- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.061
Noldu kiz
ya erkek arkadaşım benimle ilgili bi konuda başka bi kızla konuşmuş yurda yerkesicektim o yurtta kalan baska bi kizla siniftan tanidigiymis da numarasini falan nerden bulduysaHayirdir noldu
insallah canım ya dua et bizede olur muAa cok sevindim cnm hadi hayirlisi bakalim surecten benide haberdar et merak ederim
evet size cok haksızlık yapılmış hak bile arayamıyosun cok kötü.. amin canımSikayet mercii yok iste bizimknin hakki yendi 40 kg agirlikla yaptirilmis 30 olmasi gerekirken ayrica dokndgu topa dkunmadin denmis 2 sn eklemeselerdi ceza olarak bzmkde gecmisti ama kismet . Bilerek yapildiysa Allah cikarsin
Sınav dediğim mülakat canım insallah geçerYa ya ne demezsin
Gözün aydın inşallah sınavı da geçer.
Neden söylemeyesin kiya erkek arkadaşım benimle ilgili bi konuda başka bi kızla konuşmuş yurda yerkesicektim o yurtta kalan baska bi kizla siniftan tanidigiymis da numarasini falan nerden bulduysa
kiza sinirlendim cok gevşek geldi konuşması erkek arkadasim guya kiz arkadasim gelcek nasil gibisinden sormuş ama mesajlarin o kismini atmadi attigi kisimda da kız; arkadaşın için iyi olur falan gibisinden konuşmuş
sinirliyim. sizce o kıza yurtla ilgili biseyler sorcakmis gibi yazmali miyim sevgilisi oldugumu soylesem mi bilemedim..
B Brunello Cicinelli cici değil başkası olsaydı torpil var derdim ama o yapmaz kiBence bildirim kesin gidiyor
Napak şimdi inanak mıHayır valla sadece denk geliyo
İnşAllah geçer canım
Kiralık bakmıyorsun pardon. Valla benim kiraladığım ev şu an almaya kalksam 900binmiş.
Mecbur el mahkumNeden söylemeyesin ki
B Brunello Cicinelli cici değil başkası olsaydı torpil var derdim ama o yapmaz kiyapsa da ByNkoaLa a yapar
Napak şimdi inanak mı
İnşAllah geçer canım ☺
böyle bakıyorum ekrana peki ne kadar kira vereceksiniz?
O gizliNeden söylemeyesin ki
B Brunello Cicinelli cici değil başkası olsaydı torpil var derdim ama o yapmaz kiyapsa da ByNkoaLa a yapar
Napak şimdi inanak mı
İnşAllah geçer canım ☺
Bebek olur inşallah kuzumYoulost16 artık sana ne diyim ulan kelime dağarcığım kurudu sana şiir yazmaktan
Neyse eşinin mutlu haberi şerefine hakkettin zaten şiiriAma yeni kural ve düzenleme getireceğim bu şiir işine du bakalım yakında bildiririm Eşinin parkuru geçmesine çok sevindim ya maşallah, mülakatı da geçecek inşallah. En zorunu atlatmış. Güzel bir takım elbise edinsin siyah ya da lacivert bu çok önemli mülakat için. ♥
C Cay6 parkur esnasında performans kamera kaydına alınıyor, haksızlık olduğunu düşünüyorsanız inceleme talep edin. Ama her ne olursa olsun vazgeçmesin diğer alımlara hazırlansın.
Kajmery34 hayırlı olsun kuzum çok sevindim evi tutmana. Güzel günlerde oturun inşallah. Darısı başıma, biz de taşınacağız eğer bebek olursa daha büyük bir eve
HayatSevinceGuzel kpss sonucun nasıl minik kuşum? İnşallah güzeldir amin
Evet var buyur gel de cay yapalimAma çok güzel keyif yapacağın bir balkonun var demek
Beni cezbetti bu teklif bende gelebilir miyimEvet var buyur gel de cay yapalim
Allahım hayırlısıyla sağlıkla tatlış tatlış ciciler versin inşAllah size kuzummYoulost16 artık sana ne diyim ulan kelime dağarcığım kurudu sana şiir yazmaktan
Neyse eşinin mutlu haberi şerefine hakkettin zaten şiiriAma yeni kural ve düzenleme getireceğim bu şiir işine du bakalım yakında bildiririm Eşinin parkuru geçmesine çok sevindim ya maşallah, mülakatı da geçecek inşallah. En zorunu atlatmış. Güzel bir takım elbise edinsin siyah ya da lacivert bu çok önemli mülakat için. ♥
C Cay6 parkur esnasında performans kamera kaydına alınıyor, haksızlık olduğunu düşünüyorsanız inceleme talep edin. Ama her ne olursa olsun vazgeçmesin diğer alımlara hazırlansın.
Kajmery34 hayırlı olsun kuzum çok sevindim evi tutmana. Güzel günlerde oturun inşallah. Darısı başıma, biz de taşınacağız eğer bebek olursa daha büyük bir eve
Kim nabior banaNeden söylemeyesin ki
Napak şimdi inanak mı
İnşAllah geçer canım
O zaman özelden yaz aramızda kalsınO gizlibiliyorsun önceki konumda kira yüzünden feci laflar yedim.
Tabiko size bir gun balkon manzarami atarmBeni cezbetti bu teklif bende gelebilir miyim
Topil kuşum. Dedim cici torpil yapsa yapsa sultanına yaparKim nabior bana
Ivet yapsa yapsa bana yaparTopil kuşum. Dedim cici torpil yapsa yapsa sultanına yapar
Youlost16 artık sana ne diyim ulan kelime dağarcığım kurudu sana şiir yazmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?