- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.121
ben sana kpss macerami anlattim mi
sene 2010 ben üniversiteye baslamisim orta öğretim mezunu olarak sınava girip ilk 2 bine girmişim. acayip güzel kurumlar alim yapiyo ben döt gibi kaldim ortada. kopya cekilen malum yıl....
ne kadar üzüldüm ne kadar ah ettim yerlesemedim diye. sonra o zaman girenler hep sutlandiarada kaynayabilirdim ben de. çok şükür yine kendi hakkimla geldim bi yerlere. geç oldu, çok sıkıntı yaşadm. ama şimdi bakiyorum zamani varmis herşeyin.
hayattan öğreneceğim şeylere varmis, göreceğim şeyler varmis kuzum.
Allah büyük sen elinden geleni yaptiysan gerisi onun takdiri
Oyy canım benimm ağzına sağlık teşekkür ederim ❤❤inşallah bir gün ben de böyle demeyi çok istiyorum
Evet bilinçaltı operasyonu ile başarıya ulaştıyalnız şair burda başarılı olmuş cici görüldüğü üzere
şart değil ama bu usul ya ondan deyim dedim :)
valla canım bebek ilk aylar nexttome diye yatak var anne yanı beşik diyolar onda da yatabilir. iki kez taşınmak çok yorar sizi
ev 2+1 se odanin birini depo gibi kullan gidene kadar olmaz mi
Hayır herşeyin zamanı vardır hiçbirşeye geç kalmış değişsin. Eksiklerimi tespit edip diğer sınava odaklan. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur. ♥
dersin dersin merak etme
sen çok tatlı bi ogretmensin :) belki benim oğlumun öğretmeni olursunbelli mi olur
dersin dersin merak etme
sen çok tatlı bi ogretmensin :) belki benim oğlumun öğretmeni olursunbelli mi olur
Aaa kuzum sanırım çok şey değişmiş çünkü bizi içeri almadılar. Parkurda da mülakatta da biz bina dışındaydık.aynen canım beyaz gömlek siyah takim. uzun pardesü gibi bi manto topuklu ayakkabı saat alyans
bana esimle nerde tanıştığımi sordular mesela
unutmadan çıkabilirsin demeden cikilmiyodu zepram. bitti deyince değil çıkabilirsin deyince cikiyoduk biz ama kurum farkli onlarin nasil olur emin olamadim. onlar gec demeden kürsüye gitmiyosun mesela.
cici daha iyi bilir gerçi onlarin daha taze bu mülakat olayları :)
esime bu sehrin adalet sarayıni kim yaptırdı diye sormuslar mesela bı mülakatta
Evet bilinçaltı operasyonu ile başarıya ulaştı
Şamdanım evim 2+1 dubleks. Ama küçük bir ev. Oturma odam bile minnak. Sığamıyorum artık. Birtek mutfağım büyük.
Bebek odası yapmayı düşünmüyorum ama yatak odasının ebeveyn banyosunun giderinden arada rutubetimsi kötü bir koku sızıyor. Kullanın geçer dediler kullandık daha çok arttı o yüzden kullanmıyorum. O sızan koku bebeğe çok zararlı, koku bakteri demektir. Bebek olmazsa doğuya kadar çıkmam ama bebek olursa durulmaz sanırım burada
Kuzum kalbin kırılmasın puanın kötü değil bakarsın nasip olur belli olmaz. Sen tercihini yap. Nasip olmazsa da çalışmaya devam. 10 yıl sonra atanan insanlar bile var yav. Bizim meslek böyle. Bakarsın birgün bir yerde bir seminerde, bir hizmet içi eğitimde karşılaşırız ama bilmeyiz tabi birbirimizi olsun buradan sevdiysek orada da severiz birbirimizi kesinCanıımm ❤ buu öğretmenin ponçik kalbiii kırıldı birazcık ama yeniden başlayıp güzelce çalışayım daa dimii kimbilir samdanımın oğluşunun öğretmeni oluveririm evett
Aaa kuzum sanırım çok şey değişmiş çünkü bizi içeri almadılar. Parkurda da mülakatta da biz bina dışındaydık.
Eşime soy isminin anlamını sormuşlar. Onun dışında 2 soru çekmiş. Biri Türkiyenin jeopolitik konumunun önemi, diğeri de şimdi hatırlamıyorum tarihi bir soru denk gelmiş. Eşimin tarihi çok iyidir direkt cevaplamış zaten. O kadar.
Youlost16 zaten parkuru geçmiş adayları ön güvenlik soruşturmasına alıyorlar. Sicili temiz herhangi kötü oluşuma katılmamış adamı mülakattan elemezler. Ama hali, tavrı puanını arttırır. Puanı artarsa şansı artar.
Nasıl yani limonsuzum. Tam olarak neden çalmış olabilirler? Sen neyden şüphelendin?Kapı çaldı kimo dedim ses yok. delikten baktım 2 kadın gidiyor. Açtım kapıyı yine seslendim ses yok. Alt merdivende de 2 kadın görünüyor.orda bekliyorlardı. Kimsiniz dedim de üst kat komşum benim dedi geldi. Komşu ondaymışta beraber aşağı iniyorlarmış. Küçük oğlu çalmış kapıyı.
Dedim korktum orda bekleyen kadınları görünce hırsız falan sandım. Aaa görünüyor mu dedi o da baktı
Evde olduğumu bilmiyormuş. Hatta konuyu değiştirmek için çabaladı. Kilomla ilgili bişeyler bile söyledi.
Sessiz bekliyorlardı yani. Tamam da neden yani. Elinde yanlış hatırlamıyorsam termos vardı. İstedikleri yere gitsinler bana ne. Böyle şeyleri takmadığımı çok iyi biliyor aslında.
Bozuntuya vermedim aslında ama şimdi düşününce saf yerine koydular beni. Sizce msj yazayım mı?
Kapı çaldı kimo dedim ses yok. delikten baktım 2 kadın gidiyor. Açtım kapıyı yine seslendim ses yok. Alt merdivende de 2 kadın görünüyor.orda bekliyorlardı. Kimsiniz dedim de üst kat komşum benim dedi geldi. Komşu ondaymışta beraber aşağı iniyorlarmış. Küçük oğlu çalmış kapıyı.
Dedim korktum orda bekleyen kadınları görünce hırsız falan sandım. Aaa görünüyor mu dedi o da baktı
Evde olduğumu bilmiyormuş. Hatta konuyu değiştirmek için çabaladı. Kilomla ilgili bişeyler bile söyledi.
Sessiz bekliyorlardı yani. Tamam da neden yani. Elinde yanlış hatırlamıyorsam termos vardı. İstedikleri yere gitsinler bana ne. Böyle şeyleri takmadığımı çok iyi biliyor aslında.
Bozuntuya vermedim aslında ama şimdi düşününce saf yerine koydular beni. Sizce msj yazayım mı?
Küçük oğlu çalmış canım bilerek değil yani. Neden saklandılar anlayamadım. Ben kimsenin nereye gideceğiyle ilgilenmem ki.Nasıl yani limonsuzum. Tam olarak neden çalmış olabilirler? Sen neyden şüphelendin?
Canıımm ❤ buu öğretmenin ponçik kalbiii kırıldı birazcık ama yeniden başlayıp güzelce çalışayım daa dimii kimbilir samdanımın oğluşunun öğretmeni oluveririm evett
o kapaga konan taslardan kullaniyo musun peki canim
valla öyle diyosan en mantıklı olan taşınmak zaten. ama hamileyken zor olmaz mi simdiden bakıp tasinmak çok mu zorlar sizi
Hee ben eniştenin mülakatı sandım seni de salona aldılar sanıp senaryo ürettim hemenkız ben kendi mülakatımi anlatiyorumben de mülakatla girdim kariyer meslek ya benimki
esiminkini hatırlamıyorum teeeeyy 2009 da girdi o liseden mezun olunca
Kuzum kalbin kırılmasın puanın kötü değil bakarsın nasip olur belli olmaz. Sen tercihini yap. Nasip olmazsa da çalışmaya devam. 10 yıl sonra atanan insanlar bile var yav. Bizim meslek böyle. Bakarsın birgün bir yerde bir seminerde, bir hizmet içi eğitimde karşılaşırız ama bilmeyiz tabi birbirimizi olsun buradan sevdiysek orada da severiz birbirimizi kesin
Küçük oğlu çalmış canım bilerek değil yani. Neden saklandılar anlayamadım. Ben kimsenin nereye gideceğiyle ilgilenmem ki.
Sıkı ilişkim yok. Onların da kendi aralarında dedikodu yaptıklarını da biliyorum. Yani onlar da çok iyi anlaşamıyor aslında.çok ilginç insanlarmis. ama belki ne diyeceklerini bilememislerdir o an için
ben komsulari kafama takmıyorum çünkü hic biriyls görüşmüyorum
Çocuk çaldıysa utanıp saklanmış olabilirler tepkiden çekinmişlerdir belki.Küçük oğlu çalmış canım bilerek değil yani. Neden saklandılar anlayamadım. Ben kimsenin nereye gideceğiyle ilgilenmem ki.
Sanmıyorum tatlım ya. İlgilenmiyorum zaten. Sadece çok korktum çocuklarla evde yalnızdık.babanla ilgili bas sağlığı arama gelip gelmediğini sormak gibi komşuluk vazifelerini atladilarsa utanmislardir bence. gorunmemek istemislerdir limonsuzum. hani onlar sana gelmeden o şekilde yakalaninca sana karsi mahçup hissetmis olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?