- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #10.301
Sırf toplantılarla geçecek anlaşılan. Seminer çalışması yapamayacağız. Bur gündem maddesi yazmış oku oku bitmiyor. Toplantısını düşünemedimHakkaten yaa 1 haftaya nasil sigdiracaksiniz. Allah kolaylik versin
Yazıcı sen mi oluyorsun Edebiyatçı olarak yoksa ?Sırf toplantılarla geçecek anlaşılan. Seminer çalışması yapamayacağız. Bur gündem maddesi yazmış oku oku bitmiyor. Toplantısını düşünemedim
Aksam bayilmisim benBuralar gece kulübü gibi renkli hareketliydi. Şimdi dutluk olmuş ya la. Kimse yok
ByNkoaLa temizlik gazisi mi oldun ne yaptın?
@Limonsuzzcay bebis nasıl oldu kız meraklandım
B Brunello Cicinelli Allah vere de kv yi picaklamaya
@Kutsal zebra 11.000 e çok var daha ondan sahada değilsin dimi...
@samdan sen nerdesin gi??
Bizde aynı şehirdeydik de kp in tayini çıkınca gittiler. Ondan beridir böyle cılk çileGunaydin canlaaaar.
Kv kalma konusu ben de yok cunku ayni sehirde yasiyoruz
Ama bi 6 sene vardi cunku o zamanlaaaar baska yerlerdeydikk. Simdi gecti cook şükür
Oo wuhuu erotük dedin beni benden aldınGünaydın arizonanın erötük hatunları
Senin şu akşam bayılmaların gülom zatenAksam bayilmisim ben
Senin şu akşam bayılmaların gülom zatenMatruşka bebekler gibi bir sen gidiyorsun bir ben gidiyorum
Beni hatırla yeter sultanım diğer herşeyi unutsan da olur
Aksam annemde bi ton biber dizip dogradik sen dusun
Ben yorulmamahayim da kim yorulsun
Artik kimim neyim hatrlamiyirm
O beni bıraktı ya sabahın köründe nöbet devralmaya gittiGünaydın canlar her ne kadar dışarısı öğlen olsa daB Brunello Cicinelli bebişim kaynanasiz bir güne uyanmanin verdiği mutluluktan, bizim kollarimiza attın kendini dimi itiraf et senin seksü geyşayı da bırakıp geldin bizeee
Kendimi unuturm seni unutmamBeni hatırla yeter sultanım diğer herşeyi unutsan da olur
Beni unutursan bidaha kendime aşık etmem çok uzun zaman alabilir evim sensin filmine dönmeyelim,
Ya biz sana geyşanın yokluğunu hiç aratmayiz gıızz gel yamacıma yawrımmO beni bıraktı ya sabahın köründe nöbet devralmaya gitti
Ama evet sizin kollarınıza attım hemen kendimi
Allah korusun kız tövbe de Yazıcı sen mi oluyorsun Edebiyatçı olarak yoksa ?
Ben 1 kere yazman oldum, Türkçeci bileğim ağrıyor ayağı yapınca müdür bana dikti gözleri ihale bana kaldı. Allah başka dert vermesin, seni seçecek olurlarsa masanın altına kalem düşürüp onu alıyormuş gibi yapıp ortamdan sıvış, soyutla kendiniAllah korusun kız tövbe de yeni yazman sececekler bakalım piyango kime vuracak
Bunu söyleyip grilere bürünmen yalnızYa biz sana geyşanın yokluğunu hiç aratmayiz gıızz gel yamacıma yawrımm
80 öğretmen var 8 de edebiyatçıBen 1 kere yazman oldum, Türkçeci bileğim ağrıyor ayağı yapınca müdür bana dikti gözleri ihale bana kaldı. Allah başka dert vermesin, seni seçecek olurlarsa masanın altına kalem düşürüp onu alıyormuş gibi yapıp ortamdan sıvış, soyutla kendini
Müdürle göz teması kurmayan ve hızlı bahane üreten kazanır, sona kalan dona kalır80 öğretmen var 8 de edebiyatçıama kime nasıl çıkar bilmiyorum. Angarya sırf ya
Orası öyle. Hayırlısı bakalim. Bitirdin mi isleriniMüdürle göz teması kurmayan ve hızlı bahane üreten kazanır, sona kalan dona kalır
Dün zaten yıllık bir temizlik yaptım hizuşum. Bugün de 1 2 yerle uğraşacaktım ama kolumu bile kaldıramadımOrası öyle. Hayırlısı bakalim. Bitirdin mi islerini
Günaydın kertenkelelerim
Size bir iyi bir de kötü haberle geldim.
İyi haber; kv misafirliğe geldi ama kalmadı, başka bir akrabaya söz vermiş ona gitti. Bende size koştum geldim
Kötü haber; 1 2 gün sonra bana kalmaya gelecek
Toplu etiketsiz geldim bugün fazla kalamayacağım için. Yapmam gereken ev işleri var kahvaltı edip onları halledicem. Toplu etiketi akşama yapacağım.
Sizlerde ne var ne yok, kimler uyandı bakalım
@minik kalp0753
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun minişim, yüreğinden geçen isteklerinin top1'inde olanının gerçekleşmesini diliyorum
Etiketin naptıysam çıkmıyor balım inşallah görürsün kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?