- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.181
Eh seksü geysanin da bedeli yakuza anası ne yapacaksınYok be nerde.. Saat bile verdi kaçta geleceğini
Keske hic gelmeseİnşallah gelmekten vazgeçer dinimiz amin
Amin miniğimDersimi aldım öğretmeniiimmçok haklısın cicim.
Ama tam bir nasip olmuşsunuz heee birbirinizeMaşallah size canım benim, böyle olmalı zaten hem birbirini tamamlayıp hem birbirine birşeyler katmalı, siz maşallah çok güzel bir olmuşsunuz hep böyle daha güzel mutluluklar katın yuvanıza
Cok sevdigimizden birbirimiziNeden böyle şeyler yapıyoruz bilmem, olsun
Ahaahah koptumEh seksü geysanin da bedeli yakuza anası ne yapacaksın
Birazdan tarihe gömülücem yarın ben yok ben iptalKeske hic gelmese
Hey maşallah beeee,tur bindirmişsin etrafında adamin elinden kurtulması mümkün müymüşEveetttttt 30 ağustos zafer bayramının şerefine söz verdiğim kibin benim seksü geyşa ile tanışma zaferimi anlatıyorum. Toplanın 2.ye anlatmam kaçıran kaçırdım demesin banane derim
Yalnız hikayemizi soranlardan ötürü(o zamanlar mesaj Sayımız azdı) biri 10.000. Mesaj olduğu zaman onun şerefine anlat demişti. Biri de yok o kadar beklemeyelim 30 ağustos var önümüzde o gün anlat demişti. Hem 10.000 in hem 30 ağustosun aynı güne denk gelmesi çok komik ve hoş oldu iki isteği de yerine getirmiş oluyorum şuan
Evet...
Yıl 2012.. Ben 18 lik üniversiteli olmuş çıtır ergen; bir nişan attım. Çok travmatik bir tecrübe idi. Nişanlandığım gün adamı sevmediğimi anlayıp ayrıldım.
Aradan 1 ay geçti.
Twitterda geziyorum. Atılan bir twit çok hoşuma gitti profil sayfasına girdim. Baktım twitler çok hoş adam fenomen. Facebookdan ben buna yürürüm dedim adamı facede buldum ekledim. Ama nasıl cool gram yüz vermiyor zaar. Burcunu sordum aslan dedi. Boyunu sordum 185 dedi. Zaten 2 kriterim vardı ikisi de tuttu. Tamam dedim ben bunla evlenicem ama adam bana cevapları bile zoraki yazıyor
Baktm isteyeceği yok numarayı ben verdim. Baktım çağıracağı yok buluşmaya ben davet ettim. Adama ölümüne yürüdüm tık yok.
Hadi dedik buluşalım, onu da ikna ettim de tamam dedi yani büyük rezillik.
İlk buluşmayı yaptığımız gün beni görünce şok oldu kaldı.
Meğer bu ben onu eklemeden 2 gün önce kankisini güzel kız profili açıp trollemiş, çocuk da fake hesaba düşmüş yazık. Adam da benim onu eklememi arkadaşının intikamı fake hesap sanmış. Bana ilk sözü "ya kusura bakma ben seni fake sanıyordum bu kadar güzel kız beni eklemez dedim yoksa havada karada sana yürürdüm" oldu ağzı açık şekilde, sonra olayı anlattı
Neyse ben ilk görüşte aşık oldum, zaten adama çoktan düşmüşüm. Biz 2.buluşmada çıkmaya başladık, yalnız 2 sorunumuz var.
1.si adamın peşindeki kızlar. (adam 5 yıllık sevgilisini senelerden beri kendisini seven virane aşık kız ile aldatmış. Sevdiği kız bunu terketmiş doğal olarak ama aldattığı kızı da sevmiyor. İki kızdan da periyodik olarak beddua mesajları, acı içerikli mesajlar falan. Ben bir süre depresyona girdim çünkü ciddi aşık oldum öyle böyle değil, rüyalarımda görüyorum adamı. Ama diğer iki kız canımı sıkıyor ve en kötüsü adamın aklının 5 yıllık eski sevgilisinde kalmış olma ihtimali çok yüksek) Ve başka başka kızlar..
2.si annem adamı lise mezunu diye damat istemiyor.
----------
Birgün gittim bunun yanına tam o sırada bu kızlardan ikincisi aradı. Açtım telefonu kıza ağzıma geleni saydım. Benimkinden de ayrıldım. Gerekçe olarak da böyle şeyler bana ters, ben bir nişan attım. Evlenmeyeceğim adamla çıkamam sen evlilik insanı değilsin kızlar falan, önüne gelen kızla olmuşsun pisliğin tekisin defol hayatımdan dedim eve gittim. Strateji tabi. 1 hafta telefonlarını açmadım. Namıslı kız ayağı yaptım
Sonuç olarak kapımda yattı kalktı, sözler verdi. Kızları engelledi. Sana aşkımı ispatlıcam annen beni istemiyor ya, dedi. Üniversite sınavına girdi tek tercih ile benim üniversitemi kazandı. Sonuç kağıdı ile anneme geldi artık lise mezunu değilim kızın bana emanet onay veriyor musun ilişkimize dedi. Annemin hayranlığını kazandı annem de düştü adama
Sonra biz üniversiteyi birlikte okuduk. Adamı bok çukurundan çıkarıp kız görünce kafasını çeviren hale getirdim. Birlikte mezun olduk.
----------
Sonra adamın ailesi tutturdu bu kız bizim yöreden değil istemeyiz. Bende onlar beni istemiyorsa ben sizi hiç istemiyorum dedim. Yine blöfAdam ailesine size fikrinizi soran mı oldu dedi bana da evleniyoruz dedi.
Teklif bile etmedi zaar ültimatom verdi
Bende ertelemek amacıyla işe gir, araba al, evi tut evleniriz dedim. Ben işsizdim bu arada. Adam 1 2 hafta içinde işe girdi, araba aldı, kiralanacak evi buldu yanıma geldi daha ne istiyorsun yapayım dedi. Tamam dedim ben senin iliğine kemiğine banmaz mıyım, zaten zor tutuyorum kendimiBir arkadaşı istihareye yatırdım evlilik hayırlı gördü.
-------
2 Çulsuz evlendik.
Eşimin ailesinden ciddi bir psikolojik baskı gördüm. Ayırmak için herşeyi yaptılar sonra el mahkum teslim oldular.
Evliliğe dair herşey imece usulü yapıldı. Onun bunun eskisi. Kırık dökük bir ev. Ben kasiyer olarak girdim işe. 2 sene hizmet sektöründe çalıştım. Eşim asgari ücretli idi. Borçluyduk gırtlağımıza kadar. Bazen elektrik kesik, bazen su kesik, bazen aç 1.5 sene yaşadık. Ama çok mutluyduk.. Hiç gocunmadık.
Ardından önce ben göreve başladım öğretmen oldum. Sonra eşim hayalindeki mesleğe kavuştu polis oldu. Aynı zamanda açık öğretimden bir bölüm daha bitirdi şimdi yüksek lisans aşamasında.
Aç yattık, tok yattık ama hep huzurlu yattık çok şükür.
Beni hiç utandırmadı, hiç yanlış yapmadı. Varlığına şükür onun ♥
--------------
8 yılı özet geçmeye çalıştım bu kadar oldu. Biraz aşk, Biraz sabır, biraz başarı öykümüz bizim böyle işte
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
Amiin KuzuuumAmin miniğim
Rabbim siz bekarlara daha güzel hikayeler nasip etsin.
Keske hic gelmese
Heya benimde düşündükçe içimin yağları eriyorHey maşallah beeee,tur bindirmişsin etrafında adamin elinden kurtulması mümkün müymüşçakal seniii ama en çok o eski kızı arayıp ağzına geleni sayman ve seninkine ayarı cekmen iyi olmuş, orda içimin yağları eridi resmen hadi bı bebislede taclansin şu mutlu yuvaniz innsaalllaahh
Bu arada ben bugün bı girip çıktım arada ya,misafirim vardi tüm gün,en son sayfa 960larda mıydım ne
HahahaAmiin Kuzuuum ❤
Olduu o zamann ben bir Twitter yapıp geliiyoruuumm
Linç yerim şimdii bir dee, sessiz takipçiler varsaa
Oh my tanrımKız bir tanıdığım vardı eşinin babası kol kırığından mıı ne basit birşeyden hastanedeymiş, kız da demiş keşke hiç çıkmasa filan, bana ölmüş hastanede....
Kahvenin yanında ben ve aside tatlısı 3 ü bir aradaYaa bı ateşli çiftte siz
Sen gel ben hemen yaparim pericimiste yeter
Yalnız o günden beri her yaptığımda hep sen geliyorsun aklıma artık,bu böyle de gidecek sanırım
Hahaha
Sen atandığın yerden bulacaksın miniğim öyle hissediyorum sanki,
Oh my tanrım
Ay ölmesin ya ben ölüden korkarım
Sadece yatılı gelmesin yeter
Normal misafirliğe de birşey demiyorum bak insaflıyım derdim yatılı gelmesi
Yavru kertenkelelerim ben yatıyorum. Bildiğiniz giibi yarın yatılı misafir geliyor kaç gün kalır bilmem
Pek giremeyeceğim arada okur çıkarım belki fırsat buldukça.
Nerede bu kız demeyin
Bana bol bol sabır duası edin.
Ama gidişim güzel oldu trajıkomik aşk hikayemi anlattım öyle gidiyorum
Sevin ulan sevmek güzel şey, aşk çok güzel. Sevin sevişin
Anektodumu da verdim, Behlül kaçar
Beni özleyin yollarımı gözleyin. Topik sizlere emanet. Çavvv
Aynen dostum Allah im bize de baska hayirrli kapilar acsin napalim bet bereket huzur versin evimiz3 kazancimiza ..insallah canım ya dua et bizede olur mu♥
evet size cok haksızlık yapılmış hak bile arayamıyosun cok kötü.. amin canım
Sınav dediğim mülakat canım insallah geçer
Evet canm biliyorum bende dedm esime itiraz etseydjn kamera kaydni tekrar izleyelim deseydin dedm. Adam benle konusmaya baslarken aldi kirmizi kalemi eline zaten dinledgi bile yok aciklamami ben oyle gibi gordum demis bekci olamaz kagidini vermis. Bak dusun 15 er kilo tasimalari kural olan agirligi 20 ser kilo tasitmislar bizimklere. Gecen persmbe ayni yerde baska tandgmz grdi parkura onlara 15 erden tasitmistlar. Biseyler dondugu kesin artik bilerek uapilan haksizlik varsa Allah cikarsin@Kutsal zebra artık sana ne diyim ulan kelime dağarcığım kurudu sana şiir yazmaktan
Neyse eşinin mutlu haberi şerefine hakkettin zaten şiiriAma yeni kural ve düzenleme getireceğim bu şiir işine du bakalım yakında bildiririm Eşinin parkuru geçmesine çok sevindim ya maşallah, mülakatı da geçecek inşallah. En zorunu atlatmış. Güzel bir takım elbise edinsin siyah ya da lacivert bu çok önemli mülakat için. ♥
C Cay6 parkur esnasında performans kamera kaydına alınıyor, haksızlık olduğunu düşünüyorsanız inceleme talep edin. Ama her ne olursa olsun vazgeçmesin diğer alımlara hazırlansın.
Kajmery34 hayırlı olsun kuzum çok sevindim evi tutmana. Güzel günlerde oturun inşallah. Darısı başıma, biz de taşınacağız eğer bebek olursa daha büyük bir eve
HayatSevinceGuzel kpss sonucun nasıl minik kuşum? İnşallah güzeldir amin
Haha ağzına sağlık iyi demişsin vallaHeya benimde düşündükçe içimin yağları eriyor
Bide binbir emekle tecavüzcü coşkun gibi ayartmış çocuğu sonra da madur edebiyatı yapıyor. Nasıl saymayayım. Ağlayacaksan seni sevmeyen sevgilisi olan birinin peşinden senelerce koşup 1 günde kendine aşık edeceğini zannedecek kadar aptal olmana ağla sen, bir de gurursuzluğuna ağla sevgilisi olan adamı arayıp duruyorsun midesiz dedim ve daha birsürü şey
Bugün sayfalara şamdan da yetişemedi
Bak bu lafini kulak ardı etmeyeceğim babyySevin sevişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?