- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.261
Kahvaltı en sevdiğim öğün ah ah asla hayır demem diyememOyy çıkın gelin size de kahvaltı hazırlayım ben ya,bir demlik altlı üstlü çay demlerim ikimize, limonsuz hemdesenin poncige de süt içerse baska istediğin şeyler varsa söyle hemen hazırlarım limonsuzum
Canımmm doğum günün kutlu iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki kk ya üye olmuşsunyavru kertenkeleniz bugün doğduu
Canımmm doğum günün kutlu iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki kk ya üye olmuşsun❤
Doğum günün kutlu olsunyavru kertenkeleniz bugün doğduu
Benimde en sevdiğim öğündürKahvaltı en sevdiğim öğün ah ah asla hayır demem diyemem
Bacım ne varsa yap ben hepsini yerim ziyan olmaz meraklanma
Kızım benimle yer oğluşum da içimde sütü var zaten ☺
Doğum günün kutlu olsun
Benimde en sevdiğim öğündür ❤
Mutlu yıllaryavru kertenkeleniz bugün doğduu
Hanim kertenkeleler nabiyorsunuz:)
Bende sabah buyuk akrosla ugrastmben baby akrosla ugraimsiyom rosss
sen napiyon beybi
Bende sabah buyuk akrosla ugrastm
Aksam yemeegi icin anneme geldik
Oturuyorm suan
Fazla takintili hemdemesela bugun su an bilmem kaçıncı kez süper patates sebzelerin gücü adinayi okuyoruz bilmiyorumbide evde yoktuk ha bütün gün akroslar takıntılı mi rosss bı günde insan 50 kere kitap okutur mu yahu
Fazla takintili hemde
Bir de sevdigi seyden asla bikmiyorlar maalesef :)
Allah yardmcin olsin
Nansbzbznsk
Eger karisi brnm gbi koc burcuysa yandianaammm desene bu okumayi sokene kadar ben faranjit olcam
neyse ben buyutuyum de evlenebilirse karısı düşünsün
Kızım kek istemişti bende yanına kısır la çay yaptım yiyiyoruz canım. Eşim işte bugün böyle idare ediyoruzHanim kertenkeleler nabiyorsunuz:)
Ohhh ne harikaa afiyet olsunKızım kek istemişti bende yanına kısır la çay yaptım yiyiyoruz canım. Eşim işte bugün böyle idare ediyoruz ☺
Dogum gunun kutlu olsun :))yavru kertenkeleniz bugün doğduu
Ooo kısır :)) afiyet olsunnn kuzucuga selam :)Kızım kek istemişti bende yanına kısır la çay yaptım yiyiyoruz canım. Eşim işte bugün böyle idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?