Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kertenkelelerim
Size bir iyi bir de kötü haberle geldim.
İyi haber; kv misafirliğe geldi ama kalmadı, başka bir akrabaya söz vermiş ona gitti. Bende size koştum geldim
Kötü haber; 1 2 gün sonra bana kalmaya gelecek
Toplu etiketsiz geldim bugün fazla kalamayacağım için. Yapmam gereken ev işleri var kahvaltı edip onları halledicem. Toplu etiketi akşama yapacağım.
Sizlerde ne var ne yok, kimler uyandı bakalım
@minik kalp0753
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun minişim, yüreğinden geçen isteklerinin top1'inde olanının gerçekleşmesini diliyorum
Etiketin naptıysam çıkmıyor balım inşallah görürsün kendiliğinden

Kayınvalide candır gerisi heyecan

Ben de
ben de tam bugün kvye kalmaya gidiyodum biliyünnü gidim orda bulaşık yıkayıp kendime gelem
Iyyyyyyyyy günü mahvetmek için olabilecek en iyi aktiviteyi seçmişsin tebrik ederim
Hala Türkiyede misin malim

Iyyyyyyyyy günü mahvetmek için olabilecek en iyi aktiviteyi seçmişsin tebrik ederim
Hala Türkiyede misin malim
Niye kız ben severim kvyi çok kafa kadındır ağşama rakı tokuştura cük beraber
Hala Türkiye'de yim kuzu haftaya dönüyorum kısmetse ürkek ceylanımı özledim

Niye kız ben severim kvyi çok kafa kadındır ağşama rakı tokuştura üük beraber
Hala Türkiye'de yim kuzu haftaya dönüyorum kısmetse ürkek ceylanımı özledim
Benim kv de rakı bardağı tokuşturmalık gadın ama bu onu sevmem için yetmiyor yetmiyor kahretsin
Dön artık ürkek ceylanına, özlemiştir

Günaydın canım. Sabah sabah kurul toplantısı mesajını gördüm. Hiç iyi değilim. Ömürlük toplantı olacak galiba okulda bile yatabiliriz bu gidişle

Günaydın canım. Sabah sabah kurul toplantısı mesajını gördüm. Hiç iyi değilim. Ömürlük toplantı olacak galiba okulda bile yatabiliriz bu gidişle
Başlıyor herşey başlıyor
Diğer yaz tatiline ne kadar kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…