Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakkaten yaa 1 haftaya nasil sigdiracaksiniz. Allah kolaylik versin
Sırf toplantılarla geçecek anlaşılan. Seminer çalışması yapamayacağız. Bur gündem maddesi yazmış oku oku bitmiyor. Toplantısını düşünemedim

Sırf toplantılarla geçecek anlaşılan. Seminer çalışması yapamayacağız. Bur gündem maddesi yazmış oku oku bitmiyor. Toplantısını düşünemedim
Yazıcı sen mi oluyorsun Edebiyatçı olarak yoksa ?

Gunaydin canlaaaar.

Kv kalma konusu ben de yok cunku ayni sehirde yasiyoruz

Ama bi 6 sene vardi cunku o zamanlaaaar baska yerlerdeydikk. Simdi gecti cook şükür
Bizde aynı şehirdeydik de kp in tayini çıkınca gittiler. Ondan beridir böyle cılk çile

Aksam annemde bi ton biber dizip dogradik sen dusun
Ben yorulmamahayim da kim yorulsun

Artik kimim neyim hatrlamiyirm
Beni hatırla yeter sultanım diğer herşeyi unutsan da olur
Beni unutursan bidaha kendime aşık etmem çok uzun zaman alabilir evim sensin filmine dönmeyelim,

O beni bıraktı ya sabahın köründe nöbet devralmaya gitti
Ama evet sizin kollarınıza attım hemen kendimi

Beni hatırla yeter sultanım diğer herşeyi unutsan da olur
Beni unutursan bidaha kendime aşık etmem çok uzun zaman alabilir evim sensin filmine dönmeyelim,
Kendimi unuturm seni unutmam
Kendimi kaybederm seni kaybetmem
Sari bombam

Zerrelerime islemisim seni ahshhshsjs

Allah korusun kız tövbe de  yeni yazman sececekler bakalım piyango kime vuracak
Ben 1 kere yazman oldum, Türkçeci bileğim ağrıyor ayağı yapınca müdür bana dikti gözleri ihale bana kaldı. Allah başka dert vermesin, seni seçecek olurlarsa masanın altına kalem düşürüp onu alıyormuş gibi yapıp ortamdan sıvış, soyutla kendini

80 öğretmen var 8 de edebiyatçı ama kime nasıl çıkar bilmiyorum. Angarya sırf ya

Orası öyle. Hayırlısı bakalim. Bitirdin mi islerini
Dün zaten yıllık bir temizlik yaptım hizuşum. Bugün de 1 2 yerle uğraşacaktım ama kolumu bile kaldıramadım
Yemek yapıcam şimdi gidip. Makarna yapayım bari çuk severim

Gördüm gördüm sağol bacımmmmmmmmmmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…