hak benim puan benim diye psikopata bağlıyormuşum şimdi aynen kuzum ama kendimi psikolojik olarak hazırlama sürecine girdim.

O güzel saçlarından inci gibi dişlerinden seni tanımam mı sandın heeee

Kesinlikle öyle cicim, çok isterim vallahii

Küçük oğlu çalmış canım bilerek değil yani. Neden saklandılar anlayamadım. Ben kimsenin nereye gideceğiyle ilgilenmem ki.

babanla ilgili bas sağlığı arama gelip gelmediğini sormak gibi komşuluk vazifelerini atladilarsa utanmislardir bence. gorunmemek istemislerdir limonsuzum. hani onlar sana gelmeden o şekilde yakalaninca sana karsi mahçup hissetmis olabilirler

çok ilginç insanlarmis. ama belki ne diyeceklerini bilememislerdir o an için
ben komsulari kafama takmıyorum çünkü hic biriyls görüşmüyorum
Sıkı ilişkim yok. Onların da kendi aralarında dedikodu yaptıklarını da biliyorum. Yani onlar da çok iyi anlaşamıyor aslında.
Ben kimo dedikten sonra baya bildiğin merdiven arasında saklandılar. Şaka gibi ya.

Çocuk çaldıysa utanıp saklanmış olabilirler tepkiden çekinmişlerdir belki.
Kuzum ben kötü bir durum sezmedim bu olayda sinirlenecek birşey yok üzme kendini boşuna güzelliğine ekmek banıp yediğim

Sanmıyorum tatlım ya. İlgilenmiyorum zaten. Sadece çok korktum çocuklarla evde yalnızdık.
Acaba msj yazıp bu kadar aksiyona neden ihtiyaç duyduklarını sorsam mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…