Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin miniğim
Rabbim siz bekarlara daha güzel hikayeler nasip etsin.

Hey maşallah beeee,tur bindirmişsin etrafında adamin elinden kurtulması mümkün müymüş çakal seniii ama en çok o eski kızı arayıp ağzına geleni sayman ve seninkine ayarı cekmen iyi olmuş, orda içimin yağları eridi resmenhadi bı bebislede taclansin şu mutlu yuvaniz innsaalllaahh

Bu arada ben bugün bı girip çıktım arada ya,misafirim vardi tüm gün,en son sayfa 960larda mıydım ne

Heya benimde düşündükçe içimin yağları eriyor
Bide binbir emekle tecavüzcü coşkun gibi ayartmış çocuğu sonra da madur edebiyatı yapıyor. Nasıl saymayayım. Ağlayacaksan seni sevmeyen sevgilisi olan birinin peşinden senelerce koşup 1 günde kendine aşık edeceğini zannedecek kadar aptal olmana ağla sen, bir de gurursuzluğuna ağla sevgilisi olan adamı arayıp duruyorsun midesiz dedim ve daha birsürü şey
Bugün sayfalara şamdan da yetişemedi

Amiin Kuzuuum ❤

Olduu o zamann ben bir Twitter yapıp geliiyoruuumm

Linç yerim şimdii bir dee, sessiz takipçiler varsaa
Hahaha
Sen atandığın yerden bulacaksın miniğim öyle hissediyorum sanki,

Kız bir tanıdığım vardı eşinin babası kol kırığından mıı ne basit birşeyden hastanedeymiş, kız da demiş keşke hiç çıkmasa filan, bana ölmüş hastanede....
Oh my tanrım
Ay ölmesin ya ben ölüden korkarım
Sadece yatılı gelmesin yeter
Normal misafirliğe de birşey demiyorum bak insaflıyım derdim yatılı gelmesi

Yaa bı ateşli çiftte siz

Sen gel ben hemen yaparim pericim iste yeter
Yalnız o günden beri her yaptığımda hep sen geliyorsun aklıma artık,bu böyle de gidecek sanırım
Kahvenin yanında ben ve aside tatlısı 3 ü bir arada benim için ye ozaman ilk tatlıyı

Hahaha
Sen atandığın yerden bulacaksın miniğim öyle hissediyorum sanki,

Ben de aynen öyle hissediyorum cicim, zaten o konularda da yaralıyım, kör bahtım kara talihim neyse ağlamıyorum iyi insanlarla karşılaştırsın kuzum inşallah beni de, bide yakışıklı bide uzun boylu tamam başka yok

Oh my tanrım
Ay ölmesin ya ben ölüden korkarım
Sadece yatılı gelmesin yeter
Normal misafirliğe de birşey demiyorum bak insaflıyım derdim yatılı gelmesi

aa olur mu cicim evlatcığının yemeği suyu iyi mii bir vakit test edip onaylaması lazım lütfen

Yavru kertenkelelerim ben yatıyorum. Bildiğiniz giibi yarın yatılı misafir geliyor kaç gün kalır bilmem
Pek giremeyeceğim arada okur çıkarım belki fırsat buldukça.
Nerede bu kız demeyin
Bana bol bol sabır duası edin.
Ama gidişim güzel oldu trajıkomik aşk hikayemi anlattım öyle gidiyorum
Sevin ulan sevmek güzel şey, aşk çok güzel. Sevin sevişin
Anektodumu da verdim, Behlül kaçar
Beni özleyin yollarımı gözleyin. Topik sizlere emanet. Çavvv

Bol sabır selamet diliyorum cicim, haydii gazan mübarek olaaa

Gidişin gibii dönüşünü de fevkaladenin fevkinde bekliyoruz

Öptüm ciciimm, İyii geceleerr

insallah canım ya dua et bizede olur mu
evet size cok haksızlık yapılmış hak bile arayamıyosun cok kötü.. amin canım

Sınav dediğim mülakat canım insallah geçer
Aynen dostum Allah im bize de baska hayirrli kapilar acsin napalim bet bereket huzur versin evimiz3 kazancimiza ..

Evet canm biliyorum bende dedm esime itiraz etseydjn kamera kaydni tekrar izleyelim deseydin dedm. Adam benle konusmaya baslarken aldi kirmizi kalemi eline zaten dinledgi bile yok aciklamami ben oyle gibi gordum demis bekci olamaz kagidini vermis. Bak dusun 15 er kilo tasimalari kural olan agirligi 20 ser kilo tasitmislar bizimklere. Gecen persmbe ayni yerde baska tandgmz grdi parkura onlara 15 erden tasitmistlar. Biseyler dondugu kesin artik bilerek uapilan haksizlik varsa Allah cikarsin

Haha ağzına sağlık iyi demişsin valla ya okudum da geldim ben sorma
Bak bu lafini kulak ardı etmeyeceğim babyy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…