- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.221
Kaynanan niye geliyor ki ne lüzum varmış
Bende oğlumu geri uyutuyorum şimdi. Çok geç yattı çünküUOTE="samdan, post: 61010815, member: 834752"]
günaydın canım
ben altıda kalktim limonsuzumsu an kahvaltı hazırlıyorum ama gözüm yatakta sen napiyosun :)
Baktık canım o site yokTabiki canim trasli takim elbiseli kendine ozenli ve konustuklarinda.dikkatli olmasj gerekiyor . Bekci alimi diye bi site var yalayip yuttum ben.orayi sende.incele guzel bilgiler veriyorlar .
Ahaha tanımlaman süperÖyle mi diyürsünnnn kazaya kurban gitmem degilmi mesajdaki emoji pek bir fena sinsi avını yakalamaya calışan kaplan gibiduruyor
Günaydın canım. Bu ne pozitiflik maşallah.Günaydın canlarım ballarım bidenelerim
Günaydın bebişim nasılsınGünaydın canlarım ballarım bidenelerim
kız onlar için luzuma gerek var mikim bilir kafasında ne tilkiler vardır
Bende oğlumu geri uyutuyorum şimdi. Çok geç yattı çünküneden o kadar erken uyandın?
Neden ki tatlım?
Şu anne konusu varya. Eşi annesini istemiyormuş. Resmen delirdimNeden ki tatlım?
Saol canım ben hep pozitifim kizzGünaydın canım. Bu ne pozitiflik maşallah.
İyiyim limonsuzum kahvaltı hazırlıyorum daha yeniGünaydın bebişim nasılsın
Konu ismimi yaz bakayım tatlım hatırlayamadımŞu anne konusu varya. Eşi annesini istemiyormuş. Resmen delirdim
Banlanmamak için zor duruyorumKonu ismimi yaz bakayım tatlım hatırlayamadım
Buarada sakin ol banlanma
Yeni uyandık kızımla kendimize gelelim bizde yapıcazİyiyim limonsuzum kahvaltı hazırlıyorum daha yenisen nasilsin
Çık oralardan bize gelBanlanmamak için zor duruyorum
Eşimin Anneme Nefreti
Yok benimle ilgili değil özel oda yok maalesef diğer kadınlar için Mahremiyet sağlamak adına hiç erkek almıyorlar Anladim canim hakkinda hayirlisi olsunwww.kadinlarkulubu.com
Ay ben yeni okudum. Dun disardaydim bi de benim buyuk yaramaz ufak bi kaza gecirmis once kork sonra telaslan sonra kız falan derken ugrayamadim buralara :)) harika bir hikayeniz varmis 4 sezonluk dizi olurEveetttttt 30 ağustos zafer bayramının şerefine söz verdiğim kibin benim seksü geyşa ile tanışma zaferimi anlatıyorum. Toplanın 2.ye anlatmam kaçıran kaçırdım demesin banane derim
Yalnız hikayemizi soranlardan ötürü(o zamanlar mesaj Sayımız azdı) biri 10.000. Mesaj olduğu zaman onun şerefine anlat demişti. Biri de yok o kadar beklemeyelim 30 ağustos var önümüzde o gün anlat demişti. Hem 10.000 in hem 30 ağustosun aynı güne denk gelmesi çok komik ve hoş oldu iki isteği de yerine getirmiş oluyorum şuan
Evet...
Yıl 2012.. Ben 18 lik üniversiteli olmuş çıtır ergen; bir nişan attım. Çok travmatik bir tecrübe idi. Nişanlandığım gün adamı sevmediğimi anlayıp ayrıldım.
Aradan 1 ay geçti.
Twitterda geziyorum. Atılan bir twit çok hoşuma gitti profil sayfasına girdim. Baktım twitler çok hoş adam fenomen. Facebookdan ben buna yürürüm dedim adamı facede buldum ekledim. Ama nasıl cool gram yüz vermiyor zaar. Burcunu sordum aslan dedi. Boyunu sordum 185 dedi. Zaten 2 kriterim vardı ikisi de tuttu. Tamam dedim ben bunla evlenicem ama adam bana cevapları bile zoraki yazıyor
Baktm isteyeceği yok numarayı ben verdim. Baktım çağıracağı yok buluşmaya ben davet ettim. Adama ölümüne yürüdüm tık yok.
Hadi dedik buluşalım, onu da ikna ettim de tamam dedi yani büyük rezillik.
İlk buluşmayı yaptığımız gün beni görünce şok oldu kaldı.
Meğer bu ben onu eklemeden 2 gün önce kankisini güzel kız profili açıp trollemiş, çocuk da fake hesaba düşmüş yazık. Adam da benim onu eklememi arkadaşının intikamı fake hesap sanmış. Bana ilk sözü "ya kusura bakma ben seni fake sanıyordum bu kadar güzel kız beni eklemez dedim yoksa havada karada sana yürürdüm" oldu ağzı açık şekilde, sonra olayı anlattı
Neyse ben ilk görüşte aşık oldum, zaten adama çoktan düşmüşüm. Biz 2.buluşmada çıkmaya başladık, yalnız 2 sorunumuz var.
1.si adamın peşindeki kızlar. (adam 5 yıllık sevgilisini senelerden beri kendisini seven virane aşık kız ile aldatmış. Sevdiği kız bunu terketmiş doğal olarak ama aldattığı kızı da sevmiyor. İki kızdan da periyodik olarak beddua mesajları, acı içerikli mesajlar falan. Ben bir süre depresyona girdim çünkü ciddi aşık oldum öyle böyle değil, rüyalarımda görüyorum adamı. Ama diğer iki kız canımı sıkıyor ve en kötüsü adamın aklının 5 yıllık eski sevgilisinde kalmış olma ihtimali çok yüksek) Ve başka başka kızlar..
2.si annem adamı lise mezunu diye damat istemiyor.
----------
Birgün gittim bunun yanına tam o sırada bu kızlardan ikincisi aradı. Açtım telefonu kıza ağzıma geleni saydım. Benimkinden de ayrıldım. Gerekçe olarak da böyle şeyler bana ters, ben bir nişan attım. Evlenmeyeceğim adamla çıkamam sen evlilik insanı değilsin kızlar falan, önüne gelen kızla olmuşsun pisliğin tekisin defol hayatımdan dedim eve gittim. Strateji tabi. 1 hafta telefonlarını açmadım. Namıslı kız ayağı yaptım
Sonuç olarak kapımda yattı kalktı, sözler verdi. Kızları engelledi. Sana aşkımı ispatlıcam annen beni istemiyor ya, dedi. Üniversite sınavına girdi tek tercih ile benim üniversitemi kazandı. Sonuç kağıdı ile anneme geldi artık lise mezunu değilim kızın bana emanet onay veriyor musun ilişkimize dedi. Annemin hayranlığını kazandı annem de düştü adama
Sonra biz üniversiteyi birlikte okuduk. Adamı bok çukurundan çıkarıp kız görünce kafasını çeviren hale getirdim. Birlikte mezun olduk.
----------
Sonra adamın ailesi tutturdu bu kız bizim yöreden değil istemeyiz. Bende onlar beni istemiyorsa ben sizi hiç istemiyorum dedim. Yine blöfAdam ailesine size fikrinizi soran mı oldu dedi bana da evleniyoruz dedi.
Teklif bile etmedi zaar ültimatom verdi
Bende ertelemek amacıyla işe gir, araba al, evi tut evleniriz dedim. Ben işsizdim bu arada. Adam 1 2 hafta içinde işe girdi, araba aldı, kiralanacak evi buldu yanıma geldi daha ne istiyorsun yapayım dedi. Tamam dedim ben senin iliğine kemiğine banmaz mıyım, zaten zor tutuyorum kendimiBir arkadaşı istihareye yatırdım evlilik hayırlı gördü.
-------
2 Çulsuz evlendik.
Eşimin ailesinden ciddi bir psikolojik baskı gördüm. Ayırmak için herşeyi yaptılar sonra el mahkum teslim oldular.
Evliliğe dair herşey imece usulü yapıldı. Onun bunun eskisi. Kırık dökük bir ev. Ben kasiyer olarak girdim işe. 2 sene hizmet sektöründe çalıştım. Eşim asgari ücretli idi. Borçluyduk gırtlağımıza kadar. Bazen elektrik kesik, bazen su kesik, bazen aç 1.5 sene yaşadık. Ama çok mutluyduk.. Hiç gocunmadık.
Ardından önce ben göreve başladım öğretmen oldum. Sonra eşim hayalindeki mesleğe kavuştu polis oldu. Aynı zamanda açık öğretimden bir bölüm daha bitirdi şimdi yüksek lisans aşamasında.
Aç yattık, tok yattık ama hep huzurlu yattık çok şükür.
Beni hiç utandırmadı, hiç yanlış yapmadı. Varlığına şükür onun ♥
--------------
8 yılı özet geçmeye çalıştım bu kadar oldu. Biraz aşk, Biraz sabır, biraz başarı öykümüz bizim böyle işte
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
Geçmiş olsun canım ne oldu?Ay ben yeni okudum. Dun disardaydim bi de benim buyuk yaramaz ufak bi kaza gecirmis once kork sonra telaslan sonra kız falan derken ugrayamadim buralara :)) harika bir hikayeniz varmis 4 sezonluk dizi olur
Mutlu ve guzel gecen 8 yil daim olsun inşaallah nice nice senelere sağlıkla mutlulukla canimm ❤❤❤❤❤
Bisikletten düşmüş ama cok sert sekilde her yeri yara bere icindeydi. Neyseki ciddi bir sey olmamis ama hamileyim herhalde ondandir biraz korktum ben:/Geçmiş olsun canım ne oldu?
Var canim aylardir orayi takip ediyorum ben bekcialimi.comBaktık canım o site yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?