Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla adamı resmen geysan yapmışsın
Boşuna mı seksü geyşa diyorum
Kaynanam gidince de sizinkileri dinlicem. Ben yokken konuşursanız kaçırırım diye korkuyorum
Konuşsanız da okurum ama yine de beni bekleyin gözünü sevdiklerim

Tek nefeste okuduum ne güzel herşeyi beraber yaşayıp beraber büyümüşsünüüz, ne kadar kıymetlidir şimdik o yuvanız
Yalnız süper bir tanışma eşin ilk başta yanlış anlaşılmaya pas vermemiş ama sonra bırak yürümeyi koşmuş koşmuş adam artık nasıl bir elektrikse böyle bişey herhal

Boşuna mı seksü geyşa diyorum
Kaynanam gidince de sizinkileri dinlicem. Ben yokken konuşursanız kaçırırım diye korkuyorum
Konuşsanız da okurum ama yine de beni bekleyin gözünü sevdiklerim
Kv gidince herkesi etiketle başlat anlatırız. Benim öyle çok heyecanlı bir hikayem yok ama

Adama inatla yürümesem beni arkadaşının açtığı fake hesap sandığı için hiçbir zaman yüz vermeyecekti. Tavırlarından sıkılıp vazgeçseydim aşkımız başlamadan bitecekti.
Hep derim birşeyin olacağı varsa oluyor. Pes etmeyin. Kendine de ders çıkar pes etmeme konusunda
Nişan atmamdan bu kadar ısrarcı olmama kadar hepsi evliliğimizin vesilesiymiş.
Çok seviyorum onu. Hep hergün daha fazla seve seve 8 yıl geçirdim

Allah daim etsin kesinlikle bir şey olacaksa oluyor ve önünde dağ dayanmıyor

Bu şekilde okudum sonuna kadar madonnam Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşAllah bebekle de taçlandırsın aşkınızı
Kv kaç gün kalacakmış?

İnşallah gelmekten vazgeçer dinimiz amin
Yok be nerde.. Saat bile verdi kaçta geleceğini
Bu şekilde okudum sonuna kadar madonnam ❤ Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşAllah bebekle de taçlandırsın aşkınızı☺
Kv kaç gün kalacakmış?
Bende senin adını bildirimlerde görünce öyle oluyorum
Amin
Söylemedi kafasına estiği gibi o ya. Çok korkuyorum Okullar da açılacak zaten

Dersimi aldım öğretmeniiimm çok haklısın cicim.

Ama tam bir nasip olmuşsunuz heee birbirinize Maşallah size canım benim, böyle olmalı zaten hem birbirini tamamlayıp hem birbirine birşeyler katmalı, siz maşallah çok güzel bir olmuşsunuz hep böyle daha güzel mutluluklar katın yuvanıza

Yok be nerde.. Saat bile verdi kaçta geleceğini

Bende senin adını bildirimlerde görünce öyle oluyorum
Amin
Söylemedi kafasına estiği gibi o ya. Çok korkuyorum Okullar da açılacak zaten
Yerinde rahat edemez de 2 gün sonra gider inşAllah. Aminnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…