Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yerim sana da yediririm sen gel kahveme eşlik et canim bişicik olmaz
Öyle mi diyürsünnnn kazaya kurban gitmem degilmi mesajdaki emoji pek bir fena sinsi avını yakalamaya calışan kaplan gibiduruyor

Canimin içi yaa bayramimiz kutlu olsun teşekkür ederim bitanemm poncigimmm

Haha planli gebelik he vaktini ayarlamissin

Allah mutlulugunuzu bi ömür dair etsin cnm benim

İliğine kemiğine banmak kopuyorum anlatışına. İyi düşürmüşsün ağına adamı valla helal kız , zorlu ama ask kokan hikayeniZ pek tatlı Rabbim her daim mutlu etsin sizi kumrular

Oyle bişeyi yok şükür Çünkü özel silahlı güvenlik sertifikası da var olsaydı vermezlerdi halinden Tavrından şüphem yok ama içerde ne olur bilemem otur çalış diyorum bakalım dinlerse tabi çalışacak..

Harikaaa yüzümde kocaman bir gülümseme ile okudum. Allah hep mutlu huzurlu etsin ağzınızın tadı bozulmasın kuzum

Ay hemen söylerim eşime o zaman Peki traş olması gerekir mi :)

Mülakatlar bana hep korkunc gelmiştir hiç girmek istememişimdir ama el mahkum

En son girmekte iyi oluyo bazen :)
Tabiki canim trasli takim elbiseli kendine ozenli ve konustuklarinda.dikkatli olmasj gerekiyor . Bekci alimi diye bi site var yalayip yuttum ben.orayi sende.incele guzel bilgiler veriyorlar .

roman gibi hikayen varmış cici bayıldım çok güzeldi yaaa :)
söylenecek bişey yok valla Allah muhabbetinizi artirsin sizi birbirinizden ayirmasin inşallah
artık bi junyir cici gelse iyi olur

sen kaynanani gönder bizde yazarız hikayelerimizi. benimki siradan ama

kaynananla ilgili de Allah sana Eyüp peygamber sabri versin

Masallah esine gercekten takdire sayan Allah devamini daim kilsin canm. 50 olan sjniri bu sene 48 e indirmislerdi maalesef. 47 bitirdi kocisim benm.gozumde kiymeti var genede cabaladi buraua geldi

Canim bu polislikten farkli biraz asiri basvuru varya elemek icin sebep ariyorlar oyle diyeyim ve guvenlik sorusturmasini bekcilige hak kazandiktan sonra yapiyorlar demisti o sitede admine sormustum. Mesela herseyi kazanjp gecsen bile 29 yasindaki kisi ile ayni puani alip kazanan 25 yasndaki kisiden genc.olani bekci oluyor hepsini kazanmakta cozum degil boyle bisey iste.

Boşuna mı seksü geyşa diyorum
Kaynanam gidince de sizinkileri dinlicem. Ben yokken konuşursanız kaçırırım diye korkuyorum
Konuşsanız da okurum ama yine de beni bekleyin gözünü sevdiklerim
Kaynanan niye geliyor ki ne lüzum varmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…