- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.081
Amin kuzum. Benim ev küçük kaldı malesef. Eşime koli koli üniforma verdikleri için gardrobun yarısı sırf üniforma doldu. Eşimle tek tarafa kıyafet açısından yığıldık çok karmaşık bir haldeyiz. Sırf üniformalar için bir dolap daha almam lazım ama koyacak yerim yok. Gardrobu büyürsem o da sığmaz. Bir de ebeveyn banyomun giderinden arada ne yaptıysam kesilmedi bir koku geliyor. Koku bakteri demektir. Bebekli evde olmaz.Bebek olur inşallah kuzumrabbim çok büyük sen yeter ki umudunu kaybetme.
Allah razı olsun. Benim ev epey büyük. Zaten o cezbetti beni.
Amin kutsişkomAllahım hayırlısıyla sağlıkla tatlış tatlış ciciler versin inşAllah size kuzumm❤
Ahah bizde torpil yohhhh. Kendi evladım öğrencim olsa puan katmam puan düşürürüm öyle bir insanım.Topil kuşum. Dedim cici torpil yapsa yapsa sultanına yapar❤
Deme ya kuzumYaa cicim teşekkür ederim ❤ puanım 72, benim için yeterli değillbu sene de mülakat kapılarını bir aşındırıp geri dönücem..
Napıyorum sana yazıyorum gülomGizlar gizlar nabisiniz
Suan totomi devirdim size yazirem
Gozlerm yari acik halde
Gizlar gizlar nabisiniz
Suan totomi devirdim size yazirem
Gozlerm yari acik halde
Yaa cicim teşekkür ederim ❤ puanım 72, benim için yeterli değillbu sene de mülakat kapılarını bir aşındırıp geri dönücem..
Amin kuzum. Benim ev küçük kaldı malesef. Eşime koli koli üniforma verdikleri için gardrobun yarısı sırf üniforma doldu. Eşimle tek tarafa kıyafet açısından yığıldık çok karmaşık bir haldeyiz. Sırf üniformalar için bir dolap daha almam lazım ama koyacak yerim yok. Gardrobu büyürsem o da sığmaz. Bir de ebeveyn banyomun giderinden arada ne yaptıysam kesilmedi bir koku geliyor. Koku bakteri demektir. Bebekli evde olmaz.
Amin kutsişkom
Ahah bizde torpil yohhhh. Kendi evladım öğrencim olsa puan katmam puan düşürürüm öyle bir insanım.
Deme ya kuzumKendi kendine mi çalıştın gittin mi dershaneye?
Napıyorum sana yazıyorum gülom
Sen napıyosun
Bende sari bombayla cilvelesiyormAmin kuzum. Benim ev küçük kaldı malesef. Eşime koli koli üniforma verdikleri için gardrobun yarısı sırf üniforma doldu. Eşimle tek tarafa kıyafet açısından yığıldık çok karmaşık bir haldeyiz. Sırf üniformalar için bir dolap daha almam lazım ama koyacak yerim yok. Gardrobu büyürsem o da sığmaz. Bir de ebeveyn banyomun giderinden arada ne yaptıysam kesilmedi bir koku geliyor. Koku bakteri demektir. Bebekli evde olmaz.
Amin kutsişkom
Ahah bizde torpil yohhhh. Kendi evladım öğrencim olsa puan katmam puan düşürürüm öyle bir insanım.
Sen napıyosun
Heryero yerlestirdimbittim tükürük bezlerim çalışmıyor suan ross
salonu mu yerleştirdin
Amin kuzum. Benim ev küçük kaldı malesef. Eşime koli koli üniforma verdikleri için gardrobun yarısı sırf üniforma doldu. Eşimle tek tarafa kıyafet açısından yığıldık çok karmaşık bir haldeyiz. Sırf üniformalar için bir dolap daha almam lazım ama koyacak yerim yok. Gardrobu büyürsem o da sığmaz. Bir de ebeveyn banyomun giderinden arada ne yaptıysam kesilmedi bir koku geliyor. Koku bakteri demektir. Bebekli evde olmaz.
Amin kutsişkom
Sen napıyosun
Heryero yerlestirdim
Finito
Öyle canım Samdanım ama bir yandan da herşeye biraz daha geç kalıyorum gibi bir his oluyor içimde, hani birşeyler yapmak istiyorum aktif olayım elle tutulur birşeylerim olsun ama Kpss süreciyle bunlar da olmuyor.hayırlısı olsun canım ya hiç canını sıkmabazen öyle bisey yasiyosun ki vakti varmis iyi ki geç olmus boyle olmus diyosun :)
hem fena değil yukseltmek için çok güzel bi puan :)
ilde secici olmasan da mi olmaz ben onu merak ettim
Bana derler rosssooohhhh sefan olsun o zaman bundan sonra
valla helal olsun iyi altindan kalktin ross
Öyle canım Samdanım ama bir yandan da herşeye biraz daha geç kalıyorum gibi bir his oluyor içimde, hani birşeyler yapmak istiyorum aktif olayım elle tutulur birşeylerim olsun ama Kpss süreciyle bunlar da olmuyor.
Hiiiç seçici değilim hep de diyorum Allahım gideceğim yer öğrencilerimin bana ihtiyacı olduğu bir yer olsun, güzel işler yapayım diyee hayaller kuruyorum yok, yine nasip olmadı.
okumaya usenerek geldim ya
Özür dileyerek suraciktan devam edebilir miyim cici ortmenim
Tabiki de şamdanım sen gel yeter ki,biz valize koyuyoduk cici. büyük bi valiz var. yazlik kışlık diye degistirerek koyuyoduk valize
hele o parkalar yagmurluklar montlarsanki bufalo giyecek devasa oluyorlar ya
bir adet bel hemen geliyoooorrrBelimi hissetmiyorum ama
Bana derler rosss
Kalkarim her isin altindan
Ufak tefek seyler kaldi onlar da halloldu mu tamamdir
Hayır herşeyin zamanı vardır hiçbirşeye geç kalmış değişsin. Eksiklerimi tespit edip diğer sınava odaklan. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur.Öyle canım Samdanım ama bir yandan da herşeye biraz daha geç kalıyorum gibi bir his oluyor içimde, hani birşeyler yapmak istiyorum aktif olayım elle tutulur birşeylerim olsun ama Kpss süreciyle bunlar da olmuyor.
Hiiiç seçici değilim hep de diyorum Allahım gideceğim yer öğrencilerimin bana ihtiyacı olduğu bir yer olsun, güzel işler yapayım diyee hayaller kuruyorum yok, yine nasip olmadı.
Lutfen su l1 l2 l3 yenilensinbir adet bel hemen geliyoooorrr
azimli kadının hali baska valla
onları da akros yapsin ya yat gitsin
Tabiki de şamdanım sen gel yeter ki,
Ya sorma ya çıldırıcam ben gidicem evden artık adam kalsın üniformaları ile yaşasın
Bizim 2 parka arabada duruyor kovdum onları evden, arabada güneş almaktan birinin rengi kaçmış napıcaz bilmem
Her çekmeceden kola yapıştırılan cırt cırtlı rozetler çıkıyor.
Şapka dolu her taraf
Yatak odası yatak odası değil şubeye döndü yemin ederim.
Benim valizlerimin de içleri dolu. Yeni valiz alayım bari dediğin mantıklı çok.
Şu hayattaki en güzel şeylerden birincisi seninle cilveleşmek. Benim adamla cilveleşmeyi 2 numaraya koyarım haddini bilsinBende sari bombayla cilvelesiyorm
Lutfen su l1 l2 l3 yenilensin
Akros u bugun hic gormedm ayyy cok mutluyum anlatamama hahahahahaha
O eski evi boyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?