- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.281
Ohhh afiyet olsun yarasinKızım kek istemişti bende yanına kısır la çay yaptım yiyiyoruz canım. Eşim işte bugün böyle idare ediyoruz ☺
WuhhuuuuAhaha tanımlaman süperama o kaza değil de olsa olsa bir şehvete kurban gidersin benimleyken
Dogum gunun kutlu olsun :))
ben de doğurdun sanmistim
Buralar gece kulübü gibi renkli hareketliydi. Şimdi dutluk olmuş ya la. Kimse yok
ByNkoaLa temizlik gazisi mi oldun ne yaptın?
Limonsuzzcay bebis nasıl oldu kız meraklandım
B Brunello Cicinelli Allah vere de kv yi picaklamaya
Youlost16 11.000 e çok var daha ondan sahada değilsin dimi...
kk birinci noteri sen nerdesin gi??
Yok kız misafirim vardı kalabalık ondan vaktim hiç olmadıBuralar gece kulübü gibi renkli hareketliydi. Şimdi dutluk olmuş ya la. Kimse yok
ByNkoaLa temizlik gazisi mi oldun ne yaptın?
Limonsuzzcay bebis nasıl oldu kız meraklandım
B Brunello Cicinelli Allah vere de kv yi picaklamaya
Youlost16 11.000 e çok var daha ondan sahada değilsin dimi...
kk birinci noteri sen nerdesin gi??
Kayınvalide candır gerisi heyecanGünaydın kertenkelelerim
Size bir iyi bir de kötü haberle geldim.
İyi haber; kv misafirliğe geldi ama kalmadı, başka bir akrabaya söz vermiş ona gitti. Bende size koştum geldim
Kötü haber; 1 2 gün sonra bana kalmaya gelecek
Toplu etiketsiz geldim bugün fazla kalamayacağım için. Yapmam gereken ev işleri var kahvaltı edip onları halledicem. Toplu etiketi akşama yapacağım.
Sizlerde ne var ne yok, kimler uyandı bakalım
@minik kalp0753
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun minişim, yüreğinden geçen isteklerinin top1'inde olanının gerçekleşmesini diliyorum
Etiketin naptıysam çıkmıyor balım inşallah görürsün kendiliğinden
Benim kv heyecandır gerisi canKayınvalide candır gerisi heyecan
ben de tam bugün kvye kalmaya gidiyodum biliyünnüBenim kv heyecandır gerisi can
Iyyyyyyyyy günü mahvetmek için olabilecek en iyi aktiviteyi seçmişsin tebrik ederimBen de
ben de tam bugün kvye kalmaya gidiyodum biliyünnügidim orda bulaşık yıkayıp kendime gelem
Niye kız ben severim kvyi çok kafa kadındırIyyyyyyyyy günü mahvetmek için olabilecek en iyi aktiviteyi seçmişsin tebrik ederim
Hala Türkiyede misin malim
Benim kv de rakı bardağı tokuşturmalık gadın ama bu onu sevmem için yetmiyor yetmiyor kahretsinNiye kız ben severim kvyi çok kafa kadındırağşama rakı tokuştura üük beraber
Hala Türkiye'de yim kuzu haftaya dönüyorum kısmetseürkek ceylanımı özledim
Günaydın canım. Sabah sabah kurul toplantısı mesajını gördüm. Hiç iyi değilim. Ömürlük toplantı olacak galiba okulda bile yatabiliriz bu gidişleGünaydın kertenkelelerim
Size bir iyi bir de kötü haberle geldim.
İyi haber; kv misafirliğe geldi ama kalmadı, başka bir akrabaya söz vermiş ona gitti. Bende size koştum geldim
Kötü haber; 1 2 gün sonra bana kalmaya gelecek
Toplu etiketsiz geldim bugün fazla kalamayacağım için. Yapmam gereken ev işleri var kahvaltı edip onları halledicem. Toplu etiketi akşama yapacağım.
Sizlerde ne var ne yok, kimler uyandı bakalım
@minik kalp0753
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun minişim, yüreğinden geçen isteklerinin top1'inde olanının gerçekleşmesini diliyorum
Etiketin naptıysam çıkmıyor balım inşallah görürsün kendiliğinden
Başlıyor herşey başlıyorGünaydın canım. Sabah sabah kurul toplantısı mesajını gördüm. Hiç iyi değilim. Ömürlük toplantı olacak galiba okulda bile yatabiliriz bu gidişle
Hakkaten yaa 1 haftaya nasil sigdiracaksiniz. Allah kolaylik versinGünaydın canım. Sabah sabah kurul toplantısı mesajını gördüm. Hiç iyi değilim. Ömürlük toplantı olacak galiba okulda bile yatabiliriz bu gidişle
İlahiBaşlıyor herşey başlıyor
Diğer yaz tatiline ne kadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?