Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya erkek arkadaşım benimle ilgili bi konuda başka bi kızla konuşmuş yurda yerkesicektim o yurtta kalan baska bi kizla siniftan tanidigiymis da numarasini falan nerden bulduysa
kiza sinirlendim cok gevşek geldi konuşması erkek arkadasim guya kiz arkadasim gelcek nasil gibisinden sormuş ama mesajlarin o kismini atmadi attigi kisimda da kız; arkadaşın için iyi olur falan gibisinden konuşmuş

sinirliyim. sizce o kıza yurtla ilgili biseyler sorcakmis gibi yazmali miyim sevgilisi oldugumu soylesem mi bilemedim..

Aa cok sevindim cnm hadi hayirlisi bakalim surecten benide haberdar et merak ederim
insallah canım ya dua et bizede olur mu
Sikayet mercii yok iste bizimknin hakki yendi 40 kg agirlikla yaptirilmis 30 olmasi gerekirken ayrica dokndgu topa dkunmadin denmis 2 sn eklemeselerdi ceza olarak bzmkde gecmisti ama kismet . Bilerek yapildiysa Allah cikarsin
evet size cok haksızlık yapılmış hak bile arayamıyosun cok kötü.. amin canım
Ya ya ne demezsin

Gözün aydın inşallah sınavı da geçer.
Sınav dediğim mülakat canım insallah geçer

Neden söylemeyesin ki
Bence bildirim kesin gidiyor
B Brunello Cicinelli cici değil başkası olsaydı torpil var derdim ama o yapmaz ki yapsa da ByNkoaLa a yapar
Hayır valla sadece denk geliyo
Napak şimdi inanak mı
Kızlar eşim parkur sınavını gecti son bi sınavımız kaldı şükürler olsun C Cay6
İnşAllah geçer canım
Kiralık bakmıyorsun pardon. Valla benim kiraladığım ev şu an almaya kalksam 900binmiş.
böyle bakıyorum ekrana peki ne kadar kira vereceksiniz?

Youlost16 artık sana ne diyim ulan kelime dağarcığım kurudu sana şiir yazmaktan
Neyse eşinin mutlu haberi şerefine hakkettin zaten şiiri Ama yeni kural ve düzenleme getireceğim bu şiir işine du bakalım yakında bildiririm Eşinin parkuru geçmesine çok sevindim ya maşallah, mülakatı da geçecek inşallah. En zorunu atlatmış. Güzel bir takım elbise edinsin siyah ya da lacivert bu çok önemli mülakat için.
C Cay6 parkur esnasında performans kamera kaydına alınıyor, haksızlık olduğunu düşünüyorsanız inceleme talep edin. Ama her ne olursa olsun vazgeçmesin diğer alımlara hazırlansın.
Kajmery34 hayırlı olsun kuzum çok sevindim evi tutmana. Güzel günlerde oturun inşallah. Darısı başıma, biz de taşınacağız eğer bebek olursa daha büyük bir eve
HayatSevinceGuzel kpss sonucun nasıl minik kuşum? İnşallah güzeldir amin

Bebek olur inşallah kuzum rabbim çok büyük sen yeter ki umudunu kaybetme.
Allah razı olsun. Benim ev epey büyük. Zaten o cezbetti beni.

Allahım hayırlısıyla sağlıkla tatlış tatlış ciciler versin inşAllah size kuzumm

Yaa cicim teşekkür ederim puanım 72, benim için yeterli değill bu sene de mülakat kapılarını bir aşındırıp geri dönücem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…