Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek olur inşallah kuzum rabbim çok büyük sen yeter ki umudunu kaybetme.
Allah razı olsun. Benim ev epey büyük. Zaten o cezbetti beni.
Amin kuzum. Benim ev küçük kaldı malesef. Eşime koli koli üniforma verdikleri için gardrobun yarısı sırf üniforma doldu. Eşimle tek tarafa kıyafet açısından yığıldık çok karmaşık bir haldeyiz. Sırf üniformalar için bir dolap daha almam lazım ama koyacak yerim yok. Gardrobu büyürsem o da sığmaz. Bir de ebeveyn banyomun giderinden arada ne yaptıysam kesilmedi bir koku geliyor. Koku bakteri demektir. Bebekli evde olmaz.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tatlış tatlış ciciler versin inşAllah size kuzumm❤
Amin kutsişkom
Topil kuşum. Dedim cici torpil yapsa yapsa sultanına yapar❤
Ahah bizde torpil yohhhh. Kendi evladım öğrencim olsa puan katmam puan düşürürüm öyle bir insanım.
Yaa cicim teşekkür ederim ❤ puanım 72, benim için yeterli değill bu sene de mülakat kapılarını bir aşındırıp geri dönücem..
Deme ya kuzum Kendi kendine mi çalıştın gittin mi dershaneye?
Gizlar gizlar nabisiniz
Suan totomi devirdim size yazirem
Gozlerm yari acik halde
Napıyorum sana yazıyorum gülom
Sen napıyosun

Yaa cicim teşekkür ederim ❤ puanım 72, benim için yeterli değill bu sene de mülakat kapılarını bir aşındırıp geri dönücem..

hayırlısı olsun canım ya hiç canını sıkma bazen öyle bisey yasiyosun ki vakti varmis iyi ki geç olmus boyle olmus diyosun :)

hem fena değil yukseltmek için çok güzel bi puan :)
ilde secici olmasan da mi olmaz ben onu merak ettim

Yok kuzum dersaneye gitmedim, sadece denemelerine katıldım bu sene. Geçen seneden alt yapım var diye. Ama bir türlü geçemiyorum 75 üzerine. Tekrar başlayacağım çalışmaya, bir yandan da öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum yavaş yavaş, bilemiyorum çok karışığım bugün.

Bende sari bombayla cilvelesiyorm

biz valize koyuyoduk cici. büyük bi valiz var. yazlik kışlık diye degistirerek koyuyoduk valize

hele o parkalar yagmurluklar montlar sanki bufalo giyecek devasa oluyorlar ya

Öyle canım Samdanım ama bir yandan da herşeye biraz daha geç kalıyorum gibi bir his oluyor içimde, hani birşeyler yapmak istiyorum aktif olayım elle tutulur birşeylerim olsun ama Kpss süreciyle bunlar da olmuyor.

Hiiiç seçici değilim hep de diyorum Allahım gideceğim yer öğrencilerimin bana ihtiyacı olduğu bir yer olsun, güzel işler yapayım diyee hayaller kuruyorum yok, yine nasip olmadı.

ben sana kpss macerami anlattim mi

sene 2010 ben üniversiteye baslamisim orta öğretim mezunu olarak sınava girip ilk 2 bine girmişim. acayip güzel kurumlar alim yapiyo ben döt gibi kaldim ortada. kopya cekilen malum yıl....

ne kadar üzüldüm ne kadar ah ettim yerlesemedim diye. sonra o zaman girenler hep sutlandi arada kaynayabilirdim ben de. çok şükür yine kendi hakkimla geldim bi yerlere. geç oldu, çok sıkıntı yaşadm. ama şimdi bakiyorum zamani varmis herşeyin.

hayattan öğreneceğim şeylere varmis, göreceğim şeyler varmis kuzum.

Allah büyük sen elinden geleni yaptiysan gerisi onun takdiri

okumaya usenerek geldim ya
Özür dileyerek suraciktan devam edebilir miyim cici ortmenim
biz valize koyuyoduk cici. büyük bi valiz var. yazlik kışlık diye degistirerek koyuyoduk valize

hele o parkalar yagmurluklar montlar sanki bufalo giyecek devasa oluyorlar ya
Tabiki de şamdanım sen gel yeter ki,
Ya sorma ya çıldırıcam ben gidicem evden artık adam kalsın üniformaları ile yaşasın
Bizim 2 parka arabada duruyor kovdum onları evden, arabada güneş almaktan birinin rengi kaçmış napıcaz bilmem
Her çekmeceden kola yapıştırılan cırt cırtlı rozetler çıkıyor.
Şapka dolu her taraf
Yatak odası yatak odası değil şubeye döndü yemin ederim.
Benim valizlerimin de içleri dolu. Yeni valiz alayım bari dediğin mantıklı çok.

Hayır herşeyin zamanı vardır hiçbirşeye geç kalmış değişsin. Eksiklerimi tespit edip diğer sınava odaklan. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur.

anlayışlı sarışınım yaaa

vakumlu hurç da al ama. daha cok sığar

bide zaten bi kac yılda bir yeniden veriliyo. boşver acsin rengi bisey olmaz
ben de nefret ediyorum o içlikler ayrı bi gicigima gidiyo. kışlık dış kıyafetler ayri

Lutfen su l1 l2 l3 yenilensin

Akros u bugun hic gormedm ayyy cok mutluyum anlatamama hahahahahaha

O eski evi boyuyor

ekistra sağlam l1 l2 l3 çek oğlum ablana

o yerlesince gösterir sana uzak kalmayi gorusememeyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…